arkadaşlar allah nasip aderse yarın hayalimdeki motoru fz6 fazeri almaya saatler kaldı ve çok mutluyum.allah herkesin idaalindeki motoru almayı nasip etsin.yüce mevlamdan dileğim bu
arkadaşlar allah nasip aderse yarın hayalimdeki motoru fz6 fazeri almaya saatler kaldı ve çok mutluyum.allah herkesin idaalindeki motoru almayı nasip etsin.yüce mevlamdan dileğim bu
AMİN!!!!!
hayırlı olsun şimdiden....
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
güle güle kullan +dileklerine en kocaman amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn
...............
hayırlı olsun uykusuz bı gece gececek ama yarın senın gunun olacak anlasılan ..
Bıraz su motordan bahsetsen cok sevınırım benım de dusundugum motor bu cunku
arastırdım baya bı ama bı de senden duymak ısterım. bı de oncekı motor tecrubelerınden bahsetsen ve neden bu motorda karar kıldıgını anlatsan benım ıcın cok aydınlatıcı olurdu..
Tekrar hayırlı olsun
One Life Live It !!
hayırlı olsun
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
saolun arkadaşlar wint kardeş ben bu motor meletine bulaşdığım günden buyana bu motoru alacağım günü iple çekiyordum.yamahanın touring serisinin vazgeçilmez modellerinden biridirwind adlı üyeden alıntı
FZ6 Fazer Ayrıntılı Teknik Özellikler
Motor
Motor tipi 4 silindirli, 4 zamanlı, DOHC, 16 supap, su soğutmalı
Silindir hacmi 600 cc.
Çap X Strok 65.5 X 44.5mm
Kompresyon oranı 12.2 : 1
Maks. gücü 98 HP-12.000 devirde
Maks. Tork 6.4 kg-m-10.000 devirde
Yağlama Islak karter
Yakıt sistemi Grup enjeksiyon tipi
Debriyaj tipi Islak, çok diskli
Ateşleme TCI
İlk çalıştırma Elektrik marşlı
Vites kutusu 6 vites
Tahrik Zincirli
Şase
Ön süspansiyon Teleskopik çatal
Arka süspansiyon Maşa
Ön teker hareket mesafesi 130 mm.
Arka teker hareket mesafesi 130 mm.
Ön fren Çift disk, f 298 mm.
Arka fren Tek disk, f 245 mm.
Ön lastik 120/70 ZR17 M/C (58W)
Arka lastik 180/55 ZR17 M/C (73W)
Boyutlar
Boyutlar (UxGxY) 2.095 x 750 x 1.215 mm.
Sele yüksekliği 795 mm.
İki teker arası mesafe 1.440 mm.
Min.Yerden yükseklik 130 mm.
Ağırlık 187 kg.
Yakıt kapasitesi 19 litre (3.6 litre yedek)
Yağ kapasitesi 3.4 litre
ALMANI TAVSİYE EDERİM 13500 YTL PEŞİN
ok ok bunları bende bılıyorum yada en azından ogrenıorum dıım senın bu motoru secme sebebın nedır neden baska bırı dııl de bu ve ne kadar zamandır kullanıyorsun ben ılk motorumu alıcam sence cok mu sacmalamıs olurum belkı onceden kullanmıssındır ve bı tavsıyen vardır?
One Life Live It !!
O saatler geçmez Sen en iyisi uyu..Çabuk geçer
0 Rh (+)
06 - 09
uyuyamazsın da sen şimdi...
hayırlı olsun...
May the Force be with McLaren Mercedes
valla wind kardeş benim ilk motorom 50 cc lik bir pejoydu ondan sonra yamahanın 125 lik nouva serisi sukudur ve sonrasında bugün sattığım kanuni tiger oldu sana tavsiyem tabiki hiç motora binmediysen büyük cc li bir motora ilk binmek zor olur ben öteki motarlara bindim ama videsli motor ilk defasında kanuni tiger kullandım ve onda biraz tecrübe sahibi oldum illaki şimdi alacağım bu motordada acemiliğim olacak yüce mevlamdan dileğim kazasız belasız binmek sana diyecekleerim bunlar.125 ybryamahanın senin için ilk motor adayın olabilir sonrasında büyültürsün
bu gece bitmez anlaşıldı kardeşler hepinizden allah razı olsun
hayırlı olsun...
bilmeyenler için resmini koyuyorum bu güzelin...
Gitarin.İyisi.com
şimdiden hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
[B][CENTER]MoToRiZe 07 Antalya[/CENTER][/B]
[CENTER]HIZLI YAŞA GENÇ ÖL Kİ CESEDİN YAKIŞIKLI OLSUN[/CENTER]
valla herseyıyle yakısıklşı alet ıı gunlerde kullan tekrar yorumların ve yardımın ıcın tesekkurler.. hersey kursa baslayınca kafamda netlesecek ...
Dıkkatlı kullan
One Life Live It !!
saol wind kardeş ya baadir kardeş bu forma resim nasıl ekleniyo biz arkaşlarla beceremedik valla bi yardımcı olsan
ya bı sayfaya upload edıosun resmı lınk verıosun
mesela radipshare e atabılırsın adresı yada resmın lınkını msjı yazdıın menunun ustunde sarı kare bı ıkon var ıcınde dag resmı kosede gunes var gıbı olan ordan da ekleyebılırsın ...
One Life Live It !!
vayy, hayırlı olsun bi fazercı daha geliyo. hoşgeldin aramıza
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
Hayırlı olsun , bir gün kader bize de güler inşallah !
eğer kendi bilgisayarındaki bi resmi koyucaksan upload etmen gerekiyo. daha sonra sana verilen linki direkt yazıyosun.merkez adlı üyeden alıntı
eğer netteki bi resmi koyucaksan tepedeki dağ resmine tıkladığında açılan sayfaya gerekli adresi yazıyosun.
Gitarin.İyisi.com
kardeş bu upload nasıl yapılıyo ne demek bubaadir adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)