Bundan sonrada bi uçak alırsın artık. Hayırlı olsun kardesım.
Bundan sonrada bi uçak alırsın artık. Hayırlı olsun kardesım.
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
Hayırlısı
Hayırlı olsun dostum, güle güle kullan.
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
Hepinize Sonsuz teşekkürler arkadaslar.
Soruları cevaplayayım
*Bundan sonraki MOTORUM ya daha üst model bir Hayabusa olur; ya bir Enduro olabilir ya da ZZR Gelebilir. Psikolojime bağlı
*Motor tecrübem gercekten adım adım gercekleşti. Popcorn90 - Yuan150racing- CBR125- GT250R- ER6F- GSX600F - CBR600F- R1- HAYABUSA Bir ara detaylı bir yazı paylasacağım...
*R1 sadece 1. viteste Hayabusadan daha seri diyebilirim. Çünkü 170 KG; Bu motor ise 220 kg civarında. Fakat 2. vitesten sonra kıçı başı tutamıyorsunuz, çıldırıyor. R1 felan tanımaz yani Görüntü olarak ben kalıplı seviyorum zaten, genellikle tercihlerim F tarı olduğuiçin, rahatlığı acısından bu motoru aldım. Fakat R1 'in daha sexy gözüktüğü kesin
*Tur isteyenler; arka koltukta az bir zaman turlatabilirim
Şuna emin olun ki ; Frenleri sağlam değil diyenler; bu motoru hiç kullanmamıstır. Fakat Papatya Disklerin etkisi olabilir tabi. Viraj yapamıyorum diyenler de Acemi dir diyeceğim,Cünkü R1 'i aratmadı bana karadeniz sahillerinde
Bu arada Toplam Motosiklet Tecrübem (Ufak Tefek sürüşler haricinde) : 58700 kmdir...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
hayırlı olsun,kazasız belasız keyifle kullanman dileğiyle..bunu da satıp artık ne alabilirsin ki diye düşünüyorum bir yandan hayabusa'dan daha güçlü ss tarzı başka ne motor var ?
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Wuu cok güzel.. bi gazlama videosu isteriz.. kazasız belasız.
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim hemşerim ) dediğin gibi motora laf atan cok ama kullanan yok o yuzdende kımse kullanmıyor benım niyetimde bir hayabusaydı ama batum rize ayder yaylası of uzun göl gezisine cııktım kısa surdu artcımın yuzunden ama sunu anladım ki racing motorda dağa baga cıkamıyoruz ) rahat ilerliyemiyoruz camurda ) asfaltta canavarlar dengede uzerlerıneyok ama toprak ve ve camuura gelınce korkutuyor) hatta ben 3 sefer yattım ) ve yanımdan kıroscular ve endrocular vızır vızır gecerken ayderde bende en iyisi su endronun tadınamı baksam acaba dedim ve endro alacaım inş))) ısınamazsam yine racınge gecıs yaparım
BaNa TaKıL EvDeN aTıL )
Yavvv Yinemi Biz Sana Hayırlı Olsun Demekten Yorulduk
Şaka Bir Yana Kazasız Belasız İnşaallah.
Imza mi?? Nereye Atayım
iyi günlerde kazasız belasız kullan arkadaşım tabanı düz bassın
Ninja
Güle güle bin...Aman dikkat..Gaza gelmeyesin...
Motor gelişimini takdir ediyorum...
Gerçekten kademeli yükselttin...
Ama hep race tipi yahu..
Az da naked bin....
Motor gözüksün yandan... )
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
cakalaz foruma ilk üye oldugumdan beri bilrim seni az buz hatırlıyorum hyosungla çekilmiş fotografın vardı nerden nereye hayabusa var şuan altında. umarım dogru hatırlıyorumdur.
bende rizeliyim fakat izmirde yaşıyorum ardeşenliyiz. rizede motor zor olmuyormu sürekli yagmur
Yazan arkadaslara teşekkürler...
Rize'de motor tabii ki zor oluyor. Cünkü servis yok, usta yok ve yağıs bol memlekette. Biz de yağıssız günleri yakalamaya calısıyoruz fakat ne olursa olsun; az da olsa ıslanıyoruz Yağıs yokken, 30 dakikada fırtınalar kopabiliyor...
Yağıstan ziyade buraların en büyük sıkıntısı, Motorda herhangi bir arıza olduğunda tespit edilememesi ve onarılamamasıdır...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
hayırlı olsun güle güle kullan kardeşim
Biz yola çıktıklarımızı yolda bulduklarımıza değişmeyiz.
EvvveeeeT ;
Mono Kapağım da geldi
Uploaded with ImageShack.us
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Tekerin hep düz bassın.
Herşey yeniden yollarda olabilmek için...
ilanları geziyorken sizn hayabusayı gördüm geçmiş olsun sizmi kaza yaptınız..?
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...04487696/detay
siz mi yaptınız kazayı gecmiş olsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)