Çok üzücü bir olay..
Allah rahmet eylesin.
Bu kazlar ne zaman son bulacak merak ediyorum.
Çok üzücü bir olay..
Allah rahmet eylesin.
Bu kazlar ne zaman son bulacak merak ediyorum.
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
Bir baska haberde ALKOLLU tir soforu araci kopyuden assagi dusurmus.
Bunlarin icinden insani vasiflara sahip bir birey cikarmak cok zor. Bir cogu evrimini tamamlayamamis daha, egitimi cok zor. Birde 80 turlu belge, sertifika sahibi oluyorlar.O suursuzlukla nasil alabiliyorlarsa!!??
Kamyoncu, otobüsçü, münübüsçü... Bu insanların eğitim seviyesi çok düşük çoğununda topluma karşı bir saygısı yok.
Geçen topiğini açmıştım ışıklarda durduk yerde bizi ezme hareketi yapan münübüsçü bide kapıyı açıp sırıta sırata bi çarpsam karşıya uçarsınız diye konuşuyor diye!
Bu kazadada kamyoncu ya motorcuyu gördü frene başar durur diye ciddiye almadı çıktı yada hiç adam gibi yolu kolaçan etmeden büyük araç benim olan karşıya olur mantığıyla çıktı
Kamyonun durduğu yere bakıp o inşaat işçilerinin söylediği hızlıydı abi lafına çok itimat edilmez çünkü sürücü çekicinin ön ve arka tekeri arasından girmiş kamyon kazadan sonra en az yola 5-6 metre daha hareket etmiş.
Eğer motorcuyu görüpte yolu gasp eder gibi yola çıktıysa Allah onu vicdan azabıyla başbaşa bıraksın dicem ama vicdan azabı çekicek zihinsel seviyeye hayat görüşüne sahip olduğunu sanmıyorum.
Allah rahmet eylesin... Çok dikkatli arkadaşlar..
Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin çok kötü bir durum cümlemize Allah kaza bela vermesin
Motosikleti görmediği kesin, kaza anında bile durmamış. Mevcut yolların virajlı olduğunu belirtmiş birisi, belki de bu yüzden göremedi.
AMA! yinede ne böyle kazalarda kamyon sürcüsü vs, vs, suçlu değildir. Herkes aynı şeyi sayıyor, "bunların hepsi şöyle, hepsi böyle" diye. Birisi de sormuyor "arkadaş iyi de neden hep böyle?"... Maganda yüzdesinin yüksek olduğu bir toplumda sırf daha çok para için silah edinme ve taşıma yaşını daha da aşağıya çeken bir zihniyet, sizin trafikte nekadar güvende olduğunuzu, kimin ne şekilde ehliyet aldığını, sürücü kurslarının durmunu, yol ve etrafındaki ekipmanların trafik için nasıl tehlike oluşturduğunu, bunların aslında bizim hayatımıza kastettiğini asla ve asla düşünmez! Ama düşünmek zorundalar...
Yıllarca kaybedilen hayatlar üzerine hayali bir "trafik canavarı" yaratan (hatta herkesin bildiği bir resimi de vardır, psikolojiktir bu), bunla da yetinmeyi 'trafik canavarı olmayın' diyerek sizi suçlayan kişilerdir asıl suçlular. Yıllarca yol yapacakları yerde paraları cukka yapanlar, yapılan yolların 1 yağmurda bozulmasına sebep olanlar, trafiği çözümlemek yerine daha fazla araba satarak geri dönüşü olmayan ekonomik kazançları hedef haline getirenler, trafik kazalarını göre göre ehliyet edinme hakkına düzen getirmeyenler, trafikte yaptırımdan değil rüşvetten anlayanlar, bu insanları eğitmek yerine yolmayı tercih edenler suçlulardır. Ekonomiye değer verirken insana hayvan kadar değer vermeyenlerdir suçlular. Daha fazla araç satmak için gösterilen çabanın 10da 1i ehliyet alımına gösterilmiyor bu ülkede.
Yoksa ekmek parası için direksiyon başına geçen kişilerin günahı yoktur benim gözümde. İstediğiniz şekilde suçlayalım onları, hakaret edelim ama gerçekleri görmezden gelmeyin. Kimse "kardeşim sen ne yapıyorsun, trafikte böyle sürülmez, böyle ehliyet alınmaz" demezse, dese bile yaptırım uygulamazsa suçlu olanlar cahil şoförler değildir.
Bu yazdıklarım da, hala trafikte adam dövmeyi çözüm zanneden, hatta bunu marifet gibi kabul eden, sıkılmadan birde bu akıllı çözüm yolunu buralara taşıyan kişilere gelsin. (Siz nesnelere takılıp egonuzu tatmin etmeye devam edin...)
Aksi takdirde ben böyle feci bir kazanın ardından bukadar uzun yazmak istemem. Allah rahmet eylesin. Eminim uzun süre aklımdan çıkmayacak bu görüntüler...
#sürenadam
Kaza yeri evime çok yakın. Bendede motorsiklet var kaza yapılan yer en korktuğum yol ve hiç bir zaman girmeyeceğim yoldur. Daha öncede araçla geçmiştim, dağ yolu ve virajlı olması nedeniyle sanki nascar yarışlarına katılmış gibi araçlar son sürat gidiyolar. o virajın sonunda yedpa bulvarı var ve en az 5araç orda kaza yapıp ters dönmüştür. aynı yolda arkadaşımda motorla kaza yapıp omuzunu kırdı.
Allah rahmet eylesin.
allah rahmet eylesin......................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
allah rahmet eylesin ister tırcı suçlu olsun ister motorsikletçi sonuçta adam canından oldu önemli olan olay olduktan sonra suçlu aramak değil olayların olmasını engellemek adam öldükten sonra tırcının ceza almasının adama bir hayrı var mı? adam canından oldu zaten
Salihli-alaşehir-denizli istikameti zaten stablize yol,yollarda şerit falanda yok...yollar kamyon,otobüs kaynıyor...o türden bir yolda hız yapmak akıl karı değil,karşı yönden her an önünüze kırabilecek bir kamyon otobüs ihtimalini düşünerek yol almak gerekiyor...Biz bile araçla gece giderken köpeğe çarptık o yolda...çok tehlikeli ve dikkat isteyen bir güzergah.
Kazazedeye Allah rahmet eylesin,yakınlarına sabır versin...
yine mi kaza haberi allahım ne zaman son bulacak sezon açıldı açılalı hergün kaza haberi
allah rahmet eylesin...arkadaşların da dediği gibi kamyon hareket etmeye devam etmiş ve adamı ezmiş yoksa adam full koruma...yine çöktüm arkadaş yaa bu nedir hergün kaza haberi.
hani hergün şehit haberi oluyor da normal bir habermiş gibi duyarsız kalıyoruz yaa...hergün motor kazası hergün motor kazası böyle devam ederse yakında zahmet edip haberi okumayacaz bile
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
Motor suclu gibi video'da herkez ifade vermıs , Kamyonun durusu cok mu normal ? O kamyon yolu o şekilde bölmese motorcu bugun hayatta olurdu .Yemin ederim bu tarz
haberlerden bıktım.Biraz dikkat etmek başkasının hayatını hiçe saymamak bu kadar mı zor.
Ölene Allah rahmet eylesin,kalanlarada Allah sabırlar versin inş. Çok kötü bi durum
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
o halini görünce ağladım yemin ederim allah rahmet eylesin çok zor çok ailesi için...
adamcağızı yerde cansız görünce bir tuhaf oldum......allah rahmet eylesin...
Allah rahmet eylesin. Böyle kaza haberleri beni çok sarsıyor.
Allah rahmet eylesin. Çok kötü bir durum. Fena oldum izlerken :(
Ölümüne gidelim dedinde benzin mi yok dedik
Allah rahmet eylesin
yeri bilmiyorum ama görüntülere bakılırsa pek hız yapılmamış gibi ve görünüşe bakılırsa ktm endurosu olan birinin pek hızla işi olacağınıda sanmıyorum habercilerin motorculara taktığı klasik etiketlerden biri aşırı hız feci kazayla veya ölümle sonuçlandı tekrardan allah rahmet eylesin
HONDA
CBF 150-CBF 500-CBF 1000
ALLAH RAHMET EYLESİN..... Trafik canavarına dikkat arkadaşlar...
Deniz, güneş, martı çığlığı ve yosun kokusu yoksa yaşam da yoktur...
Arkadaslar lütfen burayı okuyun
Rahmetli benim çok yakınen tanıdığım çok sevdiğim bir abimdi. . Kendisi yıllarca enduro kullanmış biri olarak ve 52 yaşının verdiği olgunluk ile hızlı veya kontrolsüz sürüş yapabilcek biri asla değildi . Kazanın yaşandığı yeri çok iyi bilenlerdenim. Dağ yolu ve ağır taşıtların ok gibi gittiği bir yol. Verilen ifadelerin hepsi cahil cühela insanların yorumlarıdır, kontrolsüzce yola çıkan bu tır/kamyonlar ne ilk kez bu kazaya sebep vermiştir nede bu gidişle son olacaktır! Allah rahmet eylesin , mekanı cennet olsun.. Yüreği sevgi dolu, yüzü hep gülen , hep yardımsever , muhteşem bir insan muhteşem bir aile babasıydı..
Fox tv den gelen değerli bi muhabir abimiz (kendiside zx12 kullanıcısı) onun icin özel bir haber yapıyor şu sıralar. İşyerimden kamerasına yansıyan Oktay abimin son motorlu videolarını verdim kendisine.. Yarın sabah veya akşam Fox haberde izleyebilirsiniz..
Allah hepimizi kazadan beladan korusun..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)