Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Allah rahmet eylesin

REKLAM ALANI
    psyche - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 600
    Sanki kamyonun altına kedi köpek girdi hayvanınoğlu bişe olmaz bişe olmaz diyor
    Bi de bu millet olarak hepimiz bilirkişiyiz anasınısataym adam gitti arkasından tutan tutana,dirisine saygını yok bari ölüsüne saygınız olsun beyinsiz herifler.
    Tırcıların çoğu bu tür tali yollardan yırtık dondan çıkar gibi çıkıyor nasıl olsa motorlu dursun beklesin diye,aman dikkat arkadaşlar,panelvan,minibüs,dolmuş,tır,kamyon,tica ri,kiralık,şirket vs vs bunları görünce içindekinin zeka yaşını 5 olarak düşünün ona göre hareket edin.
    ReiZzZ ve brds bunu beğendiler.
    "Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
    utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "

Psychedelic Gececi

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kanmix_x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf150,Ybr,Tvs üçlüsü :)]
    Asıl apaçi olan kamyoncular
    İmza yok
    Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
    Oğlum Bak Git

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    cbf150,(bayan isimlerine inat) CaBBaR VT750 Shadow
    Hadi kamyon şöförünü bulup çiçekler verelim,
    nekadar yanlış yaptığını anlatalım ona,
    gözlerinden öperek uğurlayalım tekrar yoluna,
    sakınha dövmek falan filan olmaz sakın sakın
    kabada olmayalım,
    küfürde etmeyelim,
    zarif zarif,sakin sakin anlatırsak adam olacaktır.
    söförü dövdüğüm için buna benzer şeyler söylüyordu bana arkadaşlardan bazıları 10 gün kadar önce
    pehhhh.
    sonhayat bunu beğendi.

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı TanImsIz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar lütfen burayı okuyun

Rahmetli benim çok yakınen tanıdığım çok sevdiğim bir abimdi. . Kendisi yıllarca enduro kullanmış biri olarak ve 52 yaşının verdiği olgunluk ile hızlı veya kontrolsüz sürüş yapabilcek biri asla değildi . Kazanın yaşandığı yeri çok iyi bilenlerdenim. Dağ yolu ve ağır taşıtların ok gibi gittiği bir yol. Verilen ifadelerin hepsi cahil cühela insanların yorumlarıdır, kontrolsüzce yola çıkan bu tır/kamyonlar ne ilk kez bu kazaya sebep vermiştir nede bu gidişle son olacaktır! Allah rahmet eylesin , mekanı cennet olsun.. Yüreği sevgi dolu, yüzü hep gülen , hep yardımsever , muhteşem bir insan muhteşem bir aile babasıydı..

Fox tv den gelen değerli bi muhabir abimiz (kendiside zx12 kullanıcısı) onun icin özel bir haber yapıyor şu sıralar. İşyerimden kamerasına yansıyan Oktay abimin son motorlu videolarını verdim kendisine.. Yarın sabah veya akşam Fox haberde izleyebilirsiniz..

Allah hepimizi kazadan beladan korusun..
    Başın sağ olsun... Motorcu ailesi olarak başımız sağ olsun...

Süren kişiyi ben 25-30 yaş arası bi motorcu olarak tahmin ettim belkide bi çoğumuz böyle düşündü. 52 yaşına gelip o kadar tecrube sahibi bir endro kullanıcısının o yolda gitmesi gerekndenden çok daha hızlı olduğunu hiç zannetmiyorum. Muhtemelen öngöremeyeceği bir şekilde yola atıldı komyon sürücüsü.

Bahsettiğin habercinin hazırladığı haberin linki olursa burda paylaşmanı rica ediyoruz...

LP76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT 250
    Allah rahmet eylesin.Görüntüleri izleyince kanım dondu resmen çok üzüldüm.Ama gerçekten trafikte diğer araç sürücüleri tarafından dikkate alınmıyoruz.Her zaman reflektörlü giyerim ve uzunlar hep açıktır araç sürücüleri geçiş önceliğinin bende olduğunu bildikleri halde gözümün içine baka baka önüme kırıyorlar eminim sizinde yaşadığınız bir durumdur özellikle istanbul trafiğinde.Buna bir dur demek lazım yoksa daha çok canlar yanacak...

Motosikleti
    YAMAHA XMAX 250 CC
    kamyon şöförleri dehşet saçıyor .. bu kadar yük karayoluyla taşındığı sürece bu kazalar azalmaz..
    ALLAH cc rahmet eylesin

Forumdan Uzaklaştırıldı
    mekanı cennet olsun,öğlenden beri bu olayın etkisindeyim.
    Rahmetli motosiklete ilk kez binmiyordu,35 yıllık deneyimi olan bir motorcuydu.
    Olay yerini görmedim Hatalı mıdır,değil midir noktasında hüküm veremem ama bir çok kaynakta kamyonun tali yoldan ana yola çıktığından bahsediliyor.
    Kamuoyunda motosiklet ve motorcu algısı böyle olduğu sürece bu tip haberlerin sonu gelmeyecektir.
    Bir baska haber kaynağında gazeteci "motosikletçinin çok hızlı olduğu,lüks motosikletten" filan bahsediyor,Ağzımdan kolay küfür çıkmaz ama "Seni gazeteci yapanın senin gibi,gazetecinin taa sülalesini...... deyip kapattım,
    Motosiklet lüks olsa ne olur,mobylette olsa ne olur,üzerindeki insan evladı değil midir?
    O motosiklet mobylette olsa yine" çok hızlıydı" denmeyecek miydi?
    Ulan, Gazeteci misiniz? Bilirkişi misiniz? Yargıç mısınız?
    Aslında bir bk değil ama nasıl bir meslekse kendisini nasıl bir yargı yetisiyle donatmışsa O zihniyetin Allah belasını versin.
    Kamuoyunda motosiklet sürücüsü hep serseri,hep haksız,motor hep hızlı.
    Motorcunun ölümü" Kendi etti,kendi buldu"olarak tarif edilir,
    "kendi etti kendi buldu"algısıyla donatılmış savcılar,hakimler bu konuda hüküm verir,ölen öldüğüyle kalır,kalanın cezası paraya çevrilir,
    Kamuoyu algılarını yanlış yönlendiren ne kadar insan varsa onların da Allah belasını versin.
    İnsanın ve uzmanlığın bu kadar ucuz olduğu bir ülkede gerçeği haykırmak da delilik gibi görünür ya delilik bazen koyun gibi yaşayıp akıllı olmaktan bile yeğdir.
    Kanun yapan mecliste tek bir vekil motosiklet kullanmaz.
    Kanun uygulayan mahkemelerde ne bir savcı,ne bir hakim motosiklet kullanmaz.
    Bu memleketi yönetenlerin hiç biri motosiklet kullanmaz,
    Halkın % 99,9 u motosiklet kullanmaz.
    Hal böyleyken bizleri kimse anlamaz,anlayamaz..
    ve biz onların gözünde,serseri motorcu olmaya devam edeceğiz.
    biz ölünce onların gözünde "kendi etti,kendi buldu" olacağız.
    insan bile olamadığımız ülkede motorcu olmak bu denli zordur.
    psyche, brds ve Serdarrr bunu beğendiler.

BestMachine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cb125e
    Allah rahmet eylesin yakınlarınada sabır versin.. Gerçekten izlerken insanın kanı donuyor ağır vasıta kullanan insanoğulları bugün siz bizleri farketmezsiniz yarında sizin çoluğunuzu çocuğunuzu farketmezler.. Allah tüm motosiklet kullanan arkadaşları abileri kardeşleri korusun..
    Agacım voltamız.. Hazır hep olmamız...

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Durup durup sinirleniyorum arkadaş dayanamıcam artık!

O ihlas haber ajansında hareri hazırlayan insanın, o dangalağın, gerizekalının Allah belasını versin!

''aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkan motosiklet sürücüsü''

Bu nasıl bir yorumdur yazıdır beyinsiz insan! Ulan kamyon yolun tamamını kapatmış ve yola çıkarken de nasıl çıktığını bilinmiyor. sanki motosiklet sürücüsü yarış motoruyla otobanda hız denmesi yapıyor da makaslar atarken telef oldu

Bu yorumu yapıp motosiklet sürücüsünü %100 suçlu ilan etmen için ölen insanın arkasından böyle medyaya beyanat verebilmen için motorun kazasına başka bir aracın karışmaması ve hızlı gittiğine orada şahit olman lazım.

Bu ülkenin basını medyası senelerdir insanları koyun gibi uyutup, kaz gibi yoldurdu. Bu kımıl zararlıları, bu asalak, omurgasız insanlarda bu yılların, senelerin meyveleri...

Olünün arkasından böyle atıp tutan bu insanlar geceleri nasıl rahat uyuyor merak ediyorum?

Motosikleti
    Hyosung Gt 250r
    Allah Rahmet eylesin ailesine sabir versin. Allah cumlemize kaza bela vermesin.

Emodog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ DL-1000 V-STROM
    Allah RAHMET EYLESİN çok üzüldüm. Böyle durumlar hep benim başımada geliyor. Allah'Tan motorum 80 km hızı gemiyor ya kaçabiliyorum yada durabiliyorum ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN...
    Sür gari

zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Kamyon seyir halindeymis ! Kamyonun burnu toprak araziye bakiyor, nereye seyir ediyor abe hayvan, herif mal gibi cikmis iste.

Su haberi yazan habercininde, editorunde mezarlarina tukerecem artik!!

Haber olsun torba dolsun diye yaziyorlar artik. Bunlardan ne gazeteci olur ne bir sey, yolda gorsem cantami tasitmam.

Motosikletin ustune oturdugunuz andan itibaren suclu , ezik , zavali gozu ile bakiliyoruz.

Bu kadar cag disi , cahil bir ulke daha varmi?
    iptaluyelik02 bunu beğendi.
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

Motosikleti
    Sym Gts 250i Evo
    Öncelikle allah rahmet eylesin. Kaza yapılan yoldan her gün geçiyorum motosikletimle. Haberi gördükten sonra adresi netleştirip olay yerine gittim akşamında.
    Sağa doğru hafif yatarken bir anda kamyonu görmüş olmalı rahmetli. Kör noktada kalıyor çünkü. Bana kalırsa iki taraftada bir suç yok. Çünkü tır şöförüde yolu boş görüp çıkmış olmalı. Kader demekten başka bir şey gelmiyor aklıma. Bu arada en fazla gitse gitse 80-100'le gidebilir motosiklet o yolda. Aşırı hız ve dikkatsizlikle bir bağlantı kuramadım.

yesewi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DEWOX CLASİC BİSİKLET
    Çocuk olsa anlar o tırın yola bodoslama dalıp zorla motorun altına girmesini sağladığını !!!!
    Ne Adamlar gördüm Altında Motor Yok. Ne Motorlar Gördüm Üzerinde Adam Yok.....

Grhn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    Allah gani gani rahmet eylesin. Kamyonun duruşuna bakılırsa hatalı olan kamyon sürücüsü gibi görünüyor. Bu durumlar malesef sık sık oluyor. Büyük araç sürücüleri küçük araç beklesin mantığıyla hareket ediyor...

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:18 ----------

Alıntı savaskayan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mekanı cennet olsun,öğlenden beri bu olayın etkisindeyim.
    Rahmetli motosiklete ilk kez binmiyordu,35 yıllık deneyimi olan bir motorcuydu.
    Olay yerini görmedim Hatalı mıdır,değil midir noktasında hüküm veremem ama bir çok kaynakta kamyonun tali yoldan ana yola çıktığından bahsediliyor.
    Kamuoyunda motosiklet ve motorcu algısı böyle olduğu sürece bu tip haberlerin sonu gelmeyecektir.
    Bir baska haber kaynağında gazeteci "motosikletçinin çok hızlı olduğu,lüks motosikletten" filan bahsediyor,Ağzımdan kolay küfür çıkmaz ama "Seni gazeteci yapanın senin gibi,gazetecinin taa sülalesini...... deyip kapattım,
    Motosiklet lüks olsa ne olur,mobylette olsa ne olur,üzerindeki insan evladı değil midir?
    O motosiklet mobylette olsa yine" çok hızlıydı" denmeyecek miydi?
    Ulan, Gazeteci misiniz? Bilirkişi misiniz? Yargıç mısınız?
    Aslında bir bk değil ama nasıl bir meslekse kendisini nasıl bir yargı yetisiyle donatmışsa O zihniyetin Allah belasını versin.
    Kamuoyunda motosiklet sürücüsü hep serseri,hep haksız,motor hep hızlı.
    Motorcunun ölümü" Kendi etti,kendi buldu"olarak tarif edilir,
    "kendi etti kendi buldu"algısıyla donatılmış savcılar,hakimler bu konuda hüküm verir,ölen öldüğüyle kalır,kalanın cezası paraya çevrilir,
    Kamuoyu algılarını yanlış yönlendiren ne kadar insan varsa onların da Allah belasını versin.
    İnsanın ve uzmanlığın bu kadar ucuz olduğu bir ülkede gerçeği haykırmak da delilik gibi görünür ya delilik bazen koyun gibi yaşayıp akıllı olmaktan bile yeğdir.
    Kanun yapan mecliste tek bir vekil motosiklet kullanmaz.
    Kanun uygulayan mahkemelerde ne bir savcı,ne bir hakim motosiklet kullanmaz.
    Bu memleketi yönetenlerin hiç biri motosiklet kullanmaz,
    Halkın % 99,9 u motosiklet kullanmaz.
    Hal böyleyken bizleri kimse anlamaz,anlayamaz..
    ve biz onların gözünde,serseri motorcu olmaya devam edeceğiz.
    biz ölünce onların gözünde "kendi etti,kendi buldu" olacağız.
    insan bile olamadığımız ülkede motorcu olmak bu denli zordur.
    4 sene önce arkadaşım motosiklet kazasında vefat etmişti. Mahkeme görülürken karşı tarafın avukatının savunmada kullandığı ifade; O motor çok hızlı, hani yanınınzdan vınnnnn diye hızlıca geçenler varya... Arkadaşımın kullandığı motosiklet 1200 GS idi. ALGILAMA: MOTOSİKLET = HIZ = HATALI SÜRÜŞ = SERSERİ = TOHUMUNA PARAMI VERDİM...
    İki hafta önce bir kamyonet sürücüsünü haşladım. Görmedim abi dedi. Senide birgün bir kamyon sürücüsü görmez o zaman anlarsın dedim. Her bir büyük araç her bir küçük aracı saymıyor.
    Dumanla haberleşmeye son.
    Her yer DUMANSIZ HAVA SAHASI

ramizan83 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speed150 mc150 kuba125-12d wolf125 yenidenMC-X
    motorcu hızlı imiş bak bak bak kamyonun hiç suçu yok katliam resmen bu
    Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.

scooboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha xj6N 2013
    Allah rahmet eylesin ölen arkadaşa. Yine geride kalanlarına olan olacak. Her gün başımıza gelebilecek bir hadise bu aslında. Diğer sürücüler motosikleti kendileri gibi çabuk ve dengeli durabileceğini düşünerek davranıyor.
    Bunu düşünerek hızı makul seviyelerde kullanmak gerekiyor. Yani o kamyonun biz ne kadar selektör de yapsak kornaya da bassak
    bize baka baka o yola çıkacağını bilmek gerek.
    Bence ehliyet sınavlarında adaya, diğer araçların (motosiklet) trafikte nasıl seyrettiği ve yapıları hakkında
    Bilgi verilmeli.

kartalizma07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Allah rahmet eylesin, Allah hepimizi böyle dikkatsizlerden korusun
    Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık

durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...

Motosikleti
    Sym Gts 250i Evo
    Kazanın olduğu yer ve sokak;

http://www.youtube.com/watch?v=7gXjHWY6lAs

9.saniyede viraja giriliyor

Motosikleti
    CBF1000F & CRF250L
    Allah rahmet eylesin, kendisinin bilinçsiz bir motosiklet sürücüsü olduğunu düşünmüyorum,onun başına gelen yarın bizim başımıza hayli hayli gelebilir. Haberi okurken ve izlerken kendimi merhumun yerine koydum, moralim tamamen çöktü.

Diğer taraftan,

haberin sahibi İhlas Haber Ajansı

haberde kullanılan taraflı ifadeler:

hız tutkusu ölümle noktalandı

aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle kontrolden çıkan motosiklet..

seyir halinde giden kamyon..

kazada hata kimde bilemeyiz, tahmin ederiz, şöyle olmuştur böyle olmuştur deriz, ancak sen haber ajansı olarak alenen bu kadar taraflı haber hazırlayamazsın! Tarafı olmadığın, öcü olarak gösterdiğin bir topluluktan birisinin cesedini bu kadar açık yayınlayarak ölüsüne, yakınlarına sevenlerine saygısızlık edemezsin, kıçından haber düzerek onu suçlayamazsın! Sizin bu hastalıklı psikolojinize, algılarınıza, tarafınıza, değerlerinize, ilkelerinize, kafalarınıza ...!

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)