Sonunda Çin'den Kurtuldum :)
Reklamlar
-
arkadaşlar bahsetmişler ybr japon falan diye ancak motorsiklet bayilerinden olsa gerek tahminim şasedeki made in china etiketi sökülmüş olanları görmüşler gibime geliyor yamaha ybr = çin malıdır üç arkadaşımın motoru ybr hepside düz yolda 90 meyilde 100 yapıyor (orjinal haliyle ) tekerlekleri beş para etmez şase çok cılız vites arası çok kısa oldugu için zırt pırt vitesle oynuyorsunuz neresi japon veya mükemmel anlayamadım bana göre amartisörleri güzel çin malı ilk biriki vites sonrası hüsran hafif güven vermeyen bi şaseye sahip bi motor
Reklamlar
-
Tropiksera adlı üyeden alıntı
Cebimde 2500 lira param vardı 2007 model honda innova aldım bu parayla, soranlar kaç paraya aldım 2500 gayma ee? naptın sen ya verilirmi bu motora bu kadar para git cillop gibi mondial vs vs var neden onlardan alsaydın yok şöyle yok böyle bana diyenler şu anda ikide bir sanayiye motosiklet ustalarına para bayıp duruyorlar
siz siz olun 10 fazlasını verin ama gidip ucuz ve dandiğini almayın.
ewet haklısın bir arkadaşımwar yıl 2006 beraber motor almayı düşünüyorduk o yamaha ybr 125 aldı bende kanuni windy 125 aldım biz sürekli uzun yol yaparız yıl 2012 arkadaşımın ybrsi 41500 kmde ustanın eline düştü benim kanuni windy 42200 kmde daha canawar gibi ve debriaj balatası yag hariç daha motoruna anahtar deqmedi ve yoldada her şekilde geçiyordum ybr yi şimdi motorunmu önemli nasıl kullandıgınmı
-
murat_112 adlı üyeden alıntı
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olur bizim insanımız
Aynen kardeşim olayı özetlemişsin
-
motodriftt adlı üyeden alıntı
ewet haklısın bir arkadaşımwar yıl 2006 beraber motor almayı düşünüyorduk o yamaha ybr 125 aldı bende kanuni windy 125 aldım biz sürekli uzun yol yaparız yıl 2012 arkadaşımın ybrsi 41500 kmde ustanın eline düştü benim kanuni windy 42200 kmde daha canawar gibi ve debriaj balatası yag hariç daha motoruna anahtar deqmedi ve yoldada her şekilde geçiyordum ybr yi şimdi motorunmu önemli nasıl kullandıgınmı
Kardeş bende 2.el aldım tam 5 senelik motor daha 1 ay önce ağır bakımlarını yaptırdım bu demek oluyorki bi 5 sene daha binebilirim ama parça ve kalite bakınında arkadaşının ybr'si çok zorlamıştır, seri kullanmıştır motor artık 40.000 km ye gelmiş ağır bakım zamanı. ama senin motor 2-3 aya kalmaz su koyuverir bana gidipde çinliyi övüp durma yok şöyle yok böyle herşeyden önemlisi kalite kalite kalite...
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
-
HEROCAN35 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bahsetmişler ybr japon falan diye ancak motorsiklet bayilerinden olsa gerek tahminim şasedeki made in china etiketi sökülmüş olanları görmüşler gibime geliyor yamaha ybr = çin malıdır üç arkadaşımın motoru ybr hepside düz yolda 90 meyilde 100 yapıyor (orjinal haliyle ) tekerlekleri beş para etmez şase çok cılız vites arası çok kısa oldugu için zırt pırt vitesle oynuyorsunuz neresi japon veya mükemmel anlayamadım bana göre amartisörleri güzel çin malı ilk biriki vites sonrası hüsran hafif güven vermeyen bi şaseye sahip bi motor
senin 90 yapıyor dediğin ybr 4. vitesle gidiyordur
ybr yi bende kullanıyorum 2 kişi çok çok zorladığın zaman bile 115km/h yapıyor tek kişi 120 yapıyor orj hali ile ybr hiç zorlamadan 100km/h ile yol alabilir
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
Bence Ybr'yi 2004 yılındaki haliyle bırakacaklardı en güzeli oydu gerçekten japon malı kokusu vardı üzerinde ve tipinde, böyle tipini az bişey değiştirmeyle bişeye benzemiyor. Motoru zaten hep aynı. Küçük bir motosikleti farklı yapacak motorundan ve şasesinden başka ne var ki onlara dokunmuyolar hiç.
-
evet o modeller daha iyi bence en güzel olanı 135 lik iki zamanlı olanları F54 arkadaşım benim kimsenin motorunu kötülemeye niyetim yok öncelikle bunu belirteyim hiç kimse yogurdum kara demez dedirtmeye çalışmıyorum zaten bu benim şahsi fikrim benim çok harika dedigim motoru sen begenmeyebilirsin normaldir de zaten renkler ve zevkler tartışılmaz önemli olan bindigin motorun seni tatmin etmesidir ancak ben hem ybr 125 hemde mondial 100 lük kullandım her iki motorda mondialde üçüncü vitesde yamahada dördüncü vitesde maksimum hızına çıkartabiliyorsunuz son vites motoru rahatlatmaya çalışıyo sadece tek kişi hiç denemedim acaba kaç yapıyor diye belirttigim veriler iki kişi ile benim kendimin yamaha ybr olmadıgı için arkadaşlarımla birlikte gittigim gezilerden biliyorum a2 ehliyeti olmayan arkadaşlarım şehir dışına çıkıcakları zaman işim yoksa ehliyetim oldugu için eşlik ediyorum onun için hiç yanlız binmedim
-
sana adisi denk gelmiş
-
kujumax adlı üyeden alıntı
01.05.2012 Sonunda Mash 150 Mondial Motorumu Satmıs Bulunmaktayım Allah Beni Bu Beladan Kurtardıgı İçin Çok Mutluyum Bi İnsan Hergün Sanaiye gidermiydi yaw
SİZ SİZ OLUN SAKIN ÇİN ALMAYIN ALICAKSANIZDA UNUTMAYINKİ SERVİS PARÇALARI VS. JAPON MOTORLARDAN DAHA PAHALIYA GELİCEKTİR.
Aklınızda Bulunsun Honda Cbr 125 R 3000-3500 Arası 2006+ satan oolursa Haber verirseniz veya 506 913 12 42 & 552 962 05 05 bildiriseniz sevinirim.
YANLIŞ BİR TERMİNOLOJİ KULLANIYORSUN ..
SEN ÇİNDEN DEĞİL ÇİNDE DANDİK MAL YAPTIRIP TR DE SATAN FASONCULARDAN KURTULMUŞSUN...
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:22 ----------
beyler ÇİN de dünyanın en büyük markaları üretim yapıyor .. sorun ÇİN malında değil
TSE gerçek kalite standartı uygulasa idi bugun yerli motosiklet sanayi üretimi bırakıp fason montaj sanayine dönüşmezdi..
-
motodriftt adlı üyeden alıntı
o hikaye 195 000 km de ybr var motoru açılmadı
-
scooterist adlı üyeden alıntı
YANLIŞ BİR TERMİNOLOJİ KULLANIYORSUN ..
SEN ÇİNDEN DEĞİL ÇİNDE DANDİK MAL YAPTIRIP TR DE SATAN FASONCULARDAN KURTULMUŞSUN...
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:22 ----------
beyler ÇİN de dünyanın en büyük markaları üretim yapıyor .. sorun ÇİN malında değil
TSE gerçek kalite standartı uygulasa idi bugun yerli motosiklet sanayi üretimi bırakıp fason montaj sanayine dönüşmezdi..
Çok Haklısın aslında bize ÇİN Malı Die Degil Türk Malı Die Satan Mondiale Teşekkür Etmek LAzım ASlında...
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
-
Tropiksera adlı üyeden alıntı
Kardeş bende 2.el aldım tam 5 senelik motor daha 1 ay önce ağır bakımlarını yaptırdım bu demek oluyorki bi 5 sene daha binebilirim
ama parça ve kalite bakınında arkadaşının ybr'si çok zorlamıştır, seri kullanmıştır motor artık 40.000 km ye gelmiş ağır bakım zamanı. ama senin motor 2-3 aya kalmaz su koyuverir
bana gidipde çinliyi övüp durma yok şöyle yok böyle herşeyden önemlisi kalite kalite kalite...
ben çnliyi hiçbirzaman övmem yamahada kalitesiz demiyorum kalite ama senin sürüşün önemli kullanıştarzın bakımın falan sen motosikletine bakarsan oda uzun km ler sana eşlik eder ve şuanda yeniçıkan viteslilerden dandik yok çinlilerr çok aştı kendini ama scooterlara bişey diyemicem
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:47 ----------
scooterist adlı üyeden alıntı
o hikaye 195 000 km de ybr var motoru açılmadı
bak anlamıyosunuz işde 195bin kmdeki ybr temiz kuullanlmışdır bir çinliyide temiz kullanırsanız oda o kmyi görecektir çin malının iyiside war kötüsüde war şimdi sen 1800tl 2000 tl ye çinli alırsan hüsrana ugrarsın ama adam senin cebine göre motor üretiyor arkadaşlar 1500tlyede çinliwar 10000tlyede çinli war şimdi kaliteyi anladınızmı
-
F54 adlı üyeden alıntı
senin 90 yapıyor dediğin ybr 4. vitesle gidiyordur
ybr yi bende kullanıyorum 2 kişi çok çok zorladığın zaman bile 115km/h yapıyor tek kişi 120 yapıyor orj hali ile ybr hiç zorlamadan 100km/h ile yol alabilir
vay anasını ne ybr miş bu arkadaş
bitane ybr alıp garaja koymak lazım
-
ben zorladım windymi size yemin ederim 1.vites 40 2.vites 70 3.vites 90 4.vites 110 5.vites 125kmh ve 97 oktan alıncada 130 net görüyor ve motorumda 130kilo
-
bu ybr lerde yolda bizim tozumuzu attırcak desene karşılaşmamak lazım
-
motorcu48 adlı üyeden alıntı
vay anasını ne ybr miş bu arkadaş
bitane ybr alıp garaja koymak lazım
sen ne sandın ybr yi pisi pisi değil o 10 kaplan gücünde
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)