sevgili banstar mete abi hayırlı olsun
alper abinin dükkana gitmeni pek tavsiye etmem alper abiye dükkanı kurutursun maazallah
sevgili banstar mete abi hayırlı olsun
alper abinin dükkana gitmeni pek tavsiye etmem alper abiye dükkanı kurutursun maazallah
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
Şairinde dediği gibi abi depe depe kullan
Ne Adamlar gördüm Altında Motor Yok. Ne Motorlar Gördüm Üzerinde Adam Yok.....
mete dostum hayırlı olsun.. activa senin altında kimbilir ne çekiyor............
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
hayırlı uğurlu olsun kaskın asfalt görmesin güzel günlerde binesin
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Mete_han bir iki gundur ne zaman bitecek bunun cezası diye düşünüp duryordum :Dbir kecklere uygunsuz aradım yogundun hep aramak istemedim sevindim senin adına pcx ten sonra rahat gelmiştir bu :D iyi günlerde kulan :D
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
ceza için geçmiş olsun..motor için de hayırlı olsun inşallah...
Ahaaaa, serefsizim unutmustum seni
Hadi gazan mubarek olsun 2 dakka akilli olda cizmasinlar yine :p
gangam hoşgeldin...
vallah özledik seni yav...
skutırın hayırlı olsun, güle güle kullan
Serdar abey kendine uygun bir motor almış sonunda ))))))))))Heyirli ossun gardaşmıza...................
---------- Post added at 17:36 ---------- Previous post was at 17:33 ----------
Sağ kalırsa activa çektilerini bir bir anlatacak...O poponun altında .....
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
Meto nettin yahu gittin paraları activaya gömdünya neyse yolda bırakmaz hacı hayırlı olsun...
Mete derin mevzular için dışarda şimdi Adamın eli ayağı rahat durmuyorki kardeşim cbf almak için nere el atsam işimi yıktı
Haberim bile yok;çaktırmadan gizli gizli Gidip bide 2 . el fiyatına 2012 sıfır cbf sipariş etmiş bana Telefondan süpriz yaparken az kalsın kalpten giderim yoksa elimdeki nakit belli cbf nin sıfırı belli,meğersem tamda elimdeki nakit fiyatına anlaşmış motoru....ulen seni bi yakalarsam mete 3 kilo köfteyi tıkacam boğazına haberin ola
hayırlı olsun abi motorun bir daha ban yiyene kadar bol bol paylaşım yapta senin yokluğunda bizi idare etsin
tüm hırsımı çıkaracam bu motordan,bunu elde edene kadar kaç kişiyle görüşüp kaç motorla anlaşıp sonuca ulaşamadım telefon faturalarını,yol paralarını,yemek,yorgunluk vs. tüm masrafları çıkarana kadar tepinecem üstünde fotoları zaten bayiden çıkartmadan çekmeye başlarız reyizzz
Hayırlı olsun abi bak ben hayırlı olsun dedim yönetimden değilim hee onda göre
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
Kardeş, geçmiş olsun dileklerimi iletir, yeni scooter'ini
mutlu bir şekilde kullanmanı dilerim..
Bazı şeyleri kafana takma..
Kimbilir ! belki de sana gıcık gidenler; özellikle damarına
basmak suretiyle, ceza almana sebebiyet veriyor olabilirler..
Bu nedenle, sabırlı ve dikkatli olmanı öneririm..
Senin yapman gereken; her yazıya sazan gibi atlamamak
olacaktır..
Sen, mevcut çoğu üyeden; daha mert, şeffaf,duygusal ve dürüst bir insansın..
En önemlisi de ; İçin ne ise, dışın da aynısı.
Kısaca gözlemim budur..
Bu nedenle sabırlı olmanı... yineler,
Yaşam mücadelende; başarılar ve herşeyin gönlünce olmasını dilerim..
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
Abi tekrar hoşgeldin.Bu foruma senden sonra üye oldum ama gözlemlerim aynı; belli isimler istedikleri gibi yazıyor belli isimlere uyarı ve uzaklaştırma hazır.Ceza yediğin konuda beni de uzaklaştırdılar dört gün.Baştan sonra haksızlık yaptılar ama onlara da yazmıştım burada yine belirtiyorum; güç onların elinde olduğu için adaleti istedikleri gibi sağlıyorlar ve hemen kitabına uyduruyorlar.Ben site yönetiminin objektifliğine inanmak istedim ama nabza göre şerbet verildiğini çok net yaşadım.Ne diyeyim her gülün dikeni olurmuş,adalet kavramına inanmıyorum forum yönetiminin.
Motosikletin altında eskisin abi.Çok mutlu oldum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)