yeni motorumuz 2007 GT 250 SİYAH
Reklamlar
-
Reklamlar
-
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
-
Hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesin
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
Moderatör
Verdigin paraya alinabilecek en iyi motoru almissin. Hayirli olsun.
-
11. resim de kendimden geçtim.. motorunuz da hayırlı olsun
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
-
TŞK EDERİM arkadaşlar. daha iyileri sizlerin olsun. 11, resim hasan dağı . eski bir volkan. aladağlar milli parkına giderken buaralara uğradığınızda götürürüm sizleri. güzel yerler vardır fotojenik )
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
Hayırlı olsun. Tekerin düze bassın. Bir de nazar boncuğu al istersen.
-
Bu olaya konu olan kişiler,lütfen kendilerinize iyi bakın.Sizin gibi iyi niyetli insanlar kaldımı ya...
-
Hayırlı olsun, Kazasız belasız.
Kim olduğumu biliyormusun ? O zaman sus dalgana bak !
-
hayırlı olsun,valla o motora ilk ev arkadaşım niyet etti motoru satılmayınca ben niyetlendim,benimle de dalga geçer gibi dur bankadan paramı alayım dur parayı borç verdim diyerek oyaladılar en son siz aldınız.gerçekten daha temizini bulamayacağınız bir motor.tekeriniz düz bassın..
-
hayırlı uğurlu olsun arkadaşım.
-
motorunuz çok diri ve güzel gözüküyor maşallah,hayırlısı olsun kazasız belasız binin .
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
-
TŞK EDERİM motoru abime aldık. ewet belki o paraya alınabilecek en iyi motoru aldık. çok temiz ve çok bakımlı bir motor. 2 kişi 130 km yı zorlanmadan gördü . daha fazlasınıda zorlamadım. bizim için yeterli bir hız.
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
Adana İl Temsilcisi
bende sizler gibi sıcak kanlı ve rüzgar sevdalısı dostlarla tanışmış olmaktan mutluluk duydum.ne güzel artık bizim de AKSARAY'da dostlarımız var.tüm motor sevdalılarına ADANA'dan selam olsun.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
hayırlı olsun
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
-
Hayırlı olsun,gerçekten fotolardan ne kadar temiz bir motor olduğu anlaşılıyor...fotoda çektiğiniz dağ neresidir, harika yakalamışsınız,kartpostal gibi olmuş..
Bora abi bu yapar mı yapar,bi bizede ayarlasa adanadan temiz bi motor uçaraktan gideceğim ziyaretine,motor bahanesiyle
Bora abi buradan duy sesimizi;GT isteruk cbf çekemiyor bizim kahrımızı ))
-
Adana İl Temsilcisi
Ahmet N. ahmet kardeş,keşke böylesine temizliğini bildiğim ve kefil olabileceğim bir motor daha olsada sizlerede önersem.daha dün maraş'tan arkadaşlar da aradılar,''aynı temiz bir tane motor daha varsa bizde gelip alalım''diye.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
adanalı adlı üyeden alıntı
Ahmet N. ahmet kardeş,keşke böylesine temizliğini bildiğim ve kefil olabileceğim bir motor daha olsada sizlerede önersem.daha dün maraş'tan arkadaşlar da aradılar,''aynı temiz bir tane motor daha varsa bizde gelip alalım''diye.
Abi motor bahane seni görmek-tanımak ise şahane olurdu biliyormusun,
Şimdiden plan yapıyorum yıllık izine çıktığımda şöyle bir -Ege-Akdeniz sahil turu düşünüyorum.uğrayacağım güzergahlarda mt den kimler varsa hepsinin telini,adresini alıp tektek ziyaret edeceğim..Eğerki antalyadan adanaya geçebilirsem senin içinde bir planım var Bora abi bilesin
-
motorunuz hayırlı uğurlu olsun... allah tekerine taş dokundurmasın ..çok güzel duruyor..
-
hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela göstermesin
hasan dağı mı o ?
HONDA
CBF 150-CBF 500-CBF 1000
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)