Sonunda Çin'den Kurtuldum :)
Reklamlar
-
01.05.2012 Sonunda Mash 150 Mondial Motorumu Satmıs Bulunmaktayım Allah Beni Bu Beladan Kurtardıgı İçin Çok Mutluyum Bi İnsan Hergün Sanaiye gidermiydi yaw SİZ SİZ OLUN SAKIN ÇİN ALMAYIN ALICAKSANIZDA UNUTMAYINKİ SERVİS PARÇALARI VS. JAPON MOTORLARDAN DAHA PAHALIYA GELİCEKTİR.
Aklınızda Bulunsun Honda Cbr 125 R 3000-3500 Arası 2006+ satan oolursa Haber verirseniz veya 506 913 12 42 & 552 962 05 05 bildiriseniz sevinirim.
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
Reklamlar
-
vay anam serhat ne çinliymiş be. 2007 den beri sıkıntım yok. binmeyi mi bilmiyorsunuz acaba hergün sanayiye gitmek biraz tuhaf.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
-
üzerindeyken paşa başkasındayken işe yaramaz olur bu çinli
nankör milletiz.
-
Uygun fiyata 600RR almamışmıydın sen ?
-
-
bide mondial o modelini çok met ediyolardı :D
iyi baklım senin adına sevindim
-
Bu 150 mash'ın yan grenajlarında "the brand of perfection" yazıyor. mükemmeliyetin markası yani. şaka makinası ya
-
600 RR Duruyor. Zippo.
Hergün Lafım Gelişidir. 2 Haftada Mutlaka Gidiyordum...
-
ortadadogulu adlı üyeden alıntı
vay anam serhat ne çinliymiş be. 2007 den beri sıkıntım yok. binmeyi mi bilmiyorsunuz acaba hergün sanayiye gitmek biraz tuhaf.
aynen ben bunu anlamyrm tmm daha çin motoru2seneden beri kullanıyorum bakımlarını full yapıyorum 3 kere yolda kaldım lastik patlamasından yok grenajları çatlar alma dediler daha bişey yok kullanmasını biliceksin .
Şu Motorsikletine atlayıp da, keyifle çıkıp arada bir tırstığın uzun yol var ya, işte o “hayatın ta kendisi”, yollarda karşılaştıkların da onun içinden geçirdiğin “insanlar” aslında. Hayat bildiğin yol, sonu da varman gereken yere varıyor aslında...
-
çinlilerde işçilik kaliteli olmadığından dolayı bir makina diğerini tutmuyor size iyisi denk gelmiş olabilir ama bende hergün ya sabah ya akşam sanayiye uğrardım. kanki olmuştum adamlarla
Gökyüzünün güzelliğini görmeyenler, kuşların neden uçtuğunu asla bilemeyecekler
-
bir zamanlar benimde bir çinlim vardı cebimde 14-15 anahtarla gezerdim .. Allaha şükür motor tamirini öğretti yolda kalma psikozunu atlattım daha soğuk kanlı bir sürücü yaptı beni ... o paraya o vardı bir orantı var yani.. imkan varsa motorda ucuza kaçılmamalı
-
abi siz motor binmeyi bilmiyosunuz napıyosunuz bilmemki 5. vitesten 1. vitesemi takıyosunuz yada sürekli dewir saatini sonamı wurduruyosunz yani neyapıyosunuz da o motorlar dökülüyor ya yamaha dökülünce kötü kullandıkda döküldü çin dökülünce çinmalı işde ne beklersin oluyor artık bıraakın bu işleri 500 tlye motor alırsan 2005 model zaten dökülmüş olur sanayiye gidesin çin deyip küçümsiyeni bende yollarda ezer geçerim gerek süratimle gerek hareketlerimle
-
motodriftt adlı üyeden alıntı
abi siz motor binmeyi bilmiyosunuz napıyosunuz bilmemki 5. vitesten 1. vitesemi takıyosunuz yada sürekli dewir saatini sonamı wurduruyosunz yani neyapıyosunuz da o motorlar dökülüyor ya yamaha dökülünce kötü kullandıkda döküldü çin dökülünce çinmalı işde ne beklersin oluyor artık bıraakın bu işleri 500 tlye motor alırsan 2005 model
zaten dökülmüş olur sanayiye gidesin çin deyip küçümsiyeni bende yollarda ezer geçerim gerek süratimle gerek hareketlerimle
Cebimde 2500 lira param vardı 2007 model honda innova aldım bu parayla, soranlar kaç paraya aldım 2500 gayma ee? naptın sen ya verilirmi bu motora bu kadar para git cillop gibi mondial vs vs var neden onlardan alsaydın yok şöyle yok böyle bana diyenler şu anda ikide bir sanayiye motosiklet ustalarına para bayıp duruyorlar siz siz olun 10 fazlasını verin ama gidip ucuz ve dandiğini almayın.
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
-
-
KASPINARLI adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun kardeşim İNŞALLAH daha iyisini alırsın.Bu forumda gördüğüm şu ki bu japon malı motorlar gereğinden fazla abartılıyor.Sanki ybr,cbr,cbf v.s... hiç bozulmuyormuş gibi konuşuyorsunuz.Girin cbf başlıklarına görün ne sorunlar olduğunu.Ayrıca kullanmayı bilmedikten sonra değil japon motor,tank olsa yine boş.Aldığınız motoru amacına uygun kullandıktan sonra sanayiyle pek işiniz olmaz ha eğer ikide bir sanayiye gidiyorsanız o zaman suçu ustada aramak lazım.Ben Tempra almadan önce "aman ha alma ayda bir dijital göstergeleri bozulur,ön takımın ilk çukurda dağılır,sanayiden çıkmazsın" gibi laflar etmişlerdi,ben dinlemedim aldım,arabadan o kadar memnun kaldımki onu satıp daha yüksek model tempra aldım ve tam 6 sene tempraya bindim,ALLAH sizi inandırsın bir kere bile göstergeden sorun yaşamadım,dere tepe dağ bayır kullanmama rağmen 6 sene içinde sadece bir kere sol tablayı değiştirdim o da 50 TL bişeydi
.Diyeceğim o ki bizim millet herşeyi çok bildiğini sanar ama adama desen bana karbüratörün yerini göster döner sana hava filtresini gösterir
Böyle bir milletiz işte
Herkese kazasız günler...
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olur bizim insanımız
Düşlerim var, Rüzgara ters düşen..
-
Söyle Bi olayda var çevremde denk gelen Bendeki Motordan mAsh 150'den 2 arkadasımdada var ve birisi aşırı sakin kullanır birisi agresif ben gerektiginde agrasif gerektiginde sakin kullanıyorum ama 3 müzde hep aynı problemlerden sanaiye gittik. Egzoz Sürekli bi problem çıkartıyor ve benim egzozum garantiden 4 kere değişti. Elektirik sistemi fazla sarj ürettiginden dolayı ilk aldıgım hafta yandı.
He güzel özellikleri yokmuydu vardı 150 CC Bi scooter iiçin viraj özelligi çok güzeldi içim ürpermeden 95-100 çok rahat 2 kişi veya tek başıma güzel virajlara girebiliyordum . Çok İyi İvmelenmesi Vardı. Oturus Pozisyonu Çok Rahattı artçı ve sürücü için . Benzin KOnusunda Biraz Fazla Yakıyordu. 110 Km Hizi 1 Km geçmiyordu Bu Bence Scooter için güzel bi hız [ Bayır Aşagı Motoru Zorlamadım Gitse belki 5-6 km daha giderdi ama gerek yok ] Lastik Ebatı Motora Göre Güzel 160 - 60 Ve Bana Lastiklerin Yol Tutuşu Güzel Gelmişti. Yağmurda Kayma Yapmıyordu.
Bu Motoru Almak İsteyen Varsa Bunları Ben Çekerim Bu Özellikler Bana Göre Güzel Diyorsanız Alabilirsiniz Amma Velakin 2.el sakın almayın ne olursa olmasın bu motoru satmaktaki amaçları bundan başka bi sebeb olamaz.
-
-
Hayırlı olsun inşallah motoru alan arkadaş okumaz bu yazdıklarını
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"
eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
-
F54 adlı üyeden alıntı
arkadaşım öncelikle umarım senin sanayideki kankalarından uzaklaşatıracak bi motor alırsın
bende mondial vardı cub hiç yolda kalmadım ama derdi hiç bitmezdi yok sağı solu patlar çatlar sinyali düşer falan neyse onu satıp ybr aldım aldıktan 3 ay sonra iç statör yaktı
bunun haricinde hiçbir arıza çıkarmadı arkadaş 6000km dir geziyor bi zincir gevşesin yav ne bileyim marş basmasın veya teklesin yeminle aldığım anahtarlar pas tutmaya başladı motor da sıkıntı yok ya anahtar tutmayı unuttum mondial varken usta olmuştum komple kaporta dağıt topla ama yamaha beni çok tembelleştirdi
bir daha mı mondial allah yazdıysa bozsun ama çinli alacak olsam vitesli veya cub alırım gerisi beterin beteri yani
abi sendeki de şans. iç statör yakan ybr'yi ilk kez duydum...
sürmeyi ilk öğrendiğim motosiklet bisan-lifan 100lük cup'tı. kısa bir süre 125 cc. çinli bir motorla takıldım. gerçek anlamıyla ilk motorum 2009 ybr 125 ti şimdi de 2012 var ve çinlilere bakıyorum da... onlar motor değil.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)