Ruh ve güç eşinizle mutlu yıllar diyelim o zaman
Teşekkür ederim arkadaşlar
Teşekkürler.
Motoru biraz önce teslim alıp garaja koydum. Malesef resim çekemedim işe dönmek zorundaydım. Neyse o işi de hallettik...
pazar günü dügünün var bugün motoru aldın sen baya şanslısın ya en güzel haftan geçiyodur dügün telaşını bilirim, sonra cocuk telaşı başlar vala su gibi akıp gidiyo zaman udak bide video cekersen motorun sesini duyarız he eşinizle size mutluluklar dilerim
Motosiklet mucidi
Teşekkürler Hakan, haklısın değişik bir hafta oldu benim için. Video bakalım balayından sonra
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:48 ----------
Bişey dikkatimi çekti bu bmw nin motor anahtarı gördüğüm en kötülerinden Posta kutusu anahtarı gibi. Üzerine yalandan bir bmw yazmışlar. İnsan bir amblemini falan koyar yahu. İlginç... Yamahanın kawasakinin bile daha iyidir. Yaramaz satıyorum agusta alıyorum
ehh, tabi... agusta gibi olamaz
Motosiklet 2'ye ayrılır; MV Agusta ve Diğerleri...
Fakirliğin gözü kör olsun
iyiki bi konu açtık fabrikaya kadar arattınız, o vida 50 kere daha söküp takılır diyorlar. DİKKAT KIRMIZI!!!
İçine oturmuş çocuğun üstüne gitmeyin !!
içime oturduğu yokta böyle ufak tefek şeylere kıl olurum, yoksa düşsün-kopsun-kırılsın...
asıl içime oturan şey karbon parçayı beceripte takamadım!
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:26 ----------
Bahadır, anahtarcıda güzel bmw anahtarları var kopyalattır bir tane
sustalı ahşap görünümlü vs. vs.
Gerçeği itiraf etmek zorundayım. Bu anahtar olayını glock rahatlasın diye açtım. Defolu motor kolay değil. O kadar parayı ver ve fos çıksın. Ondan yarışlarda kullanmıyorlar bu motoru. Yarış demek sök çıkar demek. Geçmiş olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:36 ----------
Altın kaplama yaptırıcam anahtarı. Bide kocaman bmw anahtarlığı
Puuhahahahaaahaahaaaa!!!!!
mundar benim ki boşveeerrr!!!
şaka bir yana bugün kü panigale s'i bir görseydin... şükür ederdin :D
yok ya maneti pegleri fln kırılmıştı, içim cız etti...
ben çok pimpirikliyim biraz, bu arada nolursa olsun Agusta'dan vazgeçmem!
Malum İtalyan Estetiği - Alman kabalığı ortada...
XT 660 le karıştırıyo olmayasın sanırım en son 2004 modeli falan vardır bunun
bu tamirciler başımızda oldugu sürece daha cook cekeriz biri motoru toplar dieri söker biri bu krank saglam der ötekine giderim bozuk der
ah ahh sadece üst kapagı söküp takar 500tl alır, Antalyadan krank aldım bozuk cıktı geri gönderdim paramı geri vermiyolar
ben ne çektiysem karaktersiz insanlardan motorcu bozuntularından çektim birdaha töbe tamirciye gitmem kendim yaparım.
Motosiklet mucidi
Zevk meselesi motor işi. Ben agusta beğensem onu alırdım. ;)
Hakan üzüldüm ya yepyeni motormu çıkardı bu işleri başına. 2012 yazmışsın o yüzden diyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:14 ----------
Alınma şimdi glock bey, güzel motorun. Bmw çirkin işte ne yapcaksın. Bir motor yapıp piyasayı alt üst etmeyi başarıyorlar ama Adamlar teknoloji getirdi şimdi tüm markalar taklit ediyor durumu. Yakında quick shifter da görürsün agustada Öncü olmak güzeldir. ;)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)