Arladaşlar bende sonunda aldım bir motor.çok mutluyum ne aldın derseniz sukida nın 125 lik scooter inden aldım.Memnunum---memnundum taaaki geçen akşam arka teker kitlenene kadar.ama olsun yinede seviyorum onu.
Arladaşlar bende sonunda aldım bir motor.çok mutluyum ne aldın derseniz sukida nın 125 lik scooter inden aldım.Memnunum---memnundum taaaki geçen akşam arka teker kitlenene kadar.ama olsun yinede seviyorum onu.
Motorize Birlikler K.lığı......
hayırlı olsun, güle güle kullan dostum...
yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür
ve bir orman gibi kardeşcesine...
güle güle kullan demeden önce geçmişolsun....
güle güle kullan... kazasız sürüşler...
May the Force be with McLaren Mercedes
hayırlı olsun!!...
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
öncelikle hayırlı , ugurlu olsun.. bazen ufak tefek şeyler olur..kazasız , belasız keyifli sürüşler..
gökyüzü MAVİ ...yeryüzü YEŞİL ...denizler TEMİZ ve MAVİ olsun......captain...
hayırlı olsun kazasız belazıs kullanırsın inşallah aksilikler olmasa hayat yaşanmaz
[FONT="Arial Black"][SIZE="2"][COLOR="red"]Ölüm, ölüm dediğin nedirki GÜLÜM Ben senin için en büyük sevdam M0T0RUMDAN vazgeçmişim ...[/COLOR][/SIZE][/FONT]
hayırlı olsun, güle güle kullan
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
hayırlı ugurlu olsun kardeşim ve gecmiş olsun
Kawasaki z750s O Bir Aşk
Hayırlı olsun.Sağlıcakla kullan
ulem ne diyeceğiz şimdi hayırlı olsun ardından,kardeş geçmiş olsun oldumu böyle bence olmadı,sizce oldumu şöyle denilebilinirdi keyiffli kazasız sürüşler eeee olmadı
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
hayırlı olsun. foto ısterız.kazasız surusler
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
Hayırlı olsun mutlu günlerde kullanman dileğiyle...
Okan ACAR
HayırLı oLsun güseL kardeşim.Kazasız beLasız güLe güLe bin...
Born To Be wild,Live to Ride...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)