ARKADAŞLAR TEK TEKER RAMÇO AMELİYAT OLMUŞ.BENDE ŞİMDİ İRFAN ARKADAŞIMIZDAN ÖĞRENDİM.DAHA ÖNCE HABERİM OLSA İDİ BENDE ZİYARETİNE GİTMEK İSTERDİM.
KENDİSİNE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM TEKRARDAN GEÇMİŞ OLSUN...
ARKADAŞLAR TEK TEKER RAMÇO AMELİYAT OLMUŞ.BENDE ŞİMDİ İRFAN ARKADAŞIMIZDAN ÖĞRENDİM.DAHA ÖNCE HABERİM OLSA İDİ BENDE ZİYARETİNE GİTMEK İSTERDİM.
KENDİSİNE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM TEKRARDAN GEÇMİŞ OLSUN...
Ramço kardeşimize çok geçmişolsun. Umarım kısa zamanda sağlığına kavuşur. İşallah ciddi bir operasyon değildi? Selamlar Ramço Kardeş...
Poturdak
geçmiş olsun en kısa sürede iğleşmesi dileğiyle.
Şu Motorsikletine atlayıp da, keyifle çıkıp arada bir tırstığın uzun yol var ya, işte o “hayatın ta kendisi”, yollarda karşılaştıkların da onun içinden geçirdiğin “insanlar” aslında. Hayat bildiğin yol, sonu da varman gereken yere varıyor aslında...
genemi ameliyat? İnşallah sağlığına kavuşur ve tek teker yapmaya devam eder
Gecmiş olsun
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
ramazan (tektekerramço) arkadaşımız bir müddet önce vatani görevini yaptığı sırada rahatsızlanması sonucu GATA ya sevk edilmiş ve çiğerlerindeki oluşan kist sebebiyle ciddi bir amelliyat geçirmiştir arkadaşlar , ben şahsım adına kendiseine allahtan acil şifalar diliyorum , geçmiş olsun ramço , en kısa zamanda aramıza bekliyoruz
dün akşam kendisine ani bir geçmiş olsun ziyareti yapıp moral vermeyi düşünen dostlara selam olsun ve halal olsun ....
alikemal hakkını helel eyle şekerim izinsiz pindim motürüne
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
arkadaşlar burdan hepinize teşekkür ederim... dün gerçekten çok duygulandım.. iyiki varsınız sağolun teşekkür ederim.............
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
büyük geçmiş olsun, en kısa sürede sağlığınıza tekrar kavuşursunuz inşallah.
Ramazan kardeşimiz geçirdiği ameliyata rağmen aslan gibi maşallah...
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Abicim geçmiş olsun en kısa zamanda sağlığına kavuşursun inşallah.
ramçom karaciger rahatsızlıklarına çok iyi gelen, karaciğer dostu bi şey önereceğim sana. ENGİNAR. Karaciğerin kendisini yenilemesini bile sağlıyor. Şimdi tam mevsimi zaten. İnternetten araştır bak. Bol bol ye. Bi daha geçmiş olsun.
ara sıra girersen foruma böyle olur,kaçırdık yine sohbeti
kardeş tekrardan acil şifalar dilerim.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
biraz geç oldu gibi sanki ama olsun.. büyük geçmiş olsun..
Kim olduğumu biliyormusun ? O zaman sus dalgana bak !
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)