dostum hayırlı olsun harbiden güzel motor süper bi renk kazasız belasız kullanman dileğimle...
dostum hayırlı olsun harbiden güzel motor süper bi renk kazasız belasız kullanman dileğimle...
Hayırlı olsun arkadaşım.Kazasız belasız sürüşler dilerim
´Gerçekci ol imkansızı iste´ CHE
hepiniz saolun allah hepinize en hayırlısını verir inşallah
KARTAL GOL GOL GOL
abiiiii bu ne böyle beee süpermiş yaa ben normalde maxiscooter meraklısıyımdır ama bunu görünce aklım başımdan gitti bakarsınız bundan alırım
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler.
hyosungları satan bi galerinin web sitesi felan yokmu diğer modelerine bi baksak.
meraba millet satılık 250 cc tiger daha bugün aldım ama bütünüyle soğudum nasıl oldu bilmiyorum.ilgilenen varsa satıyorum daha 20 kilometrede sisybar ve koruma demiri mevcut.Belki daha önce hiç motor kullanmadığımdan olsa gerek bi an heves ettim ama hevesim kursağımda kaldı neyse dediğim gibi daha sıfır motor zararına vericem...!
he bu arada tel: 0535 205 24 94
abi o tekerdeki fosfor gerçekte yok demi photoshopla yaptım de bana.çünkü inan eski hali çok daha iyiydi.bi karizması vardı motorun naaapmışın öle yaw.sil onu sil
gözümü aldı bea motorun güzelmiş hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler.
I'll Sleep When I'm Dead...!
offf be 10 numara bi görüntüsü var. Allah nazardan saklasın. güzel günlerde kullanman dileğimle.
Hayat, hâyâl..
ona bi tane nazar bncuğu hediye edelim... Allah kazadan beLadan saKLaSıN...
Zamanı geldiğinde bizimde bir 2 tekerimiz olur )
fosfor olmamış be zıpır. komik durmuş bencede.
ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]
hayaırlı olsun motor güzel gb ya bayağı kaslı duryor yakırşı kazasız belasız günler sarısı bizim başımıza
kanka o fosforlarda ne öyle...yuh ya...caaanım motoru mz251 e çevirmişsin...zipir adlı üyeden alıntı
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Bende motor alırken araştırmıştım bu motor çin malı değil kore malı daha iyidir hayırlı olsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)