hadi hayırlısı kardeşim allah kazasız belasız kullanmanı nasip etsin inş
hadi hayırlısı kardeşim allah kazasız belasız kullanmanı nasip etsin inş
2005 Hayabusayla benzinlikten çıkmazsın gari çavuş...az gezersin öz gezersin artık hayırlı olsun...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
doğan abi hayırlı uğurlu olsun
bi ara bayramı beklemesem de birlikte mi gitsek trabzona diye düşündüm de sonra vazgeçtim, o kadar yol yıkar bizi diye
Sevmek güzeldir sevmeyi biliyorsan motosiklet güzeldir sürmeyi biliyorsan...
sanki R1 daha genç işiymiş gibime gelıyor hayırlı olsun allah kaza bela vermesın
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
Hayırlı olsun,tekerin düz bassın.
hayırlı uğurlu olsun
allah kaza bela yüzü göstermesin
HONDA
CBF 150-CBF 500-CBF 1000
Hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin....
buraya kadar gelip haber vermedigin icin cok teşekkür ederim Doğancım
hayırlı olsun
2005 600F gitti... 2006 R1'e Hoşgeldin diyelim :)
Ne racing kullananlar gördüm 2.000 TL lik Arai ile kolunu koruyanlar ;)
Hadi hayırlı olsun ne diyelim R1 i satma felsefenden uzaklaşıp duygularına yenik düşmüşsün sanki allah kaasız belasız kullanmayı nasip etsin.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Herkese Teşekkür ederim.
Yakıt konusunda; kırmızı cizginin dibinde iken 72 TL yakıt aldı; 295 km yol yaptı
Bence R1 ile aynı klasmanda
Haber veremediğm arkadaslarım kusruma bakmasın; apartopar dönmem gerekti. 3 günlüğüne geldim; aldım döndüM.
hEPinizi seviyorum
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
hayırlı olsun adamım.
Hayırlı olsun kardeşim, 125 cc'den adım adım sindirerek Hayabusa'ya kadar geldin yanlış hatırlamıyorsam,örnek teşkil edebilecek bir durum, ilk motordan günümüze doğru deneyimlerini içeren karşılaştırmalı bir yazı yazabilirsin aslında , başlangıç motoru karmaşasında tecrübelerinin oldukça faydalı olabileceğini düşünüyorum.
Hayırlı uğurlu olsun abi Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin maşşallahı var
Senin motorsuz günlerini hatırlıyorum bende motorsuzdum o zamanlar kıvranıyorduk motorsuzluktan =))Tel numaran vardı bende rehberde cakalaz diye kayıtlıydı :D Allah kaza bela vermeden kullanırsın inş.Beni hatırladıysan özelden dön bana =))
hayırlı olsun. hayabusa efsanesine sende dahil oldun.
allah kaza bela göstermesin.
Hayırlı uğurlu olsun.her iki motorunda karşılaştırıldığında + ları - leri var en kolayından r1 çok agrasif çok karizmatik fakat hayabusa kadar performans yok.Hayabusa ise çok hızlı fakat r1 kadar karizmatik görünmüyor sende sanırım performans seven bir insansın.Renkler ve zevkler tartışılmaz prensibine göre davranıyorum hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.Tekerin her daim düz bassın...
[I][U][B]Motosiklet = Doğa üstü bir güçtür....[/B][/U][/I]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)