hayirli olsun , gule gule kullan.
İlk motorun mu? Ne ballısın ya hediye gelmiş hemde.Bana da biri hediye etseGüle güle kullan
abi güle güle kullan...
kazasız belasız....
Abi Allah en güzel günlerde kullanmayı nasip etsin,pek yakışıklı,güzel bi motosikletmiş
Hayırlı olsun
pindirmezmiyim ybr den borcum var sana....amin...
sağolasın tşkürler..
ya nasip yakısmet...
sağolasın ebubekir...
sağolasın uğur...hazırlıkları yapnasipse pazaraçıkıcaz yola...
Hayırlı olsun diyelim, iyi günlerde kullanınız.
Yolunuz açık tekeriniz düz bassın.
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
Nihayet bir motorun oldu,biliyorsun ki en az senin kadar sevindim.
Bir de buradan kutlayalım;
Hayırlı uğurlu olsun,Allah(CC) kaza bela göstermesin,kem gözlerden sakınsın ,güle oynaya iyi günlerde kullanasın.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
Hayırlı olsun kardeşim, iyi günlerde kullan motorunu, Karamürsel' e de bekleriz.
Hayırlı olsun,Allah sorunsuz ve keyifle binmeyi nasip etsin İnşallah.
hayırlı olsun çelik yazılarını çıkartırsan daha güzel olur. Bu arada balıkçılarıda özlemişim kaç sene oldu gitmeyelim yalovaya of off burnumda tüttü
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
Hayırlı olsun hemşo.
Tekerine taş değmesin,Allah gam-keder göstermesin,kazanın belanın her türlüsü sana uzak olsun....
Beraber gidon sallayıp,teker çevirmek nasip olur inşallah...
hayırlı olsun allah kaza bela göstermesın
Ben jack'in kalın bağırsağıyım..
hayırlı olsun......
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
hayırlı olsun hiç yoktan iyidir bak bizde yok heryere tabanvay
oo mezit abi hayırlı olsun ama 150 cc sana küçük gelmesin?
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Yahu bende diyorum o paçoz slr650 narıyo orda hani herşey tamamda o farız üzerindeki cin ali hikayelerinden fırlama telimsi levazamat olmamış be abi gözünün yağını seveyim
Bize yokmu
Abi facebuktan dediydimdi ama burdan da deyim inan kendi motorumu aldığımda bu kadar sevinmedim ben yaa..
ANGARAJ
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)