Güle güle kullan. Çok güzel bir motor almışsın
Güle güle kullan. Çok güzel bir motor almışsın
Hayırlı olsun... Fiyatı nedir bunun? bir de başka ne renkler var?
Havalı tiplerin içi boştur çünkü "hava" boşlukları doldurur. Balonun içinde de hava vardır...
motorun guzel,gulu gulu kullan.
Artık yazın görüşmek üzere diyorum valla.Tekrar hayırlı ugurlu olsun,senden bir ricam olucak lütfen bakkala bile giderken full koruma git.(Dizliği unutma asla)...
Hyosung iyi geliyor walla
hayırlı olsun kazasız belasız inşallah. güle güle kullan.
hayırlı, uğurlu olsun. Allah kazasız belasız günlerde kullanmayı nasip etsin hocam.
fotodan anladığım kadarıyla benim gt250r' ı aldığım yerden almışsın, iyi etmişsin. güzel ve zevkli sürüşü olan bi motor, eminim memnun kalacaksın
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
hayırlı olsun
hayırlı olsun, guzel motor..kazasız belasız eskitirsin insallah..
hayırlı olsun
Acımadıki, acımadıki
Hayırlısı olsun, race kersıtı olsamda sık motormus doorusu ;)
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
::pembe:: ::pembe:: ::pembe::
zaten buda race değilkialestevardiya adlı üyeden alıntı
Acımadıki, acımadıki
hayırlı olsun, kazasız belasız keyifli sürüşler
hocam hayırlı olsun..
arkadaşlara ve bana yardımcı olması için fiyatını ve nasıl aldığını şartları açıklayabilirmisin.
bide yakıtı nasıl nekadar yakıyor kilometrede bi gönderebilirsen bize yardımcı olmuş olursun.
ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]
6500ytl ye almıştım nakit
40ytl ye doluyo 350km rahat gidiyo
KARTAL GOL GOL GOL
çok güzel bi motor allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin bu fiyat ötv sonrası fiyat değil mi
[COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]
Dostum Dün Seni Gördüm öğlen Maslak Princess Otelin önünde Bi Ana Hoş Oldum Yaw Sanki Bitanidik Görmüş Gibi Oldum
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
çok güzel bi motor inşallah darısı bana ve diğer arkadaşlara güle güle kullan Allah kazadan beladan nazardan esirgesin
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)