Hoşgeldın tekrar usta. Honda hayat Onda. Şu Hondaya bınenlere bayılıyom AŞığım Hondası olanlara :D Hondası Olmayan ses etmesın
Hoşgeldın tekrar usta. Honda hayat Onda. Şu Hondaya bınenlere bayılıyom AŞığım Hondası olanlara :D Hondası Olmayan ses etmesın
Dört Teker Bedenimi, 250R Ruhumu Taşır..!
üşenmicem cevap yazacam agalar...
Adem napıyon aga...geçen diyodun ya mete abi beni feysten silmiş falan...dur anlatayım...olm BDP resmi sayfasına girmişin millete saydırıyon...ha saydır bağane ama bi uyuz oldum sana orda... zibidinin biri çıkar söver çoluğuna çocuğuna gece uykuların kaçar...bekci adamsın ne işin var senin siyasi konularda feysde milletle kapışmaya dimi ganga...hani ailen olmasa bekar olsan napıyosan yap ama sanal ortamda böyle bişey yapınca senden soğudum biraz...ganga olcak işmi allasen...niye böyle yapıyosun anlamadım...valla uyuz oldum yav...aklıbaşında adamın işi değil sanal ortamda bu tarz muhabbetlere girmek...turp sıkayım memleketteki tüm siyasi partilere sana bişey olmasın ...
ybere250 yi aldın sesin kesildi aga...aramaz oldun sen gelmez oldun...yolda kafanı çevirmezsin artık...cbfcilerle mesafeli olursun artık...
vay biraderime bak beni en hassas bölgem kuyruğumdan yakaladı...kebap nerde ben orda...
aga ben cebefeye aitim ...cbefesiz bir hiçim...kendimi boşlukta hissediyorum...öyle bir bağ var aramızda...damarlarımdan biri adeta...bebeğim gibi... oturuş sele rahatlığı tüketim vs ideal makinam...
napıyon len çakçiki Fatoş... ne yol arkadaşı olm çapsız yebereci... sen git piskiletli gangalarına gez...
80 bim yaptım aga 5 yılımın her günü cbf üzerinde geçti inan...
ovv Yalova İl Temsilcim şalom...
abi senin 2.el makinaların galerideki zıfır makinalardan daha temizdir iddia ederim ...
kes ülen ehtiyar... bi ayağın çukurda diye yaşına hürmeten kafanı kırmıyorum... hatırlı kişiler var ...birde yüzünden ekmek yiyon o yüzden alt bölgelere çalışcam artıkın...
eyvallah ganga...
vay dostum aleküme selam...
vayy Çorlunun Bıçkın Delikanlısı nedyon...aleküme selam abey...
canım kardeşim bu konuda pek umudum yok illa biyerde arızaya bağlıyom...
vay abim fena yakalandık...yöneticide beni banlarken artık birşey hissetmiyor...otomatiğe bağlamış...fabrika seri üretiminde olur ya mallar damgalanır...benide öyle düşün..mete_han = ban...
etoşşş bana ordan bi connect paket yap panpaa...
aynen öyle panpa...yalama oldum yani ban mevzusunda... artık dişli tutmuyo yani...
Cihan gangam yoldaşım bak biz bir ara Pendik tayfasına uğrayalım...Ramçoyla Sedatıda görmüş oluruz vesileyle...özledim valla...harbiden aga yav...
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:47 ----------
canım kardeşim sağol varol...
yok ganga özelden cevaplıyom çaktırmadan...
ovvv Parışım aleküme selam...
Allah razı olsun ganga...
ganga nam dediğin geyikler kralıyız...sevince sevilince dünya pek güzel...
vay topraam selamlar...bizim hayırsız damat napıyor selam et...
beni yak kendini yak herşeyi yak ganga... ver odunu sobaya kestaneleri hazırla mısır patlakları falan ...
eyvallah biraderim...senide kırdım zamanında ama sen büyüklük gösterdin aynı ölçüde karşılık vermeyip utandırdın beni...şimdi sövsen bana canımsın derim inan...
vay gangam aleküme selam...bıyıklarının hastası yolların ustasıyım... kolay gele...kolay gire..
aynen ganga kendimi ban bağımlısı hissediyorum...en uzun banım katıksız 1 yıldı...
amin biradercim...
vay biraderim sağol varol...kavuşamadık bi türlü...
iltifatına layık olduğumu hissediyorum... kendimi severim...beni seveni daha çok severim... ama popülarite bildiğin üzre sabun köpüğü gibi bişey...birazda kaygandır... sabun köpüğü gibi hiç hissetmedim kendimi...bana özel olduğumu hep hissettirdin panpa...
eyvallah dostum...
vay Tünal abim...emekli ve yetimin dostu kadim insan...seninle her yola her şarampole gözler kapalı gidilir...layık olabilirsek dostluğuna muhabbetine sevgine en mutlu kiilerden biri olurum..Allaha şükrederim Tünal Abimin hayatında olmaktan... başımızdan eksik olma abi...sana çok ihtiyac var...
vay hocam napıyon yav...
sana nc700 aldık ama ganga egsozu biraz yamuktu...birde şasi darbeliydi...bunları sen üzülme diye söyleyemedim...
Canım kardeşim nasılsın ...biliyosun her daim bir muhabbetimiz bağımız olacak sonsuza kadar...Muhammedcim herşey gönlüne göre olsun...
ovvv has devremde burdaymış...birazda topraam diyim... aga geçen sene aradım seni biraz soğuk davrandın yav müsait değildin galiba onu hiç unutamıyom..ulen tanımadımı acaba beni dedim... birde fuarda karşılaşmıştık hatırla..bişey lazım olursa buralardan söyle...
aleküme selamdostum..sizler olmasanız hayat keyifsiz oluyor...
köfte diyen olmadı da şeftali kebabı diyen oldu reis...
bu konuda canın yandı zaten biliyosun poligon atışlarından sonra köfteni yedik..sana dedim bir bekciyi ateşli silahlar konusunda hafife alma... (kuyrukluu yalannn )
inşallah bir yol yaparız müsait bir zaman...
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:22 ----------
yaşasın Honda Irkı Yetiştiricileri...Yaşasın Honda ve Mahdumları...Yaşasın Honda Kardeşliği...
ve yine Yaşasın Honda Faşizmi..
eyvallah beyler...konu artık kapatılabilir forumu geyikle meşgul etmek istemem... (gelde inan buna )
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
abi hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela göstermesin
abi anlamıyorum 1 hafta burdasın bir hafta yoksun anlıyorum hemen ban yedi yine
HONDA
CBF 150-CBF 500-CBF 1000
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
metehan abi memleketimi seviyorum. Vatan hainlerine faceden geçiriyodum. Napem dayanamıyorum. Bu aralar bdpeye fazla geçirmiyom. Sağlık olsun diyek.burlarda buluşuruz o zaman.
ailen var ama aynı feys ortamında biri çıkıp ağır saydırsa zoruna gitmezmi ganga...değermi kendine sövdürmeye sanal ortamda...neyse aga kendin bilin...bana ters geldi sana biraz antipati yaptım sadece ama anlık bişey...geçti gitti...
sanal sövme o toppraaaamm. Orda kalır o. Ben girip onlara sövmedim dikkat ettiysen. Yaptıkları yanlışları ve ayıpları yazdım neyse topraam önemli değil. Benim dipfriz köfte kakılı. Kurbanda stokladım. Gelde yiyek.
taam kuzen öyle olsun bakam...hadi ben nöbete geçicem öperim gıdıştan...köfteleri beklet ama bensiz yime
tamam mete abi köfteler senindir. Yerken hep seni hatırlıyacam bende nöbete gitçem ama benim 7 / 24 netim var cepten sınırsız. Her zaman her yerden yazarım. Hadi bende öptüm
Looo mete can hoşgeldin hadi bakem icraat lara devam..
tamamdır abi. Tekne turları var bodrumdan yunan adalarına. Günü birlik. Evde köfte biterse senin için gider alırız. Herzaman beklerim banstar mete abi.
ganga ben bu yaz yıllık izin öncesi Yunanistana vize başvurusu yapıcam olumsuz olma ihtimali yüksek...Jackal64 Önder kendi işinin sahibi vakti var ben ne zaman gel dersem çıkabilir...2.seçenek Karadeniz turu..Gürcistana kadar uzamasını düşünüyoruz...olmadı Uşak yolcusu 2 Abbas...illaki sanada uğrarız...bu Ege turu olur aslında...İzmir Muğla Uşak Manisa Salihli falan peşime takarım Önderi...
Vay babağin gemüğü. Adamda biraz üşenme olur arkadaş. Bune hepsine cavap yazmışsın. Yazdında ne oldu. Tavanamı vurdu
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Hoşgeldin metehan hoşgeldin babacan
damat çok iyi merak etme.düğüne gidemedik yahu.durdu durdu bayramda yaptı ankaradaydık :( kötü oldu.. dayı cıbıf nasıl.memnunmusunuz birbirinizden..o senden değildir kesin de dayı yaz bası gel buralara bi buluşamadık gitti yahu...özlemedin mi köfteleri
bu arada, madem özel mesajda yazdın birşeyler neden banlanıyorsun onu anlamıyorum..seni engellesin özel mesajlarında yada arasın saysın sövsün de..nie engelliyor yanı anlam veremedim..mt nin bu huyunu hiç sevmiyorum..kocaaa yazı mt siz geçirdin dicem ama vardır bi çakma nick
saygılar dayı..
birGarip..
ulen sende düğüne gidemediysen artık bizim gidemeyişimiz sorun olmaz Sinana...
aga aldık makinayı kafa rahat...huzur var ...bugün sıkıldım dolandım var ya aslında aklıma gelmedi geleydim Çerkezköye...valla aklıma gelmedi..müsaitdim...3 dostum var..sen Sinan ve Erdim diye bir arkadaş...bmw 650 gs si var buz mavisi...görmüşündür belki oralarda...
özelden değil aha alanen yazdım ortalığa...sıkıntı o zaten...çakma nik yok bende vesileyle ortamı özlüyorum...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)