Honda 250 cbr geçmek ( Eğitim )
Reklamlar
-
04 Haziran 2012, 00:19
avcagatay adlı üyeden alıntı
@Turkçavuç
sen kendin için neyin uygun olduğunu düşünüyorsan en uygun odur. Ben aralıkta anes motorda cbr 250 ye ilk bindiğimde -ki sürmedim sadece bindim- hemen gidip bi mondial alayım dedim,bunu kesinlikle idare edemem diye düşündüm,çünkü hiç motor tecrübem yoktu. Sonraları benim için doğru olanın önce denemek sonra neyin uygun olup neyin olmadığına karar vermek olduğunu anladım. Honda güvenli sürüşe katıldım,ikinci gün sonunda cbr 250 yle iki tur attım ve cbf 150 den daha rahat bi kullanımı olduğunu gördüm, zaten ertesi gün siparişim üzerine cbr 250 im teslim edilmişti anes motordan (nisan 20) , geceleri sürmeye başladım , başta çok korktum satmayı bile düşündüm ama alışınca da üstünden inesin gelmiyor, misal bugün aynı benim durumumdaki bir arkadaşla gezdik, insan bütün stresini atıyor
resimler burda
http://www.motosiklet.net/forum/moto...sligi-410.html
dediğim gibi sen sana neyin uygun olduğunu hissediyorsan en doğrusu odur, temkinli bir arkadaşsın, kazasız belasız sürüşler dilerim
Honda 250 cbr kaç paraya aldınız motoru ? Acıkçası fotolara bakarken azım acık kaldı...Allah ömür verise 1 sene sonra motoru alıp ziyarete gelirim sizi...Ama istanbulda motor kullanmak çok riskli...En iyisi ben sizi arar bir çanakkale turu düzenleriz 3.5 arkadaş
Asaleti yeter abi...Tekerin düz bassın darısı benim başıma
Reklamlar
-
08 Haziran 2012, 17:27
adem80 adlı üyeden alıntı
o zaman fazla beklemeye gerek yok. 3-5 ay sonra atla cbr ın sırtına, vur kırbacı vur kırbacı
hocam kırbaclamadan gitmiyormu bu meret?
-
09 Haziran 2012, 00:53
dreamkiller adlı üyeden alıntı
hocam kırbaclamadan gitmiyormu bu meret?
kuyruğunun altına acı biberde sürülebilir. Daha hızlı gider mecazi olarak yazdım yav. Sürebilirsin demek istemiştim.
-
09 Haziran 2012, 14:48
abi motorun öncelıkle hayırlı olsun, gelelim benı şaşırtan noktaya. Edirne'de senın gıbı bılınclı motorcu var mıydı? vardı da kac tane vardı? helal olsun vallahi. İşten güçten arta kalan bı zamanın varsa bir gün buluşalım. motorlarda bırbırını tanısın ne dersın?
Bazıları hızlı gitmeyi seçer, siz yaşamayı seçin.
-
14 Haziran 2012, 16:06
dftuzlu adlı üyeden alıntı
abi motorun öncelıkle hayırlı olsun, gelelim benı şaşırtan noktaya. Edirne'de senın gıbı bılınclı motorcu var mıydı? vardı da kac tane vardı? helal olsun vallahi. İşten güçten arta kalan bı zamanın varsa bir gün buluşalım. motorlarda bırbırını tanısın ne dersın?
Malesef bilinçli motorcu çok az Örnek olmaya çalışcam abilerime ,kardeşlerime...Ekle beni tanışalım polat_k_arslan@hotmail.com Facebooktan Teşekkür ederim...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)