Sen metehan a bakma . Kıskanmıştır ondan çomak sokmaya çalışıyor. Hiç olmazsa kafasını bulandırim modunda
Sen metehan a bakma . Kıskanmıştır ondan çomak sokmaya çalışıyor. Hiç olmazsa kafasını bulandırim modunda
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
kıyaslamıyorum tabiki Yamahayla Atinaya gidersin Börgmınla dünya turuna çıkarsın orası ayrı...
Skuter dünyası için bu siteyi tavsiye ederim..kardeş site değil belki ama scooturk.net bu segmentin tek ve rakipsiz veritabanıdır...ilgili konunun linkide budur...
http://www.scooturk.net/showthread.php?t=565
gelmedi tongaya seviyormuş makinasını...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Hiç sanmıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:34 ----------
Aldığım rakamı kıskanmış olabilir belki )))))))
::unsure::
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Dostum güzel günlerde kazasız kullan inşallah. Çok kaliteli bir motor olduğunu iyi biliyorum.
tansel yeni motosikletine kazasız ve belasız bin ,çok güzel ve çok rahat bir scooter almışsın,tekerin hep düz bassın
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:22 ----------
sendemi x-city ci oldun bilader,ne zaman bindin ne zaman test ettin motoru heman,büyük tekerin tek kıralı var oda beverly 350rst aklını başından alır adamın
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
Teşekkür ederim Tolme, aynı dileklerim senin için...
gunaydın herkeze bu arada
motorun hyırlı olsun çok gezdım burgmanla keyflı motordur...
yanlız arastırmıssındır 700-800 kmde bir yagını kontrol etmeyı unutma kronık hastalıkları bunların yag eksiltmesii
...
www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay
hayırlı olsun. Allah kaza bela vermeden kullan inşallah.
Dört Teker Bedenimi, 250R Ruhumu Taşır..!
ben bu başlığa birşey yazmıştım sanki ama gitmiş.
eski kasaların kronik yağ yakma problemleri var, yağını sık sık kontrol etmelisin.
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Teşekkürler RunemagicK, sende de aynısı var sanırım. Yedek parça konusunda en uygun tavsiye edebileceğin bir yer var mı? Mesela kayış değişecek ilerde 385 tl sadece kayıs dediler daha makul fiyata bulabileceğime eminim; bu konuda deneyimini paylaşır mısın? Yedek parçaları en uygun nasıl ve nereden temin ediyorsun?
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:45 ----------
Buraya değil, burgmancılara selam olsun başlığıyla bir konu açmıştım ona yazdın...
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Tansel kardeşim motosikleti satıyormuşsun?Acaba bir sorunu mu çıktı ki elinden çıkarıyorsun.Bende burgman istiyordum ama dedim içimden bi an almasam mı?Paylaşmak istersen sevinirim.teşekkürler.
apachi'ler ve kendini apachi hissedenler beni yasaklı listesine ekleyin...
arkadaşlar suzuki burgman an400kullanıcısıyım. motorum 2000model ve 32600km de. ben almadan önce 4_44 moor servsinde tüm ağır bakımları yapılmış br motor. motorumla 5 km lik bir yol yaptıktan sonra arkadaşın restoranının otoparkına parkettim. yaklaşık br saat sonra motorumu çalıştırmak istedim. benzin kokusu geldi. bıraktım. ertesi sabah bir usta getrdim. motoru çekerek tamirhaneye götürdük. benzin hortumu sızıntı yapıyordu. hortumun karbüratör grişin keserek işlem tamamladı. ama motor çalışmadı. şarj bitk aküde dedi takviye yaptı. ııh motor yine çalışmadı, bu arada yağ ve filtre değişmini de yaptık. marş dinamosu yanık dedi. yeni br marş dnamosu taktı. motor çalıştı, gittigeldi motoru test ett, stop ettirdi. herşey normal dedi. ama motoru tekrar çalıştırmaya çalıştı ııh. motor yne çalışmıyor,o marş dinamosu da yandı.şimdi sorun nerede olabilr. yardımlarınızı ve tecrübelerinizi benmle paylaşırsanız sevnrim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)