ne yaptııınnnnnn
hayırlı olsun
şimdi fotolardan karşılaştırdım resmen benim çinli ile aynı kalıptan çıkmış bu motorlar ama benimki 150cc.
bu arada bişey sorayım repsol yazısının olduğu bölüm ve ön kadranın oturduğu bölüm plastiktenmi seninkinde de.
Evet, depo hariç tüm grenajlar plastikten.
I'M BACK !!!
hayırlı ugurlu olsun kardes allah kazadan beladan korusun
Kawasaki z750s O Bir Aşk
Yaw benim oturuş pozisyonundan dolayı ellerim uyuşuyor ve ağrıyor. Var mı bunun bir çözümü. Ellerime nasıl daha az yüklenirim?
I'M BACK !!!
hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullan
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Kankaaaaaaaa cbr 125 haaaaaa helaaallll olsun beeeeee bak çok sevindim süper bi seçim yaptın inan bana asfalt ağladı beeeeee bak sende race bindim havalarına girmişin bile hemen beni tokat manyağı yapacakmışın alırım anahtarını diyosuuunnn
Mayk Peluş a karşı ehehehe......
Elinin ağırmasına gelince kanka onun çaresi yok bir süre sonra alışacaksın yanı çaresı dişini sıkmak mümkün olduğunca rahat pozisyonda oturmaya çalışş
Bu akşam toplantıya mutlaka gel bende gelecem alıcam anahtarını
Sizin gibi gençleri pistlerde görmek isteriz biz. Ama Kordon'da görüşsek te olur.
Hem o race değil, "Super Sport" bi kerem. Hatta tam adı "Honda CBR 125 Repsol Racing Replica". Bir lastik var tam 100mm.
Bu arada Yalanını Yiyiim ben senin!EgeKnn adlı üyeden alıntı
I'M BACK !!!
yaaa kardeşim bırak sosyal mesaj vermeyi alırım anahtarını diyorum...
kordon mordon farketmez sırf senin için gelicem akşam
Mayk Peluşa Karşı............ devam edicek...
Bırak yaaa! Scooter'la racing makine karşılaştırılır mı hiç. Serçe ile Corvette gibi olur.
Akşam 50tt ile geleyim de sınıflar eşit olsun bari.
I'M BACK !!!
dersin altında 600 rr var ya peluşş 14 HP benim cihaz alırım anahtarını diyorum bak hem sırf otomatik vites diye scooter diyip hor görme biliyosun eşi yok diğer kurbanların yanına çektirtme süslü mobiletini
garaj Ybr cbr dolu
scooter demeye bin şahit ister beEgeKnn adlı üyeden alıntı
offffffffff deer a laf yok
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Hala konuşuyor yaw. 100 kilometreye 3.5 saniyede çıkıyorum diyorum, Mayk!
I'M BACK !!!
hahahahaaaEgeKnn adlı üyeden alıntı
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
derin adlı üyeden alıntı
Yaa bırak peluş ne 3.5 saniyesi 3.5 dakika olmasın o
bak levye çıkacak şimdi bırak senle bir olmayacağım
zaten 100 den sonra bi numarasını görmedik daha benim saniyelerle işim yok peluşş saniye tutacak vaktim olmuyo gazı açtımmı
Ellerim ağrımayacaktı ki gösterecektim sana. Dua et ellerim ağrıyo! Yoksa kralı gelse tanımam.
Pro, neredesin? Gel de destek ol bana!
I'M BACK !!!
iyi günlerde kazasız belasız sürüşler dilerim.
içine sinsin kardeşim.
başladı yan çizmeye yan yattı çamura battı 5 dk sonra dönücem birine bakıp gelicem......
Ne yan çizicem yaaaa. Ama son aldığım benzin kalitesiz çıktı biraz tekliyor motor, bi depoyu bitireyim ondan sonra....
I'M BACK !!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)