yaaauuu bu fake olmasın
ama hayırlı olsun fake değil galiba
oh oh sevenler kavuşmuş birbirine. ne mutlu darısı sevişip te kavuşamayanlara.
genelde herkes motoruna özenle bakıp büyütüyor. metehan arkadaş sanırım iyi bakamıyor, biraz kendinden kıssa 500cc 600cc almıştı şimdiye.
vay insan azmanı vay... sıra bunda mı la ?
arkadaşlar motorun bu ilk hali, bide 3 ay sonra görün.. başlık açar cbf rektefiye diye..
hayırlı uğurlu olsun,Allah kaza bela göstermesin.bu arada seni şöyle iyi bir kask'la görmek güzel...
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Duygusal,romantik resimler hayirli olsun güle güle kullan
hayırlı olsun mete abıye kazasız belasız
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
hadi bakalım hayırlı olsun ,keyifle eskitsin üzerinde
dört tekerde bedenimi,iki tekerde ruhumu taşırım
Hayırlı olsun,
Keyifli şürüşler.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Yazık değilmi o motora ,bir önceki neler çekmiştiHem artık motosikletlere istiap haddi uygulaması koydular her çevirmede ceza yersin ona göre
Güle güle kazasız belasız binesin romantik pandam.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
hayırlı olsun mete abi kazasız belasız sürüşler dilerim
ayucuk yer yakında motorun ömrünü...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
burda ayrıntılı resimler var face book tan daha önce haberimiz oldu aksesuar olarak 35 lt kappa top case tam istediğim gibi,güzel durmuş üstünde
"Koruma ekipmanlarım tam sıra kısmette varsa motosiklet satın almak."
hayırlı olsun metehandro,
anlamadıgım bir mötörü kötüleyeceksin sonra gidip yine ondan alıcaksın.
ben Honda'nın yerinde olsam meteye cbf 150 ve alt cc mötör satmam
tez zamanda aklını alır cbf in
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Damdan ne zaman çıkacak bu minik kardeş? Ulan bir rahat dur da akıllandı diyelim yarma herif.
Kaça ve hangi şartlarda aldığını telefonla söylesene Metehan, olmadı bir de bana bakalım.
Unutmadan HAYIRLI OLSUN sevgili kardeşim. Özlendin, öptüm.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
güle güle kullan dostum kazasız belasız binmek nasip olsun, çok güzel motosikletin en yakın zamanda bir uzun yol yaparsın artık :D , yönetim duy sesimizi yeni motosikletin hatrına bu seferlik adamın damını kaldırın :D geri kalan cezasını sonra çeker veya paraya çevirirsiniz
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
hazır yeni motor almışken başımızın etini yemeden metenin cezayı 2 ile çarpmalı,seneye görüşürüz artık
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)