Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
bende öyle diyorum.. işe güce ybr uzun yola fazer....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Ramazan'ım hayırlı olsun kardeşim Allah kaza bela vermesin ağız tadıyla iyi günlerde kullan...güzel alet fazer..senin altında daha da güzelleşir yolda ;)
Hayırlı olsun kazasız belasızz
ANGARAJ
Aldın demek, hayırlı olsun dostum sınıfında çok yerinde bir tercih olmuş. Sağ elciğe biraz dikkat Allah kaza bela vermesin
vaaay ramazan. Yan çantalı falan çok güzel güle güle kullan allah kaza vermesin
Abi hayırlı uğurlu olsun.Makinanın da maaşallahı var
sağolun teşekkür ederim...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Ramazan abi hayırlı olsun kazasız belasız binersin inşallah. Şu anda hayalini kurduğum motoru almışsın abi darısı benim başıma. Mavi facerrrr offfff ne güzel olurdu bea
Abi bu arada fazer ile ilk uzun yolunu Denizliye yapmanı bekliyoruz artık sağlıcakla kal. Selamlar
[COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Yeni motorun hayırlı olsun, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin ramço...
Sevmek güzeldir sevmeyi biliyorsan motosiklet güzeldir sürmeyi biliyorsan...
Ramazan motorun hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sağlık la binmen dileğiyle güle güle kullan
Hayırlı olsun ramazan kardeş Allah kaza bela vermesin.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
hayırlı olsun kardeşim darısı benim başıma )
Azrail Noktayı Koyana Kadar Virgüle Devam...
34 SDT 60
Kazasız belasız iyi günlerde kullanmanı dilerim. Tekerin düz bassın..
hani olum başka foto yok mu... 2 tane gece fotosu koymuşun...
evde yatacağına şunun afilli fotolarını çek bakim
hayırlı olsun sonunda kavuştunuz fazercana. siyah olmayan motor bloğu ve jantlar bana göre çok daha yakışıyor fazera
Yamaha candır. Hayırlı olsun ramço ;)
GKN MOTORS
Hayırlı uğurlu olsun Ramazan. Kazasız belasız sürüşler dilerim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)