bu makineyi hep savaş aracına benzetirim, zırhlı bir tank motor gibi hayırlı olsun..
bu makineyi hep savaş aracına benzetirim, zırhlı bir tank motor gibi hayırlı olsun..
griyi verdim, yolladım onu fazla geldi
çektiririz yine foto sorun değilde, hakkaten kerizlik mi ya?
bunu bazen babamda söylüyor...
çok vahşi duruşu var yav. Hayırlı olsun.
MAŞALLAH yakışıklı motobike hayırlı olsun güle güle kullan
terk et burayı Adam'ım ...
:( bu nedir arkadaş ya, biz de böle bir motosiklet sahibi olabilecek miyiz ? ( Sorusu geliyor insanın aklına, Tekerin her daim düz bassın. Hayırlı uğurlu olsun. Maşallah )
....
Bu arada keriz olmuşuz biz de Arabada durum farklı mı sizce? Aynı işi görebilecekken, %135 lik ötv ile mercedes bmw alıyoruz. Keriz olmak da güzel Glock takma kafana
Hayirli ugurlu olsun. Allah kaza bela gostermesin ins. Uzun yillar severek binmeniz dilegi ile
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Hayırlı olsun, kazasız belasız bir ömür boyu mutluluklar dilerim ;)
HONDA Hayat ONDA
Bunun beygiri çok ya ne yapacaksınız o kadar beygiri
Sevgili Kardeşim,
Keyifli ve güvenli sürüşler dilerim. Birkaç yüz km kullanma şansım olmuştu müthiş keyifliydi.
Sana tavsiyem rüzgardan asgari etkilenen bir kask almandır . Nakedların doğası gereği kaska çok iş düşer bu derece güçlü bir naked ile yanlış bir kask kullanırsan dayak yemişe dönersin.
Bu arada elinin altındaki güç konusunda temkinli olmanı rica ederim SS lerden farklı olarak bu motorda güç , en düşük devirlerde bile gaz koluna dokunduğun anda çılgınca gelecektir .Sonuçta dünyanın seri üretimdeki en hızlı naked motoruna sahip olacaksın (GPS verisi 272 km/s) lütfen bunun bilincinde olarak motoruna hükmet.
Sevgilerimle
Not: Motor arayışınla ilgili başlıkların yerini aksesuar arayışların alacak galiba ))
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
Sn. OOcan çakmış lafı
Kask konusunda, tabiki Arai RX7 GP...
bizzat kullanıyorum ve onaylıyorum!
Oocan abi zaten hız yapmıyım diye aldım bu motoru. O yüzden otobanda hız kasmak gibi bir isteğim olurmu bilmiyorum. Tork konusunda haklısın dikkatli olmak lazım. Arada gerektiğinde bana hizmet etsin yeterli. Yoksa gider s1000rr alırdık. Di mi Kaskım shoei marka ama modelini hatırlamıyorum gerçi google amcadan bulunur. 500 euro gibi bir paraya almıştım zamanında. Sanırım iyidir. Zamanında dediğim de 1 sene önce
Teşekkürler
Aksesuar konusunda sıkıntı yaşamayız. Aslında orjinalciyimdir ben ama bu motorda egzoz değişikliği istiyorum. Artı olarak ufak tefek estetik dokunuşlar yaparız zamanla
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:24 ----------
Bmw'nin kasklarına ne diyorsunuz? Şöyle üzerinde kocaman BMW yazan bir kask olsa
Titreşim yapıp şase kırmasın bu? 110u geçiyo muymuş? Uyduruk gibi gözüktü biraz.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
Güzel motosiklet.
Hayırlı olsun.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
Muhteşem bir şey bu ya Güray abiye aynen katılıyorum
*İyi gelişmiş refleksler şanstan daha hızlıdır.
*Ön sezilerini dikkate almayı öğren.Bir gün hayatını kurtarabilir.
S olsaydı iyiydi Şaka şaka... Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız keyifle kullanmanızı dilerim...
S in tasarımı eskiyi hatırlatıyor ve balina gibi mübarek. Pek sportif gelmediği için düşünmedim. Ayrıca oturuş pozisyonu daha racing'e yakın o motorun. Zevkler renkler tabi Bu motosiklet herkesin sevebileceği bir tür değil. Çünkü tasarım biraz uçuk. Bazıları nefret edebilir ama bazıları da benim gibi gerçek sevgiyi yaşar, yaşatır
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:51 ----------
[IMG][/IMG]
Kaskım budur. Model xr1000
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)