hayırlı olsun güzel makinadır 636 .. kazasız belasız sürüşler
hayırlı olsun güzel makinadır 636 .. kazasız belasız sürüşler
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
teşekkür ederim allah tüm mtosiklet sürücülerine kaza bela göstermesin.
teşekkürler.
teşekkür ederim irfancıgım 150 cc üzerine geçersen birgün illaki gireceksin.
teşekkürler. inşallah ilk ve tek cezamız olur.
teşekkürler.
teşekkürler.
teşekkürler. yakıt tüketimi net ölçülmüş degerdir. ama çok asılmadım. yolun bir kısmında yapım çalışması vardı. önümü gördükçe asıldım.
düz mantıkla öyle ama reelde öyle degil.
çok geçmiş olsun. 90 lı yıllarda kawasaki türkiyede çok popülerdi zzr1100-zzr600 ve sonrasında çıkardıgı zx serisi ile epey adından söz ettirdi. 2000 li yıllardan sonra ise üçük cc makina getirmeyişi ve rakipleri honda ve yamahanın küçük cc de ddaha fazla seçenek sunması ve alınabilirlik seviyesi nedeniyle rakiplerinin gerisinde kaldı. kalite olarak japonların kalitesi birbirine yakındır. birisi alır bir kawasaki evveliyatındada bakımsız bir makinaya denk gelir sonra bir yerden patlak verir marka karalaması yapılır. oysa kimse bilmez ki o makina atlayana kadar hangi apachilerin elinden geçti hangi ustanın olmadıgı yerde ustayım diye geçinenler tarafından yarım yamalak bakımları yapıldı.
böyle uzar gider.
teşekkürler.
teşekkürler.
teşekkürler.
teşekkürler.
tecrübenize saygı duyarım. bu konuda haklısınız motosikleti çok zorlamadım. çünkü hem tecrübem yeterli degil hemde yollara güvenemedim.
neyse sorun yok tüketim bir miktar daha fazla çıkabilir şehir içinde en üzücü tarafı ise antalyada otoyol yok ve gazlamak biraz riskli.
teşekkürler.
teşekkürler. motosikleti bende sevdim. atta 600rr bakınırken hiç aklımda yokken motosikletin görüntüsü duruşu beni cezbetti. diger 600 cc lerden biraz iri
yakıt tüketimine bende şaşırdım. bakalım şehir içindede birkaç kez ölçüm yaparım.
teşekkürler.
hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. Güle güle bin.
hayırlı uğurlu olsun...aga egsoz yamuk biraz sanki...
ama foto yok dimi pardon
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Hayırlı uğurlu olsun kardesim daha şimdi arkadaslardan bu motor icin fikir almak üzere konu actım sonra bu başlığı gördüm seninde tavsiyelerini bekliyorum tekrar hayırlı olsun lastigin düz bassın
[COLOR="#FF0000"][B][B][B][I][U]WE ARE SMALL BUT,WE'RE NOT[/U][/I][/B][/B][/B] [B][I][U]BUGS[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR="#800000"]8 out of 10 collisions are caused by drivers that never see the motorcycle[/COLOR]
hayırlı olsun, bende cbr 600f almayı düşünüyorum 2011-2012... sen neden masraflı buldun?
birkaç resim.
rengi güzelmiş..
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
hayırlı olsun.kazasız sürüşler...
BİZİ BİLEN BİLİR,BİLMEYEN KENDİSİ GİBİ BİLİR
tek dostum yalnızlığım
hiç ellerin taşı bana değmez, illa dostun gülü yaralar beni!!!
nasıl memnunmusun?
hayırlı olsun tekeriniz düz bassın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)