Gara oğlanıma kavuşuvedim gari
Reklamlar
-
Reklamlar
-
hayırlı olsun...allah kaza bela vermesin...
-
hayırlı olsun.
audi olayı iyiymiş
son hız kaç gördünüz düz yol ve yokuş aşağı ?
-
@erro ; Teşekkür ederim dostum aynı temennilerle
@makseli ; Hoş kalkış hariç bi numarası yok ama önemli değil Son hız pek denemedim tek kontakla geldim. Ama çıktığım maksimum hız Redline olmadan yokuş aşşağı 125 ti yanlış hatırlamıyorsam. Düz yolda 110 yapıyordu kerata. Tabi ben 95 kiloyum onuda hesaba katalım ;)
Ölümüne gidelim dedinde benzin mi yok dedik
-
hadı bakalım gozun aydın kardes ama boyle ılk gunlerden kapısma felan bıraz yanlıs oluyor bence basına bısey gelmesın dıkkat !
Okumak cehaleti giderir, öküzlük bakidir.
street king
-
hayırlı olsun.Allah kaza bela göstermesin,ama resim koymamışsın?
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
onur_600f adlı üyeden alıntı
hadı bakalım gozun aydın kardes ama boyle ılk gunlerden kapısma felan bıraz yanlıs oluyor bence basına bısey gelmesın dıkkat !
Kapıştığım hız 90 km ve aramızda 15 metre mesafe vardı Ayrıca yol bomboştu ve ben soldan gidiyordum oda 15m arkada iyi düşüncelerin için teşekkür ederim.
ozrace adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun.Allah kaza bela göstermesin,ama resim koymamışsın?
Henüz çekemedim malesef. İlk fırsatta ekleyeceğim teşekkürler
-
kaç model bu motor
seviniyon ama anahtar değmemiş motor asıl kötüdür demekki motorun hiç subab ayarı filan yapılmamış:D
muhtemelen değmiştir de türkiyedeki temiz motora yapılan tabir budur..
bidaki sefere mercedesle denersin ;)
hayırlı uğurlu olsun
-
motorcu48 adlı üyeden alıntı
kaç model bu motor
seviniyon ama anahtar değmemiş motor asıl kötüdür demekki motorun hiç subab ayarı filan yapılmamış:D
muhtemelen değmiştir de türkiyedeki temiz motora yapılan tabir budur..
bidaki sefere mercedesle denersin ;)
hayırlı uğurlu olsun
2009 model motosiklet. 3 tane servise gösterdim bugün harbiden açılmamış amma velakin anahtar değmişmidir değmemişmidir bilemeyecez artık ben sahibinden öyle aldım öyle yazdım Motor rolantideyken anahtarı ucuyla masaya hızlı hızlı vurursun ya öyle bir ses geliyor işte. Subap ayarını yarın yaptırıcam, muhtemelen ondandır. Teşekkürler
-
kardeş titreşim oayı nasıl cbf veya başka bir motor kullandıysan kıyaslayabilirmisin?. hayırlı olsun bu arada
Gökyüzünün güzelliğini görmeyenler, kuşların neden uçtuğunu asla bilemeyecekler
-
kemboo adlı üyeden alıntı
kardeş titreşim oayı nasıl cbf veya başka bir motor kullandıysan kıyaslayabilirmisin?. hayırlı olsun bu arada
titreşim olayına kafayı takma. tek silindir makinadan hem yüksek güç hem ekonomi beklentiniz varsa titreşim olur.
öyle abarılacak bir titreşim yoktur. sadece belli devirde hissedersen. oda zangır zangır bit titreşim degildir.
-
hayırlı oluversin gari
-
Teşekkür edivedim. Titreşim olayına takılma motosiklet gücüne göre çok normal performans sergiliyor. Kıyaslama yapmak doğru değil her makinanın kendine has özelliği vardır.
Kanuni breton 125 lik ve cbf 150 kullandım. Titreşim konusunda herhangi bir artısı veya eksisi yok. Sıkıntısız kullanabileceğin bir motosiklet.
-
valla o konuya çok takılmıştım ben, sende garaoğlanı öle bi anlatıverdinki daha çok araştırdımda oldukça yattı kafama. zaten gidonda fln titreşim olmasın bana yeter, arkamda artçı olmayacak çoğunlukla.
-
a6 kasmamış ondandır o, gözünde apacheyi büyütme okadar benim dylanda geçiyo apacheyi
-
Hayırlı, uğurlu olsun. Allah kazasız, belasız ve bol keyifle kullanmak nasip etsin inşallah...
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
-
Hayırlı olsun. Allah Kaza Bela vermesin... Dikkatli ol...
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
-
Tolga Can adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun. Allah Kaza Bela vermesin... Dikkatli ol...
Teşekkür ederim Allah kimseye kaza bela vermesin.
siyahatmaca adlı üyeden alıntı
Hayırlı, uğurlu olsun. Allah kazasız, belasız ve bol keyifle kullanmak nasip etsin inşallah...
Teşekkür ettim
kemboo adlı üyeden alıntı
valla o konuya çok takılmıştım ben, sende garaoğlanı öle bi anlatıverdinki
daha çok araştırdımda oldukça yattı kafama. zaten gidonda fln titreşim olmasın bana yeter, arkamda artçı olmayacak çoğunlukla.
Anlatılcek kadar var hani.Gidon titremiyor dorse (senin) titriyor oda abartılcek kadar değil dostum. Artçı varsa titreme yok dencek kadar az.
c3nk adlı üyeden alıntı
a6 kasmamış ondandır o, gözünde apacheyi büyütme okadar
benim dylanda geçiyo apacheyi
Bugün şahit oldum A6 nın kasmadığına Yada yeni aldı seri atamadı vitesleri, 115 i geçmiyor ben üstündeyken çokda abartmadım aslında ;)
-
hayırlı olsun..
kazasız belasız binlerce kilometreye...
-
dorse derken, ayaklıklar mı yani anlamadım tam ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)