Lem mete insaalah senin atina işi olmaz ) gidelim karadenizi kesfedelim aga ))
Şaka lan şaka atina da olur insalah..gamgam..
Lem mete insaalah senin atina işi olmaz ) gidelim karadenizi kesfedelim aga ))
Şaka lan şaka atina da olur insalah..gamgam..
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Hoş geldin. Yokluğun hissediliyordu
Metehan beni aradığın gün moralim bozuktu,seninle bir ilgisi yok,bende o gün için üzgünüm,kusura bakma.fazla görüşmesekte biz dostuz bunu unutma.Tire'deyim,bu taraflara yolun ne zaman düşerse beklerim.Tire köftesi de meşhurdur,ben ısmarlarım
MT bir çok motorcunun ilk göz ağrısıdır. Sen de demirbaşlarından birisisin. Sen olmayınca bir şeyler hep noksan kalıyor.
Lütfen şu mapısa düşmelere bir son ver artık. Hem sana güvendim, CBF 150 aldım.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
sensiz olmaz.
hoşgelmişsin
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
eyvallah dostum..bende sizin bendeki boşluğunuzu dolduramadım...
taam ganga olur böyle şeyler...tire köftesi dedin oraya gelmem farz oldu gali...
eyvallah abi MT ye pek uğramasanda bak senin peşini bırakmam ...cbf topacında aradığın herşeyi bulursun...en iyisini yaptın hayırlısı olsun...huzur küçük cc de...
Fatihim sen bana el ver gönül ver ki girelim...yoksa baldırı cıbıldak kalırız alemde...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
metahan abi artık 2 mizinde cebefe si olduğuna göre bi ara motur hakkında konuşak bu arada en son telefonla yolda konuşmuştuk sonra ben vafasızlık yaptım aramayı unuttum kusra bakma :(
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
vay devrem gelmiş aga nerelerdesin...evindemisin buralardamısın aga napıyon nedyon...
aga evdeyim , mt ye akşamları elim değdiğince bakıyorum , kimler geldi geçti be su mt de, aynı mahallem gibi, şimdi düşünüyorumda eskiden çok üstadlar vardı,,,
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Metehan abi sen efsanesin harbiden foruma üye değilkende yazılarını okurdum onca insana nasıl cevap yetiştiriyorsun hala anlamış değilim Tam foruma üye oldum bi baktım mete_han forumdan uzaklaştırıldı yazıyor üstüne çizgi çekmişler. Bu yönetim ne yapmaya çalışıyor forumun demirbaşını emekli etmişler bizde üye olduk dedim içinden. Hoş geldin yeni motorunda hayırlı olsun. Bi ara kredi çekip süpersport alsammı diye sormuştun millet yapma etme girme kredi işine demişlerdi bencede doğru yapmışsın. Saygılar...
kimler geldi geçti bi biz kaldık devrem...
mesaj sayım 20 bine doğru gidiyor çavuş...ne olacak benim bu sonum bilmiyorum MT de...ne benle ne bensiz yani... yönetim napıyor kendi bastığı dalı kesiyor...bana çızık demek 3-5 tık daha az tık demek...mete tukaka ama kullan işte malzemeyi... kredilere girmedim Allaha şükür taksitle aldım 100 gaymesini ödedim bile...Allahıma şükürler olsun ki şı ortam var ve sizlerin bu güzel kelamlarını okuyorum...ama layık değilim...daha demin bir arkadaşın kalbini kırdım atar yaptım forumda meğer yanlış anlaşılma olmuş...
hay z.ıçam şarap çanağıma daha ne diyim...
bakalım bansız ne kadar dayanabileceksin hoşgeldin abicim
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Ahanda Beleş Köfteler Sıralanmış
Beleş KELİMESİ'ne dayanamaz Gelir Garii ))
Bu arada Banlı Köyün Bansız Bedevisi Mete-Han'dro hoş geldin Garii.
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
abi şansımı deneyecem bakalım hayırlısı olmadı Karadeniz turu bizi bekler...
sana giriş çıkış kolay beim vize zor...adamlar der bu ipne avrupaya kaçar göçer falan... konsoloslukta benim için çakal meriçden geçse daha kolay girer diyolardır... sana kolay malın mülkün ikametin kariyerin belli...
bakam ne kadar dayanıcam aynen aga...bende merak ediyorum...ban yoksa atar var...atar varsa ban var... iki ucu magnezyumlu değnek...
ulan yaza Samsuna gelmezsem nonoşum toparlağım ulen aha veritabanına yazdım bile...
abi Edirnede ciger yiyesim çok var..ama ilerin çok yoğun...ararım mır edersin kır edersin davalar falan...biz boş adamız senin vakit nakit demek...
Serkan biraderim hoşgeldik..aktivayıda sana toplatamadık bi ona yanarım... neyse uğrarız bi ara tekkene...sağol varol şimdiden aktivayı sökmüş toplamış gibi oldun...kurtulduk hurdadan...
konu kapansın diye moderatöre mesaj atıcam alaka için teşekkürler...
olum,
konsoloslukta iki şeye özellikle bakıyorlar.
Avrupaya kacabilecek g.te. ve açlığa dayanabilecek göze.
Sende mülteci gözü yok bi kere,
ötekini de sen bilirsin zaten
bi kere sendeki bünyeye bakan mülakatçı" bu cesametteki adam mülteci olamaz,olursa vay halimize" diyecektir.
işi gücü olan adamsın,iresmi takımı çektin mi konsolosluğa giderken,esas duruşa geçmeseler de adam yerine koyarlar en azından
o kadar da zor değil,gözünde büyütme.
Abi yeni motorun hayırlı uğurlu olsun yeniden cıbıf ile yollarda olman çok güzel. ALLAH kaza bela göstermesin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)