Merhaba beyler.
Bundan önce eski kasa CBR 125 kullanıcısıydım.
Belki hatırlayanlarınız çıkar. Yakın bir arkadaşımı kaybetmiştim 1.5 ay kadar önce. Arkadaşım da CBR 125 kullanıcısıydı. CBR'la hayatını kaybetti.
Bu olay beni ister istemez soğuttu motordan. Zaten uzun boylu olmam sebebi ile bel ağrısı da çekmekteydim.
Motorumu satmaya karar verdim, sattım da. Artık birkaç seçenek vardı. Ne alacaktım.
YBR125 ESD, CBF150 ve CBF 250 arasında kaldım.
Bir tane YBR 125 ESD ile anlaştık, yarın almaya geliyorum dedim şansıma satmıştı adam.
YBR'nin sahibine yan çantaları verdinmi dedim, hayır dedi. İyi dedim almaya gelicem ben. Tamam dedi.
CBF150 buldum bi tane internette. Fethiye'de idi motor. Üzerinde full koruma demiri ve topcase vardı. Servis bakımlı 2009 model. Emekli bir astsubay abimizden. Dedim abicim almaya geliyorum.
Bastım gittim dün sabah. Motoru gördüm çizikleri falan vardı biraz. Servis gayet güzel dedi. Bende verdim parasını aldım satışı çıktım yollara. ))
YBR'nin sahibi muğla'da idi. Aradım abi çantaları almaya geliyorum diye. Tamam dedi Gittim yan çantaları da satın aldım. 50 tl'ye verdi abicim sağolsun, polismiş kendisi. Çantalar resmen sıfır. )))
Sonra dönüş yoluna koyuldum. Depoları da fulledik
Marmarise döndüm. Dün akşam çektik bunu. Yan çantalarla.
Bunları da demin çektim. Akşam olduğu için çok net değil, idare ediverin.