17 senedir aynı motoramı binilir ya.. 2 tane daha var.. Ne gerek var..
17 senedir aynı motoramı binilir ya.. 2 tane daha var.. Ne gerek var..
Ahir zaman olur öyle şeyler , şaka bir yana hayırlı olsun adem güzel günlerde binesin inşallah
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
hayırlı olsun adem kardeş, fatih in motoru az çok tanınır forumdan, temiz titiz kullanıyodu bildiğim kadarıyla. alanya ya mı geldin almaya
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
ufak tefek sıkıntıları olsada temiz motor. Teşekürler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:27 ----------
17 yaşındaydı. Fosil olarak kalacaktı elimde ama temiz bakıyodum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:29 ----------
zaman kötü, kolla motörü.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:31 ----------
yok, fatih getiriverdi bodruma sağolsun. Teşekürler.
[QUOTE=adem80;2833238 ahmet ağa nettin yahu? titanı sattıysak o kadarda kötü demedik.[/QUOTE]
Şu anda titanın varmı hani nerde yok dur ben söyleyeyim Fatihte yani senin için bir hiç ama salcanon var sende o halde titan bir hiç -yani yok- salcano ise herşey-sahibi olduğun motor- dur Adem aga estafurullah titana bi sürçü lisanım olmadı yani
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
ozgurakman çok haklısın şahsen bnım tıtan 2001 model abımnkınden döküntü bana o salcano wolftan 2 tane bedava verseler genede değişmem titanımı suan askerdeyım askerlık bıtsın askerden sonra toparlıyacağım motorumu.. titan bı efsane hıc bır motr onun gbı olamaz...
alim abisi bırak bu efsane işlerini düzde oynanmamış titan 100 yapmaz bende 4. vitesle geçerim onu..
bak akıllı ol abine sattırdım motoru sana da sattırmayayım
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
ben kendıme yenı bı motor alıcam aklımda yamaha R1 var ama olur ama olmaz olursa tıtanı asla satmam her zaman R1 e bınılmez tıtandanda inilmez aga......
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:20 ----------
ozgurakman çok haklısın şahsen bnım tıtan 2001 model abımnkınden döküntü bana o salcano wolftan 2 tane bedava verseler genede değişmem titanımı suan askerdeyım askerlık bıtsın askerden sonra toparlıyacağım motorumu.. titan bı efsane hıc bır motr onun gbı olamaz...
abicim senin motorun rengiden dolayı seviyorum biraz masraf biraz emek ile adam gibi toparlanır uzun yıllar gezilir
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
ordan fatih yazısını söküp titan mı yazsam acaba? seni herdaim severim zaten arkadaşım
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:23 ----------
Teşekürler. Vay benim motorumun arkadaşına bak
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:25 ----------
Yok abi est. Ama mayısa kadar var 1 tane titanım. Yani bende yok yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:28 ----------
Tabiki mümkün. Ama kendi motorunuzu bırakırsanız. şaka şaka. Mümkündür hertürlü. Teşekürler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:31 ----------
hadi leenn sen anca teker yapmasını bilirsin kardeşım değişiklik her zaman iyidir. Titan tabiki sağlam motor. Ama ömrümüz üstünde geçecekti nerdeyse. (bu arada titan48 öz kardeşimdir)
Hayırlısı olsun . araştırmışsınız belli kazasız belasız sürersiniz inş.
Tekeriniz düz bassın
Everhard teşekür ederim araştırdık baya. Sıfırını bulamadık, 2 ci el nasip oldu.
abi ben şahsen şuan motor alcak olsam titanıda sürmüş biri olarak gene salcano alırım süren bilir motoru marka takıntısı olmayın özgür fazla milasda sordum ybr plaka dahil 4700 tl dediler bence çok ben o fiyata bir sıfır b,irde 2 el salcano alırım
yok ramazan abi alamıcaz ybr satılmuış hem hemde para sıkıntısı var yattı o iş
aynen arda insan istedikten sonra 50cc bile olsa gider sıkıntı olmaz
aynen abi gelirkıen bodrumdan alantyaya titanın sevdiğim tek yanı sesiydi gerisi tıs
irfan abi onun değilki titan artık benim herkes laf söyleyebilir adem abi karışamaz artık
teşekküğr ederim tsubasa valla sattığıma çok üzgünüm aslında am allahtan yabancıya gitmedi motor hal hatrını soraraım her zaman
abin senden baya bahsetti valla ben de senin gibi bana 2 titan verseler salcanoyu vermezdi ama maddiyat ve satma titanın daha rahat deye değiştim askerlikte var birde benim senin gibi para lazım
hız deıl ama tek teker yarışı yapmak ısteyen varsa ben buradayım ınıs aşşağı yokus yukarı tek kısı 2 kısı farketmez abıme sorabılırsınız eşi (yanı yengem) arkamda ıken az teker yapmadım
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:16 ----------
bu arada F54 abi ozledım snı be :( askerıyeye gerı dondum ve FAT280 abi sende abimin titanına iyi bak olurmu onu ben cok sevıyordum
tekerci alim teker yapa yapa yedin 2000 model titanı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)