Hadi bakalım hayırlı olsunn tekrardan, tekerin düz bassınn, yolda bütün taksiler dolmuşlar sana yol versinn, kimse üstüne kırmasınnn, herkes her daim seni görsünnnn, en kısa zamanda görüşür gezeriz inşallah ankara mt ile beraber.
Hadi bakalım hayırlı olsunn tekrardan, tekerin düz bassınn, yolda bütün taksiler dolmuşlar sana yol versinn, kimse üstüne kırmasınnn, herkes her daim seni görsünnnn, en kısa zamanda görüşür gezeriz inşallah ankara mt ile beraber.
Motorun hayırlı olsun. Koruma takozu taktırmanı öneririm. Henüz acemisin işine baya bi yarar. Kazasız belasız mutlu sürüşler..
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
Tekrardan Hayırlı olsun erhan ona aslında iki tarafada koruma takozu yaptırmak lazım
ANGARAJ
erro arkadaşım tebrik ederim doğru bir karar..güle güle kullan..atışıyoruz arada sırada ama inan kendim almış kadar sevindim..
Hayırlı olsun yakışmışınız motorla birbirinize
Cbr serisinin en güzel rengi diğer renklere göre motoru daha diri ve kaslı gösteriyor,iyi tercih,nice 7 bin kmlere kazasız belasız.
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
makina yakışıklı sende öyle aga ...kaza bela nazar değmesin...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
hayırlı uğurlu olsun tekerin sürekli düz bassın inşallah.
bu arada ayakkabılarını hiç beğenmedin en kısa sürede bir motor bot almanı şiddetle tavsiye ve temenni ediyorum. fazla fazla 250 lira harcayacağın bot seni 1-2 ay(tecrübe ile sabittir) koltuk deynekleri ile gezmekten kurtarır. birde motoruna koruma takozu al lütfen.
saygılar...
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Hayırlı uğurlu olsun da,
inşallah yarın öbürgün, kuyruğu kestim, grenajı karbon yaptım, janta 2 figür attırdım gibi güncellemeler yapmazsın.
Zira orjinal motosiklet görememekten, sürekli eski hali nasıldı acabalarını geçirmekten heba oldum da.
Güle güle kullan. Ayrıca hep aynı lira olarak deponu doldurursan zamdan etkilenmezsin
Rast gelsin.
Hayırlı uğurlu olsun.Kazasız belasız güle güle kullanın inşallah
Eğitim eğitim eğitim... Mutlaka ciddi bir eğitime git. Güle güle kullan
YOU WILL NEVER WALK ALONE
hayırlı uğurlu olsun arkadasım.
hocam sabah mesai öncesi motoru almaya gittiğim için mecburen onlar vardı ayağımda...tavsiyende haklısın tabi...koruma takozuna da sıra gelir inşallah...teşekürler
eyvallah hocam..öyle fantazilerim hiç olmadı valla...hatta kuyruk kesme olayını hala anlayabilmiş değilim karbonu falan anlayabiliyorum da...
eğitim işini geçen sene hallettim hocam ehliyetten önce...ankara nın iyi bi hocası yardımcı oldu....
hayırlı olsun....
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Oo hadi hayırlı olsun en güzel rengi olmuş hemde güle güle kullanmanız dileğiyle...
Hayırlı uğurlu olsun, tekrin düz bassın.
Bir pantalon ve bir bot aldınmı tamamdır bu iş
Xenon şart
"Cahillerle tartışmaya girmeyin çünkü ben hiç yenemedim!"
İmam-ı Gazâli Hazretleri (k.s)
Hayırlı uğurlu olsun uzun zamandır arayış içindeydin kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim ..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)