ahmet abi karamürsele benle birlikte mi gideceksin.. zaten rodaj yapıyorsun.. ne yapalım yoksa ben tek mi gideyim
ahmet abi karamürsele benle birlikte mi gideceksin.. zaten rodaj yapıyorsun.. ne yapalım yoksa ben tek mi gideyim
Kronikse benim suçum ne yürü gitttt dalaşma
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:13 ----------
len kamikaze bırakta adam ağız tadıynan rodajını yapsın bismillah be olm ilk günlerden yüklenmeyin bu kadar, ahmedim, törtılım bakma sen bu bisikletlere elleşme kumda oynasınlar
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Abi,Allah kaza bela vermesin,iyi günlerde binmen dileğiyle,hayırlı olsun
hayırlı olsun amca Akşam senin motoru denettirdikten sonra kararım kesinleşti,bende arorayı satıp cbf almaya karar verdim harbiden 10 numara motor,konfor üst düzey zerre kadar titreşim yok,ses yok,süspansiyon kusursuz..Honda;hayat onda....civic min yanına ancak o yakışır..
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
maşallah,allah nazardan korusun üstündekini ve altındakini 10 üzerinden 100 veriyorum kanka,cbf değil sanki varadero olmuş mobarekk
Koray korkusuna arka çantayı bile 28litre takıyor,büyük takınca rüzgar savurup atıyormuş yolun dışına pisikletini :
teşekkür ederim.
hahaha kime akıl veriyon fatihh adamın 5. arabası var elinde ilkinden sonuncusuna kadar hondaydı araya bi tane bmw kaynamıştı bi ara Baltayı taşa vurdun malesef,
Uymuş bilem kanka vur kırbacı ybr cilere acıma yoksa boş bulurlarsa çok pis dalarlar ona göre
aa honda nın arabasından bahsetmiyoruz ki elbet te arabaları sağlamdır ama neden cbf alan bin pişman almayan 1 pişman
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
way dönek ilyas vay.. kanka sen benim motoruda denemiştin... ne oldu o eski günlere.. bide sloganıda ezberlemiş.. tamam tamam törtıl öğütledi seni..
ne olsa amca, dediğini yapmak lazım.. hemen bi tur verdi git nete yaz dedi demi...
kusursuz falan ne iş ganga... vallah bi daha sizin mahalleye gelmem.. söylediklerini geri al ybr alacağını söyle..
hem yağ yakan motoru ne yapcan, işçilikte zaten sıfır... bu para verilmez... bunun üstüne bi araro yaz indir fiyatı 1,5 a tamam..
o zaman sınıfında kral olur
---------- Post added at 09:32 ---------- Previous post was at 09:27 ----------
vokalim , darbukacım
sen sıranı sağdın artık dede oldun.. bırak torun tombalak biraz mıntıka yapsın..eski günleri hatırla... hhah neler çekmiştin benden değil mi?
ona göre vallahi listeden düşemezsin... haberin ola...
---------- Post added at 10:19 ---------- Previous post was at 09:32 ----------
KÖRFEZ TÖRTIL
Hayırlı uğurlu olsun hocam iyi günlerde kullanırsınız inşallah kazasız belasız.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)