Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Sonunda Burgman AN 400 :)))

REKLAM ALANI
    acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Sen metehan a bakma . Kıskanmıştır ondan çomak sokmaya çalışıyor. Hiç olmazsa kafasını bulandırim modunda
    Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı Tansell adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkada çanta bu motorlarda güzel durmuyor bence Metehan, o yüzden şuan düşünmüyorum ama belki ilerde. uygun denk geldi 7.000 e aldım. şans işte bazen denk geliyor yamaha konusunda ise seninle aynı fikirde değilim :( kasanın dizaynı ve aerodinamiği nedense hoşuma gitmedi, bir de sele rahatlığı burgmanlarda mükemmel bence. Yaza doğru K7 kasa yine bir burgmanla değiştirebilirim eğer durumum müsait olursa, nasip

kıyaslamıyorum tabiki Yamahayla Atinaya gidersin Börgmınla dünya turuna çıkarsın orası ayrı...

Skuter dünyası için bu siteyi tavsiye ederim..kardeş site değil belki ama scooturk.net bu segmentin tek ve rakipsiz veritabanıdır...ilgili konunun linkide budur...

http://www.scooturk.net/showthread.php?t=565

Alıntı acayüp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen metehan a bakma . Kıskanmıştır ondan çomak sokmaya çalışıyor. Hiç olmazsa kafasını bulandırim modunda
    gelmedi tongaya seviyormuş makinasını...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    SUZUKİ BURGMAN AN 400
    Hiç sanmıyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:34 ----------

Aldığım rakamı kıskanmış olabilir belki )))))))
    ::unsure::

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Hiç sanmıyorum
    valla usta benim bildiğim tek avrad benim garı misali...xcıty derim başkada bişey demem...bana şahin yavrusu gibi geliyor...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    SUZUKİ BURGMAN AN 400
    Dostum güzel günlerde kazasız kullan inşallah. Çok kaliteli bir motor olduğunu iyi biliyorum.
    mete_han bunu beğendi.

Tolme - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Jupiter 125, Motoran Vento 100
    tansel yeni motosikletine kazasız ve belasız bin ,çok güzel ve çok rahat bir scooter almışsın,tekerin hep düz bassın

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:22 ----------

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla usta benim bildiğim tek avrad benim garı misali...xcıty derim başkada bişey demem...bana şahin yavrusu gibi geliyor...
    sendemi x-city ci oldun bilader,ne zaman bindin ne zaman test ettin motoru heman,büyük tekerin tek kıralı var oda beverly 350rst aklını başından alır adamın
    mete_han bunu beğendi.
    İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"

Motosikleti
    SUZUKİ BURGMAN AN 400
    Teşekkür ederim Tolme, aynı dileklerim senin için...

vlknsyrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bandit 650 S - K6
    gunaydın herkeze bu arada

motorun hyırlı olsun çok gezdım burgmanla keyflı motordur...
    yanlız arastırmıssındır 700-800 kmde bir yagını kontrol etmeyı unutma kronık hastalıkları bunların yag eksiltmesii
    ...
    www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay

Motosikleti
    SUZUKİ BURGMAN AN 400
    Alıntı vlknsyrn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gunaydın herkeze bu arada

motorun hyırlı olsun çok gezdım burgmanla keyflı motordur...
    yanlız arastırmıssındır 700-800 kmde bir yagını kontrol etmeyı unutma kronık hastalıkları bunların yag eksiltmesii
    Teşekkürler Volkan, evet araştırdım aynen dediğin gibi arada bir kontrol edeceğim.

cx571 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250 R & YBR 125 ESD
    hayırlı olsun. Allah kaza bela vermeden kullan inşallah.
    Dört Teker Bedenimi, 250R Ruhumu Taşır..!

RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    ben bu başlığa birşey yazmıştım sanki ama gitmiş.

eski kasaların kronik yağ yakma problemleri var, yağını sık sık kontrol etmelisin.
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

Motosikleti
    SUZUKİ BURGMAN AN 400
    Alıntı RunemagicK adlı üyeden alıntı Mesajı göster

eski kasaların kronik yağ yakma problemleri var, yağını sık sık kontrol etmelisin.
    Teşekkürler RunemagicK, sende de aynısı var sanırım. Yedek parça konusunda en uygun tavsiye edebileceğin bir yer var mı? Mesela kayış değişecek ilerde 385 tl sadece kayıs dediler daha makul fiyata bulabileceğime eminim; bu konuda deneyimini paylaşır mısın? Yedek parçaları en uygun nasıl ve nereden temin ediyorsun?

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:45 ----------

Alıntı RunemagicK adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Buraya değil, burgmancılara selam olsun başlığıyla bir konu açmıştım ona yazdın...

RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    Teşekkürler RunemagicK, sende de aynısı var sanırım. Yedek parça konusunda en uygun tavsiye edebileceğin bir yer var mı? Mesela kayış değişecek ilerde 385 tl sadece kayıs dediler daha makul fiyata bulabileceğime eminim; bu konuda deneyimini paylaşır mısın? Yedek parçaları en uygun nasıl ve nereden temin ediyorsun?

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:45 ----------

Buraya değil, burgmancılara selam olsun başlığıyla bir konu açmıştım ona yazdın...
    tamamdır
    benim motor yeni kasa, yağ yakma yok şükür
    bende motoru yeni aldım, henüz yedek parça almadım ama kayışı değiştirmem lazım bu ara ve sorduğum kadarıyla 415tl orjinali. malossi 380tl civarı, gates ve mitsuboshi marka olanlar da 250tl civarı.
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

htmetin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Twister - honda cbf 150
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Makinaya kendi renginde 46 lık bir çanta takarsan bildiğin Falcon tipi jet olur bu...

http://www.anesmotor.com/?urun-464-G...rka-Canta.html

kaça aldın ayıptır sorması..pişmiş aşa su katmayım ama Yamaha xcıty 250 beyaz kasanın yerini hiçbişey tutamaz...sonucta makinan 6 yaşında 7 ye girip yakında 2.sınıfa geçecek...

Selesinin altındaki; yaa pardon O geniş koltuğunun altındaki geniş bagajı görseniz arkaya çanta takmanın luzumsuz olduğunu düşünürsünüz.. 33 bg motor, harika göstergeler, hala efsane görüntüsü ile bence topscooterların rolls royce'u bu motordur..
    Tansell ve mete_han bunu beğendiler.
    Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.

feliçita - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PİAGGİO BEVERLY 500**2006**
    Tansel kardeşim motosikleti satıyormuşsun?Acaba bir sorunu mu çıktı ki elinden çıkarıyorsun.Bende burgman istiyordum ama dedim içimden bi an almasam mı?Paylaşmak istersen sevinirim.teşekkürler.
    apachi'ler ve kendini apachi hissedenler beni yasaklı listesine ekleyin...

arkadaşlar suzuki burgman an400kullanıcısıyım. motorum 2000model ve 32600km de. ben almadan önce 4_44 moor servsinde tüm ağır bakımları yapılmış br motor. motorumla 5 km lik bir yol yaptıktan sonra arkadaşın restoranının otoparkına parkettim. yaklaşık br saat sonra motorumu çalıştırmak istedim. benzin kokusu geldi. bıraktım. ertesi sabah bir usta getrdim. motoru çekerek tamirhaneye götürdük. benzin hortumu sızıntı yapıyordu. hortumun karbüratör grişin keserek işlem tamamladı. ama motor çalışmadı. şarj bitk aküde dedi takviye yaptı. ııh motor yine çalışmadı, bu arada yağ ve filtre değişmini de yaptık. marş dinamosu yanık dedi. yeni br marş dnamosu taktı. motor çalıştı, gittigeldi motoru test ett, stop ettirdi. herşey normal dedi. ama motoru tekrar çalıştırmaya çalıştı ııh. motor yne çalışmıyor,o marş dinamosu da yandı.şimdi sorun nerede olabilr. yardımlarınızı ve tecrübelerinizi benmle paylaşırsanız sevnrim.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)