Hocam motorun modeline göre çil çil duruyor valla hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler Bu arada bağlantı demiri fiyat/performans açısında A++++ türü birşey olmuş emeğine sağlık
2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125
insanda 600F olunca kendisi böyle icatlar yapmaya meyilli oluyor
bilindik markalar 4 metre demire neden o kadar para istiyor anlamadım gitti altın kaplama da değiller ki o para etsinler
eline sağlık
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Resimler aldatıyor insanı, laf aramızda grenajlarda az buçuk var problem Kimseyi kandırmaya gerek yok, ama modeline göre oldukça iyi. Teşekkür ederim.
Bende altın kaplama olmasından şüpheleniyorum motosiklet parçalarının. Yoksa niye o kadar para istesinler değil mi?
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Cıkss... Kamyon geçmiş üstünden...Beyenmedim
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Fikir güzel ellerine sağlık. Profil malzeme zamanla yorulacak ve çatlama kırılmalar olacak. Size tavsiyem dolu malzeme 20x5 lama olabilir veya çap 20 mm et 2-2,5 mm boru daha kolay şekil verilebir ayrıca estetik olur.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
aga 600 f olsun da varsın eşim motora binmesin
honda nın tek beğendiğim modeli ilk hayalim olmasa da 2. hayalim
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
super olmuş =) cb ye topcase takınca anladımki topcase siz motor motor değilmiş =)
Karadeniz - Giresun.
motorun hayırlı olsun....
el emeği olsun göz nuru olsun ucuz olsun tadından yenmez...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Vaay Erdem hayırlı olsun.Kazasız belasız kullanman dilegiyle...
Ben asil sonucu merak ediyorum.
Yani hanim rahat etsin diye yaptim yazmissin ya.
Rahat ettimi?
Izlenimleri alalim.
erdem orhan abiyle (ihtiyar) aynı düşüncedeyim keşke telefondan soraydın söylemiştin ama profil demedin ama yinede iş görür insanın kendi yaptığı her zaman için güzeldir , iş görsünde gerisi o kadar möhim değil
elllerine sağlık .
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Sen anca arka diski kampana Er-5 beğen, olmadı MZ beğen. Başka bişey beğendiğini görmedik zaten
Ehtiyar Orhan abim, teşekkür ederim. Profilin sağlam malzeme olmadığını kaynatırken öğrenmiş oldum zaten. Bunu bir süre kullanıp boş bir zamanda dediğin malzemelerden temin edip yapmayı planlıyorum zaten.
Bizde öyle bir seçenek yok. Tek kişilik motor alsam bile hatun evden minderi kapar çamurluğa koyup hadi nereye gidiyoruz der Hayallerine kavuşman dileğiyle.
Saol Serkan'ım
Saol Ramço'm sende xj6'nı alırsın umarım kısa sürede. Xj6'ydı değil mi ?
Sağol Gökhan'ım moderatör'üm Hep beraber kazasız belasız kullanalım motorlarımızı inşallah.
Fatibaba'ya git, yapamazsa gel buraya yaparız. Ama sen kışın gelirsin, onda da Endurocu olmadığın için otobüse biner gelirsin Direk meselesine gelecek olursak, bizim burda direk aralıkları çok kısa, ama direkler uzun ve kalın
İlkay abi, can alıcı soruyu sen sormuşsun. Evet eskiden depoya tutunmaya çalışıyordu, o yüzden yasal hız limitlerinde dolaşıyorduk. Şu an hızımızı arttırdık biraz daha. Bugün yazını görünce deneyeyim dedim de, yasal hız sınırının iki katından 20 km fazla hıza çıkınca (Yasal hız sınırının 100 km olduğunu varsayar isek) rüzgar motoru etkiliyor çok fazla. Zaten o hızlarla pek işimiz olmadığından şimdilik taktığımız iyi oldu diyoruz ailecek.
İrfan abi, yağlı boya resim ile sulu boya resim arasındaki farkı bildin mi? Heh işte öyle bişey benimkisi de. Sulu boyadan başladık, yağlı boya çalışmalarımız çoook yakında
olsun, sıkma canını, motor motordur, ilerde çalışır eli ayağı düzgün bişey alırsın
hayırlı uğurlu olsun çiçeğim
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
şuan gözüm z 750 de.... xj6 nın sıfırı gelmeyecekmiş...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
nereye yapacak o macun abi 5 ay önce gidon yükseltici malzeme verdik 4 tane hepi topu 2 delik açamadı daha sonrada vay o işler öyle kolay mı yok 1 saat projeyi çizecek sonra makineye girecen bilgileri sonra delik delecek bilmemney! görende iş yapıyor sanacak ha! hepi topu bi tane sıfır'ı ( 0 ) bir ( 1 ) yapacak...Dedim bırak bize bari ayak yapma ama...
Neyse memlekete bi döneyimde şuan dış düvellerdeyim...
ANGARAJ
hayırlı uğurlu olsun
HONDA
CBF 150-CBF 500-CBF 1000
Saol Fatibaba
750 diil de Z1000 benimde hayalimdeki motor. 10 Sene sonra 2008 modelini falan alırız inşallah
Müyendiz adam o, teknik çalışır, bizim gibi mengeneye sıkıştırıp şekil vermez, kupması alır eline ölçer biçer. Bir de zırt pırt mapuslara düşmese iyi adamdır
Saolasın hocam, sizlere de kazasız belasız sürüşler.
hacı kapışalımmı
hayırlı uğurlu olsun motörün.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)