Arkadaşlar aylardır Twister kullanıp CBR 125'lere motorlu bisiklet gözüyle bakıyordum. Nasıl olduysa oldu bugün kendimi bir CBR 125 Repsol'ün üzerinde buldum.
Demek ki neymiş? İnsan büyük konuşmamalıymış.
İtiraf etmeliyim motorcu arkadaş beni üzerine oturtup motoru çalıştırmaya ikna edene kadar baya bir uğraştı. Üzerine biner binmez "o kadar da kötü değilmiş lan" dedim kendi kendime. Zaten çok cüsseli biri değilim, kendimi çok rahat hissettim. Sonra motor çalıştı ve o an olay bitmişti zaten. Sesi en az Twister kadar iyi. Kullanım sırasında yol tutuş ve hızlanma konusunda bir dezavantaj hissetmedim. Sadece tork düşüklüğü kendini belli ediyor.
En çok ta yolda giderken otomobillerdeki insanların dönüp motora bakmalarına güldüm. Sanırım herkes racing falan sandı aleti. Twister kullanırkan arkadaki topcase'in de yardımı ile herkes beni kurye sanıyordu herhalde. Şu an trafikte gözle görülür bir dikkat çekiciliğim var.
İşin açıkçası site forumlarında bu motor için o kadar fazla küçümseyici yorum okumuşum ki sanırım ben de o yorumları yazanlar gibi düşünmeye başlamışım. Bence aldığı kötü yorumların pek çoğunu hak etmiyor. En çok hoşuma giden tarafı işçilik kalitesi oldu doğrusu. Kullanılan o kadar grenaja rağmen en bozuk yollarda bile hiçbir tıkırtı duyamadım.
Tekrar görüşmek üzere.