SYM gts 250 evo dan KAWASAKI ER6N ye Geçiş!!
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar , en son almış olduğum motorumu (250 evo) takas yolu ile satarak 2012 model er6n aldım. Scoter seruvenim kısa sürsede eşimle beraber güzel gezilerim oldu ama vitesli motora alişan bi insan için yani kendi açımdan beni sarmadi fazla bir keyf vermedi, tamam rahat lık bakımından diyecek yok ama bana göre deil arkadaş scoter motor ( scoter ci arkadaşlar yanlış anlamasın sakın herkezin tarzı farklıdır saygı duyarım) . Scoter imi alırken yazmıştım forma eşim için tercih ettiğimi rahatlık ve konfor bakımından aldığımı, sonra motorumu satmaya karar verdim ve fazer alip devam edecektim kafama da iyicene koydum kimse beni caydıramaz diyerekten motorumun satılmasını beklemeye başladım Antalya dan 2006 model fz6 naked motorcu arkadaş ile görüşme yaptık onunla motorları takasa girip işi bitirecektim ki arkadaş sağolsun sonra ne telefonuma baktı nede msj larıma cevap yazdı anladımki sallamasyon iş, bu arada da arkadaşlarım fazer almamı istemiyorlar kafamı çelmeye başladılar uzun lafın kısası bi doktor abimiz yeni aldığı er6n sine alışamayıp benim motor ile takasta bulundu motor 350 km de, sadece sol tarafa yatırmış motoru durduğu yerde granaj da hafif çizik ve sinyalde çatlak var başka da bi sorunu olmayın ca arkadaşlarımın da gazıyla aldim er6n yi. Aldım aldım da bu motoru nasıl süreceğimi düşünürken hiç 600 cc ve üstü motor kullanmamış biri olarak gözüm korkmuşken üstüne binip sürmeye başladığım da bu kadar kolay bi motor olduğunu düşünmemiştim ve er6 yı çok seveceğimide , şehir içinde süper , uzun yolda da süper , eşimde rahat bende , ben daha ne isterim ki şimdi şunu da kendime söylüyorum iyiki arkadaşlarımı dinleyip bu motoru almışım iyi ki fazer almamışım benim motorum er6n miş.... Hepinizin tekeri düz bassın arkadaşlar , Ramazan i Şerifiniz Mubarek olsun Hayırlara Vesile Olsun...
Fotosuz olurmu tabiki olmaz
Reklamlar
-
güzel motor hayırlı olsun
-
blue white adlı üyeden alıntı
güzel motor hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim
-
Hayırlı uğurlu olsun
Tekerin düz bassın.
-
eren özer adlı üyeden alıntı
Hayırlı uğurlu olsun
Tekerin düz bassın.
Teşekkür ederim ustam daha iyisi sizlerin olsun..
-
iyi günlerde kullanın, sizinde ramazanı şerifiniz, hayrola, Allah celle calalu, kaza bela göztermesin
-
güzel motor aldın, hayırlı olsun
yalnız hem tarz değiştirdin hem yüksek torklu bir motora geçtin
alışma süresinde(ki uzun bir süre olarak değerlendir bunu) dikkati elden bırakma
-
ferhatdm adlı üyeden alıntı
iyi günlerde kullanın, sizinde ramazanı şerifiniz, hayrola, Allah celle calalu, kaza bela göztermesin
Eyvallah Allah razi olsun cümlemize..
---------- Post added at 22:08 ---------- Previous post was at 22:00 ----------
tigermbz adlı üyeden alıntı
güzel motor aldın, hayırlı olsun
yalnız hem tarz değiştirdin hem yüksek torklu bir motora geçtin
alışma süresinde(ki uzun bir süre olarak değerlendir bunu) dikkati elden bırakma
Sağolasın ustam, dediğiniz gibi tork lu ve güçlü bi makine ne kadar da kullanımı bana göre kolay olsada alışma süresinde olduğum dan bilinçli bi şekilde motorumu kullanıyorum, 350 km de almıştım şuan da 2000 km ye geldim yapmış olduğum maksimum sürat 160 km olmuştur onuda bir kere Alanya - Antalya arası tek başıma yapmış olduğum gezimde yaptım yol musayit iken.
-
Evo dan sonra bu sele pek rahatgelmeyebilir en azından uzun yolda
Kazasız güzel günler de inşallah..
Ben jack'in kalın bağırsağıyım..
-
19 Temmuz 2012, 23:24
Rocknrolla adlı üyeden alıntı
Evo dan sonra bu sele pek rahatgelmeyebilir
en azından uzun yolda
Kazasız güzel günler de inşallah..
Aynen sele biraz rahatsız ) evo da rahattı , bunada alışcaz artık gülü seven dikenine katlanır )
-
19 Temmuz 2012, 23:36
-
20 Temmuz 2012, 02:32
Moderatör
Kazasız belasız güle güle kullan
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
20 Temmuz 2012, 03:30
Beyaz motorlar beni tahrik ediyor, hele sıfır ve ellenmemişleri...
Güle güle bin.
-
20 Temmuz 2012, 04:46
kaça maloldu acaba?
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:44 ----------
güzel motor hayırlı olsun darısı başımıza
-
20 Temmuz 2012, 04:57
Hayırlı olsun,çok güzel seçim.Benim de sıradaki motorum bu olacak gibi hissediyorum:D
-
20 Temmuz 2012, 07:48
maşallah hayırlı olsun......
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
20 Temmuz 2012, 08:44
hayırlı olsun. Alah kaza bela vermesin, tekeriniz düz bassın.
çok güzel bi makina
-
20 Temmuz 2012, 09:35
forewer adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun süper motosiklet, bu motosiklet yeni oluşundan dolayı fazere göre çok daha iyi olmuş sizin için.
Yeni motorunu çok beğenmiş olabilirsin lakin iyi ki fazer almamışım benim motorum er6n miş demen doğru olmayabilir belki fazere binsen daha çok keyif alacaktın
.
Allah kaza bela vermesin.
Cok tesekkur ederim ustam sagolun, evet belki fazer kullanmis olsam bir nevi boyle konusmazdim ama kullananlarin anlatima gore bana gore motor olmadigini anladigim icin boyle yazdim, er6 mi seviyorum ve iyiki almisim diyorum kendime insallah daha iyileri sizlerin olur.
---------- Post added at 08:23 ---------- Previous post was at 08:21 ----------
Lucas adlı üyeden alıntı
Kazasız belasız güle güle kullan
Amin daha iyileri sizlerin olur insallah.
---------- Post added at 08:26 ---------- Previous post was at 08:23 ----------
inzell adlı üyeden alıntı
Beyaz motorlar beni tahrik ediyor, hele sıfır ve ellenmemişleri...
Güle güle bin.
İnsallah Allahim sizlerede nasip edsin, tesekkur ederim.
---------- Post added at 08:28 ---------- Previous post was at 08:26 ----------
mankind1976 adlı üyeden alıntı
kaça maloldu acaba?
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:44 ----------
güzel motor hayırlı olsun darısı başımıza
Ben orjinal halinde aldim yani cantalar ve canta demirleri haric kendi motorumun ustune 7 bin tl verdim. İnsallah daha iyileri sizlerin olur.
---------- Post added at 08:30 ---------- Previous post was at 08:28 ----------
Pain adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun,çok güzel seçim.Benim de sıradaki motorum bu olacak gibi hissediyorum:D
Cok tesekkur ederim umarim istediginiz motora hayirlisi ile kavusursunuz.
---------- Post added at 08:33 ---------- Previous post was at 08:30 ----------
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
maşallah hayırlı olsun......
Tesekkurederim sagolun ustam insallah daha iyileri sizlerin olur.
---------- Post added at 08:35 ---------- Previous post was at 08:33 ----------
adem80 adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun. Alah kaza bela vermesin, tekeriniz düz bassın.
çok güzel bi makina
Cok tesekkur ederim , Allahim cumlemize kaza bela vermesin, sagolun.
-
20 Temmuz 2012, 09:38
hayırlı olsun tekrardan caner abi Allah kaza bela vermesin tekerin her daim düz bassın yan çantaları yeni mi taktın gökbel yaylası gezisinde yoktu ?
-
20 Temmuz 2012, 10:33
Ağırlık olayı nasıl motorun acaba şehir içi dönüşlerde,dar manevralarda?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)