hayırlı olsun bu motosikleti ilk defa görüyorum çok mu cahilim ya güzelmiş allah kaza bela vermesin
hayırlı olsun bu motosikleti ilk defa görüyorum çok mu cahilim ya güzelmiş allah kaza bela vermesin
valla ben ingiltereden birkaç rizoma parça sıparişi verdim, postayla geldi...
karbonfiber çamurluğumuda taktım, sadece motor yağı deposunun karbonfiber kabını takamadım, servise havale ettim artık!
birkaç parça sıparişim daha var ilerleyen zamanlarda internet üzerinden halledicem artık...
kazasız , belasız. Güzel bir model bende ileride alacak olsam Z1000 ve k1300r arasında kalacam gibi. Hayırlı olsun...
Ben özellikle rear hugger (yanlış olabilir kelime) denen parçayı istiyorum karbon olandan. Şık duruyor Diğer birçok yerde karbon var zaten bu special edition'da. Ön çamurluk için de düşünülebilir haklısın. Bir de şu arka stopun iki tarafı karbon yapılabiliyor. Ayrıca motor spoiler'ı special edition'da standart. Yani şu alt sakal ve uzantısından bahsediyorum. Egzoz borularının kapatılması çok iyi olmuş. Naked dediysek anadan doğma da olmasın yani
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:11 ----------
Bu arada şunu da ekliyim, Borusan Çankaya çok ilgili özellikle motosiklet departmanından İzzet Bey çok ilgileniyor sabırla. Tavsiye ederim borusandan korkanlara Arkadaşça davranıyor ve motordan anlıyor. Tebrik ediyorum borusanı bu anlamda
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:15 ----------
Spoiler diye bahsettiğim yerin karbon olduğunu söylemeyi unutmuşum
yok bu anadan doğma naked değil, biraz örtünmüş adabı var
hugger varsa üzerinde gerek yok karbon almana... eğer yoksa karbon al tabi,
fakat rizomada yok güzel protection malzemeler var, örneğin:
Elcik üzerindeki di mi? Lazım ve şık durmuş gerçekten. Alltaki resimde kaliper üzerinde mi koruma var? Biraz araştırıyım bu konuyu ben
Arkada hugger yok diye biliyorum standart donanımda. Varsa iyi olur ama en azından resimlerde yok.
İlk alacağım şey akrapovic olacak. Şu ana kadar hiçbir motoruma egzoz taktırmadım ama buna taktırıcam kesinlikle. Netteki videolardaki sesler ss'lerden farksız
hayırlı olsun ...
mondial kanuni benzerlerine inat HONDA.senle daha nice 20. yıllara ...
Nihayet bir karar verebildin! Naked'e geçmeye karar verdiğimde kesinlikle sahip olmak istediğim motosikletleren biridir K1300r. Harika bir seçim olmuş, güle güle kullan...
FOR THE HORDE...
Sorma sonunda oldu Teşekkür ederim
Aboo.. Ne güzel motosiklet, hayırlı olsun iyi günlerde kullanın inşallah. Allah kaza bela vermesin, darısı olmayan yada olacak olan arkadaşların başına.
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
Harleye sahip olmak bi ayrıcalık ama sürüş dinamikleri hiç ayrıcalıklı değil
Gidon ve sele yüksekliği S1000RR den çok daha makul
egsoz şimdiden takma, rodajını bitir-parçalar birbirine alışsın...
ondan sonra egsozu düşün, akrapovicden başkasıda olmaz zaten ama tek başınada olmaz!
filtre-buji-dynojet gibi aparatlarda gerekebilir tam verim alabilmen için, teferruatlı bir konu.
Hayırlı olsun güle güle binin
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
sözlerin kifayetsiz kaldığı noktadasınız. iyi günlerde kullanın
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
Sadece slip on olunca da bu işlemler gerekiyor mu? Biliyosun s1000rr da falan hp donanımıyla akrapovic geliyor zaten. Acaba dediğin değişiklikler yapılıyor mu bi öğrenmek lazım. Rodajı kaç km acaba... 4000 falansa bu sezon unutmak lazım egzozu...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:52 ----------
Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Daha iyileri sizin olsun buralarda resimlerini görelim biz de inşallah Bu mutluluğu anlayan birileriyle paylaşmak çok güzel
4000km en azından unut boşver...
diğer detaylarıda servisten öğrenmek lazım,
tam olarak bilemiyorum tahmini konuşuyorum...
Bmw, akrapovic kullanıyor evet, başka marka kullanmak anlamsız olur ama ne gerekir bilemem.
sadece uç takılsa ne derece verimli olur olmaz bunları bilir kişilerle konuşmak lazım.
Kişisel yorumum; gerek yok aslında ama yinede sen bilirsin.
Hayırlı olsun. Tekerin düz bassın. Üzerindeki foto larını da bekleriz.
Benim tek amaç arada bir uygun yerlerde, (çevre yolları otoban gibi, ) gazlayıp o güzel sesi duymak. Performansına artı katması önemli değil. Negatif etkisi olmasın yeter. Yani ses olsun yeter. Zaten 175 bg neyime yetmesin bir naked'da... Sorarım borusan'a sorun değil. O konuda tanıdık bilir kişi çok...
Demistim ama motora bakimca bidaha icimden geldi, hayirli ugurlu olsun, kazasiz surusler.
Muthis makine.
otobanda sıktığın zaman, kaskın içinden motorun kendi sesini duyuyorsun zaten egzosun hep hükmü kalmıyor...
egsozun sesini dışardan gören duyar. Bence o tarz şeylerle oynama şimdilik. Çok rahatsızsan satın al, kenarda dursun.
benimde garajımda sırf zevk için alıp, taktırmadığım parçalarım var.
Neticeye gelirsek! Aldığın motosiklete ıncık cıncık bir sürü aksesuar var o yönden çok şanslısın ve BMW oluşuda ayrı bir keyif
yeni bir motosiklet almak paha biçilmez! seni çooooookkk iyi anlıyorum!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)