ya bu arada keeway çok sorun çıkartıyormuydu ben hala karar veremedim keeway mı regal raptor mu forumları devamlı okuyorum ama işte kararsızlık
iyi günlerde kazasız belasız kullanman dileğiyle
hayırlı olsun kazasız belasız binmen dileğimlebende allah nasip ederse bir aya kadar gt 250 r yi alacam
dostum yakışır...ama neden comet aldın...ben r alacağını sanıyordum...paramı yetişmedi dostum...
birde avatrındaki keewayi sil artık ...aslanlar gibi hyosung yaz...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
birde avatrındaki keewayi sil artık ...aslanlar gibi hyosung yaz...kankam diyorsa bildiği vardır dinle onu zipir
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Hayırlı olsun!
Ben de de Tiger var ama Hyosung da favorilerim arasında!
Geçenlerde ya bu sitede,yada motordelisinde videolarıyla birlikte,bir moderatör,Hyo. testini gerçekleştirmiş.Çok kapsamlıydı.Bir ara istersen!
hayırlı oolsun.kazasız surusler.keske bekleseydın fuarı
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
hayırlı olsun
yeni motorun hayırlısı olsun dostum... bol bol foto koyarsın artık buraya...
KSK FOREVER ... 35½
Hayırlı ugurlu olsun kardeşim bende gv250 ve gt250 bakıyorum,birde er5 3 ü arasındayım,biliyorsun boy bende problem 1.95 olunca her motor olmuyor.Ama chopper olucak gibi inşallah,chopper ı olur mu sence sen görmüşsündür
hayırlı olsun arkadaşım.fiat ne durumda bu makınada kaça mal oldu acaba..
vışşş rengi çok güzel
mavide ışık taktır altına
hayırlı olsun ağzımın suyu aktı
slm.hayırlı olsun;kazasız belasız sürüşler dilerim.MERKEZ sen gt 250 r 'yi alna kadar yeni versiyonu çıkar olum bunların
hayırlı olsun
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
hayırlı uğurlu olsun.güle güle kazasız belasız kullanman dileğiyle
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)