Çok üzücü bir durum. Röportaj yapan bilirkişi hemen olayı çözümlemiş zaten. Beyinsiz herif
http://www.iha.com.tr/motosiklet-sur...-11023-735.vid
Çok üzücü bir durum. Röportaj yapan bilirkişi hemen olayı çözümlemiş zaten. Beyinsiz herif
http://www.iha.com.tr/motosiklet-sur...-11023-735.vid
Allah tüm motosiklet sürücülerini böyle kazalardan korusun,vefat eden arkadaşa da Allah rahmet eylesin.
Kötü bir durum
Kanım dondu resmen. Birde bok varmış gibi hızlı gidiyorum !
O Kamyoncunun yedi sülalesini seceresini *** ben ! Motor mu suçlu !
Adam gelse gelse 100 km hızla geliyordur !
O Kamyoncu o yola öyle fırlamasa kaza maza olmazdı !
Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.
Bir ktm ve endurocuymus arkadaş :(( Allah rahmet eylesin motorda hasar bile yok gibi kayarak tirin altında kalmış sanırım çok acı çok üzüldüm:(
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
Mekanı cennet olsun
bu arada ağlayan kişi kamyonun şöförümü acaba?
Allah rahmet eylesin.. Çok üzüldüm.. Kazayı görmeden yorum yapmayın. O suçlu,bu suçlu diye. Sınırlarınızı bilin lütfen.
Kim olduğumu biliyormusun ? O zaman sus dalgana bak !
Motor herzaman hatalidir.
Zamaninda bizi giselerde cevirip hiz siniri hlalinden ceza yazarlardi. Kesin hiz yapmissinizdir diyerek.
Allah korusun hepimizi.
Allahh rahmetini eksik etmesin.
kamyon tali yoldan ana yola girmiş bunu göremiyormu öküzler.yok neymiş motor hızlıymış.yol onun hakkı ister hızlı olur ister yavaş.gerçekten çok üzücü bir olay...motorcu kardeşimize Allahtan rahmet,ailesine sabır diliyorum....
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Allah rahmet eylesin...
ailesine sabr-ı cemil versin...
motorcu hız yaparak kabahatli olabilir ama, tır belli ki yola atlamış...
kesmiş yolu tamamen....
zaten cellat gibiler....
Ayrıca ve ayrıca motor altında kalarak yada kafasını biyere vurarak ölmemiş sanırım.
Gerizekalı kamyoncu altına girdikten sonra da hareket etmeye devam etmiş.
Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.
Her Türlü kamyon şöförü hatalı. Neyine artislik yapıp motorcuya laf ediyolarsa. Adamlar motorcuları tınlamıyo ki...
Allah belasını versin bu ajansların da, seyir halinde giden kamyon demişler. Açıkça görülüyor ki tır tali yoldan ana yola giriyor o sırada. İki şeridi de kapamış. Fren mesafesi kalmamışken motosikletin önüne atılmışsa motorcunun hızı fark etmez ki, bir anlık hatalı frenlemeyle tırın altına girmiş. Zaten tır devam ederek ezmiş, o da görülüyor.
Allah rahmet eylesin, üzücü bir kaza. Sabah gazetede okumuştum, şimdi videosunu görünce daha kötü oldum.
Bahane hemen hazır zaten.''Motor çoğ hızlıydı ağbi'' Ya bir kişide demezki bu kamyonun hali ne böyle diye.
Allah rahmet eylesin.
Bizim basınımız çok sever motosikleti öcü gibi görmeyi ve her kazada olayı manipüle ederek,motosikletlileri hatalı olarak göstermeyi. Videoyu baştan sona izledim,tek bir açıklama yok,ısrarla devir saatini gösterip,motor hızlıymış gibi empoze ediyorlar..
Tekrardan vefat eden arkadaşa Allah rahmet eylesin..
Kazanın olduğu yeri çok iyi biliyorum virajlı bir yol, söylendiği gibi çok hızlı gidilecek bir yol değil.
50-60km hızla gitse bile birden önüne çıkan kamyondan motorun kaçması mümkün değil.
Allah rahmet eylesin.
Geçen gün benim başıma geldiği için sürücüyü dövmemi kınayan arkadaşlar..
bu kazada aynı şeklilde olmamışsa bende adam değilim
buyrun işte,motordur dursun zihniyeti söförde
çok değil 5 gün sonra yine yollardadır
allah bin türlü belasını versin böyle şöförün,
değil sopa atmak o kamyonun şaftına oturtacaksın böyle adamları..
haberi okuyunca üzüldüm. motora baktım. ktm. vefat eden kişi 50 li yaşlarda .
hızlı olduğunu ve dikkatsiz olduğunu hiç düşünmüyorum( ki yaş ilerledikçe tecrübe ve kabiliyet artmakta) . allah rahmet eylesin. o kamyon şöförü fazla fazla 6 ay sonra yollarda . kendinize dikkat edin arkadaşlar...
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Of offff ya.İnsanın kanı donuyo resmen.Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)