aprilia mı piagio mu derken hondayı aldım:)
Reklamlar
-
ps150i mi bugun aldım sizlerle paylaşmak ve tavsiye veren tüm arkadaşlara teşekkür etmek istedim teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:52 ----------
birde mont almak istiyorum tavsiyeesi olan varsa paylaşırsa sevinirim
Reklamlar
-
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
-
hayırlı olsun babamda ps düşünüyo aklına koymuş alcakgüzel motor verilerine göre güçlü...
resimleri eklersen daha güzel olur
-
senin almaktan vaz geçtiğin aprillayı ben alıcam galiba
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
inşallah alırsın allah gonlune göre versin ben parça sıkıntısı yaşamaktan çekindigim için vazgeçtim
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:22 ----------
güzel motor gerçekten en kısa zaman da resimleri eklerim tekrar teşekkür ederim )
-
astral33 adlı üyeden alıntı
inşallah alırsın allah gonlune göre versin ben parça sıkıntısı yaşamaktan çekindigim için vazgeçtim
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:22 ----------
güzel motor gerçekten en kısa zaman da resimleri eklerim tekrar teşekkür ederim
)
yurt dışı sitelerinden parça sorunununu çözerim diye düşünüyorum yoksa servise gidecek olsam yandım..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
-
hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. Allah kaza bela vermesin inşallah.
-
amin cümlemize
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:53 ----------
açıkçası benim yurd dışında iki kardeşim yaşadıgı halde ben çekindim hoş atla deve degil ama ben hondayıda çok sevdiğim için benim vazgeçmem 15 günde oldu bitti ama bildigim tek birşey var oda hem gönlüne hemde kesene uygun olanı almak.
-
Hayırlı ugurlu olsun kardeşim.Allah kaza bela vermesin.en kısa zamanda resimlerini bekliyoruz
Ben sana ilk aşkımsın demedim.Sen benim Cennetimsin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)