Nur Topu Gibi Bir Fazer imiz Oldu.... YAMAHA ile olan sözleşmemi uzattım...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Abi hayırlı olsun kazasız belasız binersin İnşallah hayalimdeki tek makina buarada kendileri
Pşşştt Unutma ! Sen Bu Yazıyı Okurken Birileri 299 + da Adrenalin Patlaması Yaşıyor
-
-
Hayırlı olsun kazasız belasız.
-
-
Hayırlı olsun.... Güle güle kullan...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Hayırlı olsun ramazan abi allah kaza bela vermesin
-
allah kaza bela göstermesin hayırlı uğurlu olsun ... Hayallerini ertelememek .... ve dost(lar) kazanmak en anlamlılarıda bu işte .. Maşallah ..
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!
-
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
ramazanım hayırlı uğurlu olsun motorun inşallah şu sağlık sorunlarınıda atlatırsın.
-
-
Hayırlı olsun, sağlık sıhhatle binmek nasip olsun
-
-
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
hayırlı uğurlu olsun Ramazan cığım.Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
Maşallah fazerde full aksesuar
İyi günlerde kullan kardeşim.Çok sevindim.
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir
Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
-
aslında benzer duyguları yaşadık, talihsiz bir olay sonrası ambulans beklerken 15 dk kadar hayatım film şeridi gibi gözlerimin önünden geçti.. ayak bileğimde 2 3 yerden kırık vardı, doktorlar sakat kalma riskin yüksek dedi.. ama ben şuan yeni adığım kross ile hergün dağ bayır hoplayıp zıplıyorum.. ve bana umutsuz baan doktorlara inat günde 4 5 km koşuyorum...
Dağda motor kullanan asfaltta yan yatmaz...
-
hayırlı olsun da hayırdır sen askerlik felan ?
-
hadi hayırlı olsun..istediin özelliklere sahip mi..egsoz lu olsun falan diyodun...kaça aldın..?
-
evet abi dostlar bir araya geldi aradı buldu ve banada almak kaldı....
-
makina kız gibi lan gerçek kmde olduğunu ben burdan blokdan anlıyorum...yan çantalarla vfr800 gibi bişeyi andırıyor..yan çantaları okut ganga istersen diycem ama sen seversin böyle kanatlı gibi...zamanla yan çantaları postalarsın sen...
benim fazla katkım olmadı ama...Sedatı unutmuşun aga...darılmasın sonra...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)