Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

MT Dostların Desteğiyle Patlatdım bi Aktiva :)

REKLAM ALANI
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Selamun Aleykum beyler...napıyonuz beyav...

ulan yine yeniden döndük ipten ..müebbet yatan birine 1 ay gomazmış..o bağlamda ban alışkanlık yaptığından 1 ay çok uzun gelmedi...1 yıl ayrı kaldığımı bilirim...

Olcan sağolsun gözleri üzerimde olduğu için en basit bir argo (küfür yok hakaret yok..sadece "*** muhabbeti" yazdığımdan yani) argo kelamları üstüste 2-3 kez yaptığım için 1 ay vermiş..bence kişisel bir durum taktımı takıyorlar...neyse alıştık artık..mt yönetimin benimle kişisel hesabı ve garezi olduğunu düşünüyorum...

herşeye rağmen buradayım...

sizleri çok özledim emin olun...valla 1 ay bandan sonra netten bile soğudum sadece bilardo oynuyorum...birazda feys...

neyse arkadaşlar iş hayatımda hareketli bu aralar...kanaltürkden ayrıldım...TT Arena Stadına geçtim..taşeron bir firma...1 hafta çalıştım maaş ödemelerinde gecikme olduğunu duyunca şaşırdım tabi ve hemen arayışlara devam ettim...dün itibariyle Ulus da bir sosyetik sitede güvenliğe başladım...bu akşam nöbetim var...başka bir kaç yerden telefon bekliyorum...hedeflediğim daha rahat projeler var aslında 12-36 çalışma saatli...yoksa bekciliğin en rahat projesini bulunca orda sabitlicem kendimi...Allah sonumuzu hayr etsin...mesleksiz olunca böyle aga...belli bir zaman sonrası işde bulamam o yüzden bu son 4-5 yılda ne yapsam kar...

bu arada Eyüp biraderim benim için bir organizasyon yapmış 3 hafta öncesinden 1200 lira civarı bi para toplamışlar...ben motor alayım diye düşünmüşler Allah razı olsun onlardan...üzerine 800 lira ekledim bi aktiva aldım 2000 liraya...yatırım amaçlıydı aslında parayı dağıtmamak için...elim ayağım oldu inanın motor...bundan iyisi şamda kayısı... sağolsun varolsunlar Allah onların varlığını eksik etmesin...

yaza doğru satar yine üzerine eklerim bi cbf alırım herhalde...yavaş yavaş yükselteyim..zira para yok...

tek ricam MT Yönetimden kimsenin hayırlı olsun vs tarzı bişey yazmaması...onlarla paylaşmak istemiyorum bu mutluluğumu..sadece alper_tim kardeşimdir...onuda tükkanında en yakın zamanda ziyaret etmek isterim...

Allaha emanet olun beyler...dediğim gibi mt yönetimle tek münasebetim UYARI mesajlarından öte olmasını istemiyorum...

-unnamed- bunu beğendi.
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Super Moderator Olcan138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Tama güle güle kullanı yazmam o zaman da adım geçmiş, saçma sapan anılmışım yine, ona bir müdahale edeyim...

1 aylık keyfi verilmiş bir şey yok zira ortada, benim verdiğim bir ceza bile yok... Konuda iki kişiye uyarı verdim küfür yüzünden, diğer kişi 3 gün uzaklaştırma alırken, senin birikmiş puanların yüzünden 1 aya uzamış ceza... Onun da suçlusu ben olmayayım artık?

Herneyse daha da konuyu uzatmaya niyetim yok da, neyin ne olduğunu bilmene rağmen bu şekilde duygu sömürüsünü hoş göremedim sadece...
    1-3-8........................................138
    FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA

Motosikleti
    olcan görevini başarıyla layıkıyla yaptın...1 ay ne vicdana ne izana sığar...bindiğiniz dalı kesmeyin..skulada söyledim...ben 1 ay uzaklaştırma alacak bir üye değilim...zoruma gidiyor...polemik istemiyorum...bildiğinizi yapın...ama biraz insaflı olun...

küfür yok arkadaşım...*** Muhabbeti kelamının nesi küfür...kime sövmüşüm...

küfrediyor diye lanse ettiniz...küfürle argoyu ayırtedecek yaştasın...

küfür yok...hakaret sövme yok... ne duygu sömrüsü...sizden nefret ediyorum hacı...tiksiniyorum desem yeridir...ne sömürüsü...

ama beni küfürlü yazdın diye suçlama...küfür müfür yok...argo kelam var sadece...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

motoseyyah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 500
    Geçmiş olsun MeteHan Kardeşim .
    Yeni motorun hayırlı uğurlu bol gezmeli olsun.
    '' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''

safakk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    metehan abeeeeğ özledik sizi yav özellikle güzide yorumlarınıza hasret kaldık geri dönmenize çok sevindim. Gerçekden de şu sıralar banlanan banlanana eski yeni haklı haksız fark etmeden ve gözlemlediğim kadarıyla da çok da haklı olmayan gerekçelerle siteden son zamanlarda epey kullanıcı uzaklaştırıldı.

Neyse hayırlı olsun metehan abi güle güle kullan resimlerde sarı çizmenizi göremedik ama heralde onuda konunun ilerleyen zamanlarında mesajınıza eklemeyi planlıyorsunuzdur

Motosikleti
    Hayat[H]onda
    Ninja törtılım mikelencellom hoşgeldin aramıza,özledik namıssızım ulem seni yeni mötürün hayırlı olsun....bu irfanı bi yakalarsam elimden kimse alamayacak kendine benzetti bizi onun gibi yazıp konuşmaya başladık sen yokkenhadi bi hareket aksiyon yapta kurtar bizi şunun elinden dilinden

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Abi,hoşgeldiniz.
    Yeni skuter hayırlı olsun.

Levsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NX 400
    Hoşgeldin mete_han Motorun hayırlı olsun.
    Atom Karınca'lık yakışacak sana

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Hayırlı olsun metehan bey, 7 tane su damacanasını sürücüsüyle birlikte taşıyan motor sizi mi taşımayacak hiç

Motosikleti
    Alıntı safakk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    metehan abeeeeğ özledik sizi yav özellikle güzide yorumlarınıza hasret kaldık geri dönmenize çok sevindim. Gerçekden de şu sıralar banlanan banlanana eski yeni haklı haksız fark etmeden ve gözlemlediğim kadarıyla da çok da haklı olmayan gerekçelerle siteden son zamanlarda epey kullanıcı uzaklaştırıldı.

Neyse hayırlı olsun metehan abi güle güle kullan resimlerde sarı çizmenizi göremedik ama heralde onuda konunun ilerleyen zamanlarında mesajınıza eklemeyi planlıyorsunuzdur
    hacı sorma şimdi yine canım sıkıldı valla...kırmızı font gördüğümde cinler tepeme çıkıyor... bu kadarmı olur ya diyorum...karışan eden yok hesap soran yok...kural mural 22.4 vs şeklinde kitliyorlar...ulen bana kitliyon...metehana kitlemek o kadar kolaymı...

valla paylaşasım yoktu bişey ama makara kukarayı özledim...sizleri özledim...

Alıntı motoseyyah adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun MeteHan Kardeşim .
    Yeni motorun hayırlı uğurlu bol gezmeli olsun.
    vayy tekteker seyyah abime bak burdaymış... özledim la valla...eyvallah akacam Çınarcığa...ilk fırsatta..

Alıntı Ahmet N. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ninja törtılım mikelencellom hoşgeldin aramıza,özledik namıssızım ulem seni yeni mötürün hayırlı olsun....bu irfanı bi yakalarsam elimden kimse alamayacak kendine benzetti bizi onun gibi yazıp konuşmaya başladık sen yokkenhadi bi hareket aksiyon yapta kurtar bizi şunun elinden dilinden
    Ahmad napıyon la topac...senide bi motor sahabısı yapamadık...olm sahibindende her gördüğün motora atlama...sakin ol biraz bulcaz...sen rahat ol...

Koray..Fatih...İrfan aralarına karboın kağıdı koyuucam üçünün bi ara haci...

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:41 ----------

Alıntı u.ak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi,hoşgeldiniz.
    Yeni skuter hayırlı olsun.
    Uğurum hoşgeldim...selam sevgiler...

Alıntı Levsy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hoşgeldin mete_han Motorun hayırlı olsun.
    Atom Karınca'lık yakışacak sana

ganga alüküme selam...napıyon beyav...

Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun metehan bey, 7 tane su damacanasını sürücüsüyle birlikte taşıyan motor sizi mi taşımayacak hiç
    aynen öyle aga...deli çekiyor valla arı gibi namussuz...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    uçuyor..
    hayırlı olsun..güle güle kullan..ama simdi üzüldüm ben kendi halime benim öyle dostlarım yok ne mutlu sana..tek dostum cardfinans gold..

jackal_64 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 900
    Len toprak hoşgeldin len yine mi değiştirdin yeri

Burda bari rahat dur yer rahatsa tabii..

Ha şöyle forumun tadı tuzu yerine geldi bee

Ganga stad çok sakindi ya site daha iyi boşver gözün gönlün açılır.

ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    Hayırlı olsun abi.bunu alalı çok olmadımı sanki çok önceden almıştın diye hatırlıyorum...
    ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....

Motosikleti
    Alıntı dürümdöner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun..güle güle kullan..ama simdi üzüldüm ben kendi halime benim öyle dostlarım yok ne mutlu sana..tek dostum cardfinans gold..
    aga herşey nasip...

cako ganga stad çok ıssızdı valla...derbiyi izledim zor kaçtım valla...ulusada gelirsin ganga...

Önerim servisten almadım bir şahıstan aldım...servisimde biraz uyuzu oldu bana...servisteki toplamaydı biraz emin olamadım almaktan vazgeçmiştim onu...bunu alalı 10 gün oldu...o mevzu 1.5 ay önceydi...

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    mete hayırlı olsun detayları konuşuruz sonra
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

Ahmanamra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 125 R 2006
    Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız sürüşler nasip eylesin.

Motosikleti
    Naked :)
    Hayırlı olsun biz de bi alabilseydik şu motorumuzu artık

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hayirli olsun kanka. Tepe tepe pin motoruna

Motosikleti
    Apache Rtr+Jl125C
    hayırlı olsun mete abi güle güle bin.

bY_aLp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XMAX250 ABS
    hayırlısı olsun hocam az km li pırıl pırıl pırıldayan motorun gözlerimi aldı Rabbim kaza bela göstermesin...
    bu kawasaki bir başka dostummm

1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)