titanı sattım, salcano wolf u aldım (2.ci el)
Reklamlar
-
fat280 adlı üyeden alıntı
koray abi ben elimdeki motorları atıp askere gitmey6i düşünüyorum öncelikle birde bugün 4,97 tl den benzini alınca artık motor işinide bitirip bisiklete mi binsem demeye başladım
abi sen ybr yi sattıydın demi?
TATLIHIZ adlı üyeden alıntı
koray abi neettin ybr yi nie sattın yaa.. Apachi ybr ye göre kötü gelio bana 2.el al o zaman..
benim motorun üstüne 8. kattan mermer düştü, depoya.. o yüzden bi anda moralim bozulup sattım..
zaten değiştircektim ama baharı bekliyordum.. kısmet olmadı.. tvs iyidir izzet sıkıntı yok.. sağlamlık konusunda kafa kafaya gelirler..
zaten tvs ye ybr yetişemez.. ama boyası ince vidları kalitesiz
Reklamlar
-
K o r @ y adlı üyeden alıntı
benim motorun üstüne 8. kattan mermer düştü, depoya.. o yüzden bi anda moralim bozulup sattım..
zaten değiştircektim ama baharı bekliyordum.. kısmet olmadı.. tvs iyidir izzet sıkıntı yok.. sağlamlık konusunda kafa kafaya gelirler..
zaten tvs ye ybr yetişemez.. ama boyası ince vidları kalitesiz
anladım abi kötü bir durum tabi mermer düşmesi bu arada abi tvs al ama özellikel yağ filtresine dikkat et onun san tabi daha iyi bilirsin ama diltreyi zamanıda değiştirmez ve iyisinden koymassan sıkıntı oluyor ileriki zamanlarda apaçhede
-
geçmiş olsun koray. Talihsiz bi olay. Ama herşeyde vardır bi hayır. Zaten bizım gibi bilincli adamlar gidipte fasa fiso motora para vermezler.
-
ybr nin sesi hiçbir motorda yok arkadasta apache var kesiciye sokuo titredigi duyuluyor..sen benden daha tecrubelisin..sen bilirsin ama ybr satılıcak motor deyil + olarak bu sene ybr son sanırım.. Bende bitmeden almaya calısıyorum..
-
fat280 adlı üyeden alıntı
anladım abi kötü bir durum tabi mermer düşmesi bu arada abi tvs al ama özellikel yağ filtresine dikkat et onun san tabi daha iyi bilirsin ama diltreyi zamanıda değiştirmez ve iyisinden koymassan sıkıntı oluyor ileriki zamanlarda apaçhede
bakım bizim için sıkıntı değil fatihim.. bakalım şimdi bekliyorum ınazumayı görmeden motor almak istemiyorum.. sadece kendime engeç fuar da olmak üzere zaman ayırdım.. 3-5 ay motorsuzum anlaşılar..
---------- Post added at 22:16 ---------- Previous post was at 22:14 ----------
adem80 adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun koray. Talihsiz bi olay. Ama herşeyde vardır bi hayır. Zaten bizım gibi bilincli adamlar gidipte fasa fiso motora para vermezler.
yaş 28 adem... 13 yaşında pejo 105 cobra ile başlayan motor hayatım sadece askerde 1,5 yıl ara vermekle devam etti, edecek yada etmeli
-
ben başlayalı 20 yıl oldu. Yaş 32. İlk okulda babamın mobileti kaçırırdım. Arası boşluk olanlardan. Zorlanmazdım yani. Hala bitmedi motor aşkım. Bitmezde.
-
TATLIHIZ adlı üyeden alıntı
ybr nin sesi hiçbir motorda yok arkadasta apache var kesiciye sokuo titredigi duyuluyor..sen benden daha tecrubelisin..sen bilirsin ama ybr satılıcak motor deyil + olarak bu sene ybr son sanırım.. Bende bitmeden almaya calısıyorum..
izzet ybr biterse TBR125 gelir sıkıntı yok..
-
1 haftadır tvs kullanıyorum
tvs hız haricinde benim istediğimi veremedi..
saglamlık konusunda da mondial kanuni ve asyadan saglam olabilir
fakat bir honda yamaha asla olamaz..
sürekli bi yerleri gevşiyor
biraz narinler
omuz bel agrısı cok yapıyor.
yarın cbfe geçicem en azından konforu var
-
olmaz işte benim için ybr baskası yok cbf miş cb miş apacemiş... Tek istedigim ybr 2012 kırmızıı.. Ama emeli e ulasıcam alıcam tek istedigim peşin almak.... 3 gün staja gidiyorum.. Hafta sonları calısıyorum..hersey bunun için..kartım var ama dursun o...
-
hadi bakalım gençler.kervan yürüyor. İzzet yaza kadar motor almazsan gözüme gözükme. Zaten yaza doğru motor fiyatları artar. Benden söylemesi.
-
izzet paran varsa ybr al derim
yoksa salcano veya benimkinden de alabilirsin
en azından 3 kişi bin daga tırman gene de bi bok olmuyo
-
alıcam adem abi alcemmm.. Sözz..
Abi param simdide var.. Amz 3000 kart gecicektim..bunlar içinde plaka+ekipman yoktu simdi.. Kart mesela 8 ay var ya esas 6 ay varda ben ceketi+ kaskı 500 diyelim...8 e böldürücem ..bu arada bunlar biticek elimdeki para durucak..yani gec olucak tam olucak..
-
bekle 13 ler gelir şubatta o zaman alırsın belki değişen bişiler olabilir
cok şikayet oldu esdlerde vites göstergesi geri gelebilir
-
mecbur beklicem ..martta fuardada bakabilirim..eskisi gibi takıntım yok..ama almak istiyorum..ben yatıyorum iyi geceler ) hic bir sey göründügü gibi deyildir... Apachii dogrumu
-
Titan48 adlı üyeden alıntı
hız deıl ama tek teker yarışı yapmak ısteyen varsa ben buradayım
ınıs aşşağı yokus yukarı tek kısı 2 kısı farketmez
abıme sorabılırsınız eşi (yanı yengem) arkamda ıken az teker yapmadım
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:16 ----------
bu arada F54 abi ozledım snı be :( askerıyeye gerı dondum ve FAT280 abi sende abimin titanına iyi bak olurmu
onu ben cok sevıyordum
alim sen askerden hele gel gene görüşürüz inş ben akarım o taraflara sonra senle gideriz barlar sokağı vs alemlere akarız
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
len fatih biraderi yoldan çıkarcan yahu
-
abisi sen alim kankamla aramıza girme yoksa pişman olursun
bak onda japan bende japan sende çin li var
-
senin marka capan diye capan mı oldu fatih? ayı fabrikadan, aynı kalıptan, aynı adamın elinden çıkıyo. Sen gel hele. Gece senin motörün parçaları benimkiyle değiştiremde gör
-
vay hain adem bak ganga mın resmini koyayım da gör
-
Chat sohbet başlığı gibi olmuş burası, tam takılmalık, muhabbet güzel akıyor Allah bozmasın arkadaşlar
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)