abi hayırlı olsun tekerin düz bassın maşallahı var ikisininde
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Ramço,efsane olma yolunda koşar adım ilerliyorsun,motorun hayırlı olsun
hayırlı uğurlu olsun.TVS sayende iyi ciro yaptı bu sene
ama gri daha güzel ben olsam onu kullanırdım istanbul'da...kırmızı hiç göstermiyor motoru eski kasaya benziyor...
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
sağol adamım...
dün ses turizmdeki tanıdığım sayesinde motor akşam yola çıktı sabah yozgat ta idi...(otobüs şöförü olmamın faydasını bir kez daha gördüm) ama muavinin hakkı yenmesin diye 2 şöför 1 muavin bir hosta 1 er paket sigara aldım... çiziksiz olarak sabah 07 00 yiğen teslim almış.. yozgattaki ilk apache yi gönderdim.... yiğen le ortak bu motor...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Aphaciden o kadar mı memenun kaldın :D adam biraz büyük alimda bendeki ni köye gönderim der
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Hayırlı olsun. Aynı benim yzf ye benziyor oda mat gri, jant şeritleri kırmızı.
ben zaten büyükten küçüğe döndüm.... 1000rr dan gt250r a kadar gs 500 den tenere kadar çok motorum oldu..büyük motor büyük masraf küçük motor bol km çok gezi...
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:03 ----------
tüh ya.. ayın beşinde denizliye gidecektim ordan oraya geçecektim........
bu arada bir depo ile 700 km yapan büyük motor gösterin bana varsa onu alalım....
Ee hayırlı olsun baklava varmı onu de bana
www.erkakurye.com
abi gelirde senin motorda gözüm kalır diye gelmedim..
şaka bir tarafa vakit sıkıntısı yüzünden uğramadım..askerlik ilede problemler var.. her kafadan bir ses çıkıyor... karaciğer ameliyatı oldum ya kimi çürük alırsın diyor kimi yok diyor... işi bilen net bir kişi cevap vermedi yaw...
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:07 ----------
mat gri ye acaba hangi jant şeriti daha güzel gider bende bunu düşündüm ...
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:12 ----------
sen baklavayı kaçırdın....
Uploaded with ImageShack.us
Motosikletin yakıştığı adamlar listesi isteseler benden,
liste başı yaparım Ramazan kardeşi,
hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kazasız belasız kullanmak nasib olsun
Yakışır)
Nasıl kaçırdık ulen tatlıyı
www.erkakurye.com
oooooooooooooooyyyy oooooooyyyyyyyy oyyy makineler toplanmış. hihohaayyy ramazan kardeş cennetlik adamsın çook teşekkür ederim sedatada çok teşekkür ederim ve iyi dilekte bulunan bütün arkadaşlarada teşekkür ederim allah olmayanlarada nasip etsin. tatlı tuzlu çay kola meyvesuyu ayran şalgam ne dilerseniz bendensiniz. 2009 da evlenirken f650mi satıp evlenmiştim o gün bu gün seleye değmedi biyerim.çok özlemiştim valla
ramo hayırlı olsun gangam.. güle güle eskit.. ulem olum bana tvs aldırmadın kendin çifter çifter kullanıyorsun ha
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)