Soylentiye gore iki cesit motosikletci var. Dusmus ve dusmemis, kendimde bir teknik agirza dolayi cok kotu dusdugum icin bunun kanatindayim.
Soylentiye gore iki cesit motosikletci var. Dusmus ve dusmemis, kendimde bir teknik agirza dolayi cok kotu dusdugum icin bunun kanatindayim.
HER TÜRK ASKER DOĞAR
Ya bu öpücük olayı da çok feminen kaçtı.Neyse sevgilerle diyelim
yokuşlarda.. yollarda mazgal (öellikle sabah ciy olduğunda)..kum birikintisi..yeni su dökülmüş yerlerde..fienlemelerde kızaklamaya dikkat arkadaşlar...
dostum oncelıkle gecmıs olsun. iki teker işte sana tavsiyem emın oldugun yolda gorebıldıgın uzaklıga odaklan (şehirlerarası gibi), ama krıtık yerlerde stabilize ve benzeri ön tekerınin güzergahını belırle. iyi sürüşler
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
geçmiş olsun
............................
bart durmadan konu hortlatıyorsun ama arkadaşa bişey söyliyeyim bu olay benim başıma bisikletle geldi hemide e-5 den giderken şaka gibi ama gerçek (tabi profesyonel bir bisiklet sürücüsüyüm... )
evet aynı şeyin benzeri benim de başıma gelmişti...ben de çinli 150 liği yatırıp ağır ağır dönerken birden yerde buldum kendimi.nedenini hala anlamış değilim ama muhtemelen senin başına gelen şeydendir.biraz hızlıca döndüğümden de olabilir.tecrübe oldu benim için artık daha dikkatli dönüyorum...
SİLEMİYORSAN KARALAYACAKSIN!!!
geçmiş olsun.dediğin gibi bu olaylardan ders çıkarmak faydalıdır aslında.
iyi herhangibir zararın yok,ucuz atlatmışsın.özellikle scooter tipi motorlar
yerde sürüklenip gider.dikkat et dostum.tekrar geçmiş olsun
unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:
Geçmiş olsun kardesim buda senin nazarlıgın olur insallah.
Allah beterinden hatta ve hatta tekrarından bile korusun.
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
eee ne demişler; iki tip motorcu vardır. birinci grup kaza yapmış olan motorcular, ikinci grup ise er ya da geç kaza yapacak olanlar...
geçmiş olsun...
Sırf herkeste 4 teker var diye...
ilk damlayan yağmura dikkat, koskoca yolcu minibüsü bile 90 derece kaydı önümde, bende cg vardı, yanımda bi çinli, adam bi fren yaptı motor bi yerde kendi başka yerde, tozlu yola ilk yağan yağmurda arka freni sıkmıyorum ancak yavaş gidip ön frenle idare ediyorum, scooterlar bu konuda çok kötü, çünkü vitesi hemen 1e alamazsın ki. değil mi
hobareyy hortmu bu da?
bide 250465465 karekter
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
arkadas duselı bıbucuk yıl olmus.............
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)