.
Biraz arabesk olacak ama her ayrılık biraz hasreti beraberinde getirirmiş...hayatımın içinde mt.net hep varoldu..kendimi bildim bileli diyebilirim.. çünkü motosikletin benim için bir ulaşım aracıyken bu foruma üye olduktan sonra bir anlam ifade etmeye başladı..inanılmaz bir çevre yaptım ve bu insanlar hayatımın birer parçası oldular...2005 Ağustosundaki duygularım heyecanım aynen devam etmekte...
Sizleri bilmem ama MT.Net benim için çok şey ifade ediyor...çok kırıcı oduğum dönemler de oluyor...son 3 aylık banımda BBRR abinin iyiniyetini suistimal etmiştim şahsına makara olsun diye argo mesajlar yazmıştım...verilen ceza bana haktır...kırdığım arkadaşlarda kusuruma bakmasınlar...ama gerçek şu ki klavyede yazdığın olumsuz şeyleri hayatın içinde karşındakine söyleyemiyosun...mesela tartıştığın kişiye klavyeden birşeyler yazmışsan duygular aynen yansımıyor derdini anlatamıyorsun...
biraz duygusala bağladım ama gerçekten sizleri çok özlediğimi itiraf etmek istiyorum...
eşşek kadar herif oluyon çoluğa çocuğa karışıyon sonra sosyal ortamda binlerce kişiye sizi özlemişim diyon
buda garibime gidiyor ama duygularım aynen bu şekilde...
2-3 güne şunu derim kendime kızarım ulen sizleri özledim niye yazdın falan diye...
ölüm var kaza var bela var ben yine yazayım...Allah sizleri başımdan eksik etmesin...
banlıyken bir matorpiskilet aldım...zıfır Allahıma bin şükür yine yeni yeniden cbf ile yola devam diyorum...
ama nolur cbf ile ilgili soru sormayın 5 yıl 80 bin km kullandım ama cbf hakkında soru soruldumu hayata küsüyorum... zamanında çok paylaştım cbf topacında onlarla idare ediniz...
motosikleti alırken jackal64 Önder biraderimin yakın teması ve desteğini içimde hissettim...
sağolsun Uşaklı has topraaam...
Allah kimseyi motorsuz ve Mt.netsiz bırakmasın.... İşyerim Ulus tarafında yolu düşeni beklerim tekkeye...
Bekci ganganız Mete Handro saygıyla selamlar ve gıdıştan öper...
her MT linin başımın üzerinde yeri vardır...