Çok değerli mt.net üyesi arkadaşlarım,abilerim,kıymetli dostlarım...Yaklaşık 2 hafta önce sym marka motosikletimi satmış ve sym wolf almaya karar vermiştim...
Fakat bazı ekonomik nedenlerden dolayı bu emelime ulaşamadım.2 Hafta boyunca internette gecelere kadar ilandan ilana,şehirden şehire aradığım özelliklerde motoru bulabilme ümidiyle koşturup durdum..
Önceliğim az km yapmış temiz 2. el 2011-2012 CBF-150 modeli idi,fakat nereye elimi atsam bir sorun bir kusur yolumu tıkadı durdu.
Adam motoru hiç kullanmadım abi 2011 de aldım sıfır km de diyor,gel kardeş servise götürelim diyorum,yok servise götürmem diyor.Bu tarz kendini çok akıllı zanneden bir sürü kırkayakla münasebetim oldu ama hepsinide gereken nezaketle uyaradım ve cevaplarını verdim.Bir başkası ise istanbula kadar beni yorduktan sonra motor başında 2012 model 2 aylık motorunun garanti kapsamı dışında olduğunu söylüyor...Gelde burdan yak...Hay senin adamlığınada senin vicadanınada,senin ahlakınada deyip yada demeyip gittiğim gibi başka mevzulara girmeden geri döndüm..
Tabiki bu süreçte bana psikolojik olarak destek olan Kor@y Kardeşime,her türlü lojistik desteği sağlayan Metehan arkadaşıma ne kadar teşekkür etsem azdır...Metehan peşinden koşmaya çalıştığım her motorun sicil (şasi)no'sundan servise baktırdıktan sonra--Bu motor sana gelmez kankaaaaa...diyerek. bitirilen telefon görüşmelerinin birinin ardından bombayı patlatmış...Kafasında benim adıma olayı kurmuş,ulen demiş bu adam 2. el ne halt olduğunu bilmediği bi motora 4 bin lira bütçe ayırdıysa ben buna bayiiden sıfır km motor aldırayımda, kankamın yüzünü güldürüp,gönlünü sevindireyim,sevabını kazanayım diyede başlamış düşünmeye...Nasıl oldu nasıl becerdi bilmiyorum,dün tekarar metethan beni aradı...Diyalog aynen şöyle
-Lan oğlum sen manyakmısın gidip elin ne ...b...k olduğunu bilmediğin 2000-3000 km deki motoruna sırf aksesuar için 4 bin-4100 veriyon.4100 e sıfırı var alıyonmu almıyonmu kankaaa? dedi.... hıııııııı dedim
-Olum alıyonmu almıyonmu laaan dedim? diye sorusunu yineleyip,bende almammı hacı hemde hemen ,nerde kim veriyor ki...demeye kalmadan,---lan ninjaaa tortülll şu fax nosuna kimlik fotokopisiyle sipariş geç dedi...
Sağolsun Tombalağım,pandastarım,metehan arkadasım benim için bayii ile sıkı bi cümle savaşı ve pazarlık mücadelesinden sonra 4100 tl ye beni motor sahabısı yaptı Dün akşam kimlik fotokopisini faxlayıp siparişimi verdim.Bu gün saat 11:30 da Yine mt.net üyesi arkadaşlarım Koray,Yasin,Ethem ve Nihat bana eşlik edip beraber çıktık yola....Birlikte izmitten ümraniyeye gittik motoru saat 13:00 gibi Doğu Batı Hondaya vardık. aldık ve geri döndük.Otobandan dönrekende 5-6 bin devir aralığında 70-75 km/h izmite geldik...yolda gelirken resimler çektik,ben konuyu açtıktan sonra herhalde yasin ve koray resimleri ekleyeceklerdir buraya.
Buradan bu gün beni yanlız bırakmayan arkadaşlarıma,ve benim sıfır km (2. el değil) cbf-150 sahibi olmama vesile olan Metehan dostuma sonsuz teşekkürlerimi sunarak,sadece teşekkürle bırakmayıp müsait bir gün ve zamanda bir şekilde yeni motorumu ıslatacağımızı bildirmek isterim
Eve gelir gelmez telefondan sıcağı sıcağına bir kaç foto çektim..Buyrun fotolar;
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Bu resim cbf ye çamur atıp arka çamurluk yamuk diyen Ybr cilere gelsin
[IMG][/IMG]