hayırlı olsun çok tatlı alet valla...
Hayırlı olsun Feyzli haydar abi,bir cuma maklubesini yeriz artık
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
Anladım avatarda bakırköy yazınca bir soriyim dedim.
Güzel makine..Kazasız belasız...
Sakin kullanırdan 4.5 - 5 lt yi geçmez...
150 den sonra içer haberin olsun
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Hayırlı uğurlu olsun.
Keyifle kullanmanı dilerim.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
hayırlı olsun durmak yok cc yükseltmeye devam...
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
Fz6 fazer harika motordur onun içtiği benzin helal olsun ona ... Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin..
Dibine kadar keyifle kullanasın.
cık olmamış rengini beğenmedim . hayırlı olsun kaskın asfalt görmesin .
dipnot: şşş çaktırmayın benim motorda kırmızı kırmızı olsun 5 fazla olsun
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
hayirli ugurlu olsun haydarbiçak kardeşim,
fotolardan az bucuk tanıdıgım kadarıyla z.burnu ünal terzi ustaya gitmişiniz,fazer için expertiz yaptırmaya...
şöyle bir gözatınca oldukça iyi ve ezilip yıpranmamış durumda,depo stickerleri dahi üzerinde fazerinizin
ben de eski bir fz6 fazer 2006 kırmızı kullanıcısı olarak,derim ki detay sonax temizlik ve egzost manifoldu parlatmayi ihmal etme.....sonuç bebek gibi
kullanım için de diyeceğim şudur ki,
özellikle ilk 3gün çok sıkma 7bin devrini geçme,o devirden sonra çılgin bir boğa oluyor o sakin şey canavarlaşıyor
bir müddet dinle anla huyunu suyunu,nasıl ciğerleniyor nasıl uzayıp gidiyor....yavaş yavaş görecek ve gördükçe aşkiniz daha da büyüyecektir.
en önemlisi de sakin şunu unutmayasın,sıkınca müthiş kaçan fazerler,+180 den sonra frende o kadar tad vermez,durdurmak yüksek teknik gerektiriyor.
tekrar hayırlısıyla,tekeriniz düz bassın.....
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Hayirli ugurlu olsun, keyfili surusler dilerim. cuzdanin icin iyi bir kilit al: (energy9991 tesekkurler)
7000 devirden sonra exup actimi fazer tadindan yenmez, keyifli makine, 100 kmde 6 litre ilk baslarda kendimizi kandiririz, yavas gitmeyi basarabilirsen
Fazer olupta gaza gelmeyen cok az cikar, tekerin duz bassin,guzel bir tercih yapmissin
YAMAHA
ilk 250 km yi tamamladım hala 1 diş benzinim var. almadan önce frenlerinden çok korkuyordum ama korktuğum kadar kötü değilmiş.
şimdilik 1 kere 170 yaptım çok lazım olmadıkça yapacağamı sanmıyorum. oturuş pozisyonu ve yolda gidişi gerçekten mükemmel. araba kadar konforlu.
kesinlikle parasını hakeden bir motor beni pişman etmeyecek gibi gözüküyor
İkincilik kaybedenler içindir...
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler
Sesine hastayım o makinanın..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)