mt'ye popilist yaklaşım: yeni yeberem
Reklamlar
-
Reklamlar
-
hayırlı teskereler
motor için yorum yok, ybr işte
-
teşekkürler
-
Mustang de adamı motoradan soğutur yeminle o nedir öyle ya hayırlı tezkereler.
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
-
hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip olsun
izmirde pek çok yerde iyi yada kötü durumda çokca sokak aralarında ve park yerlerinde yatan araba görüyorum. bunun sebebi ya araba parçalayan hırsızların izmirde sayısının az olması yada yaşlı nüfusun fazla olması zira hakkın rahmetine kavuşan ve kendisinden sonra varisi olmayanların arabaları da olabilir velhasıl kelam şu konuda mustang mı ybr mi deseler tartışmasız vereceğim cevap mustang olacaktır
kymco agility 50 5700km >> honda cbx 250 2100km >> honda cb 125 ..?
Demirden korksak motora binmezdik..
-
ne masteng mi?
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
Askerlik öncesi ybr ilaç gibi olmuştur. Hayırlı tezkereler. Bu arada mustang onca yılına ragmen fena,hemde çok fena
-
chemical adlı üyeden alıntı
Mustang de adamı motoradan soğutur yeminle o nedir öyle ya
hayırlı tezkereler.
safakk adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip olsun
izmirde pek çok yerde iyi yada kötü durumda çokca sokak aralarında ve park yerlerinde yatan araba görüyorum. bunun sebebi ya araba parçalayan hırsızların izmirde sayısının az olması yada yaşlı nüfusun fazla olması zira hakkın rahmetine kavuşan ve kendisinden sonra varisi olmayanların arabaları da olabilir
velhasıl kelam şu konuda mustang mı ybr mi deseler tartışmasız vereceğim cevap mustang olacaktır
teşekkürler, böyle bir güzellik nasıl yatırılır anlamıyorum geçen gelişimde de heralde 5 6 ay önce yine aynı yerdeydi. ybrde güzel ama be haksızlık etmeyin
---------- Post added at 17:12 ---------- Previous post was at 17:10 ----------
Gökhan adlı üyeden alıntı
Askerlik öncesi ybr ilaç gibi olmuştur.
Hayırlı tezkereler. Bu arada mustang onca yılına ragmen fena,hemde çok fena
ewt kara kara düşünüodum napıcam die çok ii oldu bulmam. 20 günde olsa motorsuz kalmıcam teşekkürler.
-
askerlik demeyin bana ömrümden ömür yedi...
hayırlı olsun...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
20 Temmuz 2012, 18:59
Askerlik öncesi sağa sola gidip boş boş aynı muhabbetleri dinleyip içini karartmaktansa ilaç gibi bi çözüm bulmuşsun, bırak kendini rüzgara
Klasik modern ve avangard bi yaklaşımda denebilir kısmen Hayırı tezkereler.
-
20 Temmuz 2012, 19:11
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
askerlik demeyin bana ömrümden ömür yedi...
hayırlı olsun...
ferdinandd adlı üyeden alıntı
Askerlik öncesi sağa sola gidip boş boş aynı muhabbetleri dinleyip içini karartmaktansa ilaç gibi bi çözüm bulmuşsun, bırak kendini rüzgara
Klasik modern ve avangard bi yaklaşımda denebilir kısmen
Hayırı tezkereler.
sağolun arkadaşlar gerçekten de çok dinledim askerlik muhabbeti aslında kendim soruodum merak ettiğim için. Yeteri kadar bilgi aldım sanırım artık gidip tamamlaması kaldı. Tabi tatil motorsuz olmaz izmirde günübirlik gezilere fln çıkarım sağa sola giderim güzel olur tekrar sağolun.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)