Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Honda 250 cbr geçmek ( Eğitim )

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Kanuni 100 lük
    Alıntı avcagatay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @Turkçavuç
    sen kendin için neyin uygun olduğunu düşünüyorsan en uygun odur. Ben aralıkta anes motorda cbr 250 ye ilk bindiğimde -ki sürmedim sadece bindim- hemen gidip bi mondial alayım dedim,bunu kesinlikle idare edemem diye düşündüm,çünkü hiç motor tecrübem yoktu. Sonraları benim için doğru olanın önce denemek sonra neyin uygun olup neyin olmadığına karar vermek olduğunu anladım. Honda güvenli sürüşe katıldım,ikinci gün sonunda cbr 250 yle iki tur attım ve cbf 150 den daha rahat bi kullanımı olduğunu gördüm, zaten ertesi gün siparişim üzerine cbr 250 im teslim edilmişti anes motordan (nisan 20) , geceleri sürmeye başladım , başta çok korktum satmayı bile düşündüm ama alışınca da üstünden inesin gelmiyor, misal bugün aynı benim durumumdaki bir arkadaşla gezdik, insan bütün stresini atıyor
    resimler burda
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...sligi-410.html

dediğim gibi sen sana neyin uygun olduğunu hissediyorsan en doğrusu odur, temkinli bir arkadaşsın, kazasız belasız sürüşler dilerim

Honda 250 cbr kaç paraya aldınız motoru ? Acıkçası fotolara bakarken azım acık kaldı...Allah ömür verise 1 sene sonra motoru alıp ziyarete gelirim sizi...Ama istanbulda motor kullanmak çok riskli...En iyisi ben sizi arar bir çanakkale turu düzenleriz 3.5 arkadaş

Asaleti yeter abi...Tekerin düz bassın darısı benim başıma

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    dreamkiller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o zaman fazla beklemeye gerek yok. 3-5 ay sonra atla cbr ın sırtına, vur kırbacı vur kırbacı
    hocam kırbaclamadan gitmiyormu bu meret?

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Alıntı dreamkiller adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam kırbaclamadan gitmiyormu bu meret?
    kuyruğunun altına acı biberde sürülebilir. Daha hızlı gider mecazi olarak yazdım yav. Sürebilirsin demek istemiştim.

dftuzlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kentkart
    abi motorun öncelıkle hayırlı olsun, gelelim benı şaşırtan noktaya. Edirne'de senın gıbı bılınclı motorcu var mıydı? vardı da kac tane vardı? helal olsun vallahi. İşten güçten arta kalan bı zamanın varsa bir gün buluşalım. motorlarda bırbırını tanısın ne dersın?
    Turkçavuç bunu beğendi.
    Bazıları hızlı gitmeyi seçer, siz yaşamayı seçin.

Motosikleti
    Kanuni 100 lük
    Alıntı dftuzlu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi motorun öncelıkle hayırlı olsun, gelelim benı şaşırtan noktaya. Edirne'de senın gıbı bılınclı motorcu var mıydı? vardı da kac tane vardı? helal olsun vallahi. İşten güçten arta kalan bı zamanın varsa bir gün buluşalım. motorlarda bırbırını tanısın ne dersın?
    Malesef bilinçli motorcu çok az Örnek olmaya çalışcam abilerime ,kardeşlerime...Ekle beni tanışalım polat_k_arslan@hotmail.com Facebooktan Teşekkür ederim...

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)