Egzoz değişecek yakında. Mat titanyum akrapovic takıcam inşallah. Çankaya yıldız tarafındayım ben. Ancak genelde akşam saat 8'e kadar işteyim. İşede motorla gelmiyorum. Pazar günü olabilir sanırım. Ya da bir akşam garajda bakabilirsiniz.
Egzoz değişecek yakında. Mat titanyum akrapovic takıcam inşallah. Çankaya yıldız tarafındayım ben. Ancak genelde akşam saat 8'e kadar işteyim. İşede motorla gelmiyorum. Pazar günü olabilir sanırım. Ya da bir akşam garajda bakabilirsiniz.
Teşekkürler
Arkadaş şimdide evden kovulduk, düğün misafirleri dolayısıya, bir otelden sesleniyorum size Sesim gelüürmü?
Abi şu konuya her mesaj yazdığında fotoğraf koymuşsundur diye hevesleniyorum.Ben fotoğrafları için heyecanlanıyorum sizi hiç tahmin edemeyeceğim.Bu arada herhalde sizin bir haftada yaşadıklarınızı çok fazla insan yaşayamaz; aynı haftada hem düğün hem yeni motor.Neyse tekrar mutluluklar diliyorum
Think Green!
hocam senin yerinde olsam düğünü erteler motora atlar balayına giderim.birbirinizi daha iyi tanımanız açısından diyorum.malum motor yeni huyunu suyunu öğrenmek lazım
Bugün dayanamayıp birkaç deneme turu attım Biraz tırsarak başladım ağırdır falan diye ama pek bir fark hissetmedim. Tek fark vitesi 1'e takınca gaz vermesenizde baya bir öne atılıyor. Yani 1e taktığınızda gaz vermeden kolayca ve biraz hızlıca ilerliyosunuz düz yolda. Rölantisimi yüksek nedir bilemedim. Yada bana mı öyle geldi acaba?
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:34 ----------
Belkide bugüne kadarki motorlarımın iki katı cc'ye sahip olduğu içindir
Eveeet 24 saattir evli bir adamım Enteresan bişeymiş :D
Bakalım ne diyecez ilerde
Teşekkürler
hatun motora biniyorsa sıkıntı olmaz ama hatun motora binmez se allah yardımcın olsun
evlilik böyle birşey bazı hobi lerin ortak olması çok güzel bi hayat yaşamak demek
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Asla olmaz demiyor. Öyle dese almazdım zaten. Uğraşamam çünkü. Seviyorsan bin ama dikkatli ol diyor. E bu da güzel bişey. Hele birlikte binersek hiç sorun olmaz eminim.
Bu konuşuyordur da şimdi , avatarda gördüğüm şey ya bir autobot ya da decepticon olmalı =) hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler .
Teşekkür ederim
bu motora giden en güzel renk sarı siyah.çok hoş oluyor sarı siyah olanları.
maşallah maşallah çifte düğün olmuş nazar değmesin inşallah
Teşekkürler drumstar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)