adam king yahu resimleride yüklemiş sağol kanka ellerin dert görmesin.. ybr 1250 arkadaşlar..acemi arkadaşlara tavsiye etmem
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
doğru motoru almışsın abinin motoru temizdi iftar buluşmasında baya bakınmıştım motora.. ikinizede hayırlı olsun
sedat hayırlı olsun
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Maşallah tertemiz
Hayırlı olsun arkadaşım, kazasız belasız kullanmak nasip olsun
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
konuyu görünce şaşırdım serdar abi hiç düşünmüyordu motorunu satmayı bir ara kawasakı kle 500 gönlünü fethetmişti ama umduğunu bulamadı daha sonra vazgeçti , konuyla alakalı uzun telefon görüşmelerimiz olmuştur kendisiyle, şimdi konuyu görünce hem üzüldüm hemde sevindim ,
üzüldüğüm nokta serdar abi aynı temizlikte bir ybr 250 bulamayacak , öte yandan site içinden tabıdığımız bir kardeşimizin almasına sevindim , yabancıya gitmemiş , her iki tarafada hayırlı uğurlu olsun ,
serdar abi ne almayı düşünüyor acaba ? sedatçım sanada hayırlı uğurlu olsun
bu arada ramazan çok şey istemiyorum bir teşekkür eder insan , anladın sen onu ....
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
kazasız belasız güle güle binin motosikletinize,çok temiz görünüyor hayırlısı olsun ,ybr250 bence 250cc de bir efsane
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
vay sedatım genemi ybr hayırlı olsun temiz motor bi ara yan yana gelelim ilk işim motoru sana verip tur atmanı izlicem tami bugün yamuk cizmede toplayabilirsem
Motosiklet mucidi
Hayırllı uğurlu olsun kardeşim, iyi günlerde kazasız belasız kullan inşallah.
Tr deki en temiz ybr 250 yi almışsın. Benimde son noktam 250 cc sınıfı olacak inşallah, ama ne zaman ne kısmet olacak, şimdilik bilinmez.
sedat hayırlı olsun ...en sonunda muradına erdin darısı başımıza
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Hayırlı olsun..Kazasız belasız...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
kardeşim hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız sürüşler dilerim
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
Sedat kardeşim hayırlı olsun , kafana koyduğunu yaptın en sonunda , hadi bakalım yolların açık olsun, bol keyifli nice kilometrelere...
Kartallar yalnız uçar...
kardeşim hayırlı uğurlu olsun allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin..
bir sorum olacak!
ybr125 göre titreşim çok mu az mı ?
sadece merak
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)