hayırlı olsun..satarsın şimdi motorunu
hayırlı olsun..satarsın şimdi motorunu
birGarip..
Hayırlı olsun arkadaşım. Honda da büyük fırsatlar olduğunu düşünüyorum. Yolun açık olsun.
hayırlı olsun...
Hayırlı uğurlu olsun.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
altunizade deki ayışığımı ?
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Hayırlı olsun dostum, sevindim adına.
Ölümüne gidelim dedinde benzin mi yok dedik
ıyı dıleklerınız ıcın hepınıze tesekkur ederım cok sagolun yazdıklarınız benı cok mutlu ettı belkı basıt bır danısmanlık gıbı gorunebılır ama ınsanın sevdgı ısın ıcınde olması bambaska bısy
---------- Post added at 23:22 ---------- Previous post was at 23:19 ----------
evet altunızade dekı ayısıgı
---------- Post added at 23:28 ---------- Previous post was at 23:22 ----------
marka olarak bence mercedes benz bmw volkswagen dan sonra gelıyor gerek fıyat grek kullanıcı yelpazesı umarım o fırsatları yakalım ıyı dıleklerını ıcın tesekkurler.
Hayırlı olsun. Hayırlı işler bol kazançlar.
Şu Motorsikletine atlayıp da, keyifle çıkıp arada bir tırstığın uzun yol var ya, işte o “hayatın ta kendisi”, yollarda karşılaştıkların da onun içinden geçirdiğin “insanlar” aslında. Hayat bildiğin yol, sonu da varman gereken yere varıyor aslında...
Hayırlı olsun abi bende dün ordaydım acura yı çalıştırdılar tam ordayken noluyo lan dedim
Babam oraya yemek veriyor sardunya catering sadece cumartesi günleri umarım görüşürüz acuranın sahibide biriyle konuşuyordu rölantisi hep böyle işte saat gibi çok güzel falan diye
Umarım kalıcı ve başarılı olursunuz
Kule kalkışma kızlar inişime hasta!!
Sen benim acurayı görmüşsün istersen arada bir getiririm serviseHayırlı olsun,artık kronik sorunlu Honda'ları bize söylersin,şu model şu yıla yaklaşmayın diye
Çoğunluğun yaptığı şey daima yanlıştır.
allah gönlüne göre olanını vermiş, inşallah başarılı olursun...
yazdıklarını okurken ben heyecanlandım
Hayırlı uğurlu olsun ...
Burası motosiklet Forum'u Burda Vtech Acura vs.vs. övmek yaaaaaaaaSSak
Burda CBF 150 CBR 125 250 Hyo 250 vs.vs. modellerini övüyoruz 4 Tekerlek giremez
....
Hayırlı uğurlu olsun Allah daha iyilerini nasip eder inşallah
ben 1 2 arası ordaydım belkıde yanından gectım eet sırketın ısmını duydum guzel yemek yapın acura fenaydı yanımda 9000rpm dayadılar waaas dedım:D
---------- Post added at 18:20 ---------- Previous post was at 18:18 ----------
keske ama danısmanların teste cıkması yasak ne yazık kı:( yoksa bende test track atıp dudulluya kdr uzardım neyse ses ve goruntuyle ıdare edıcem
---------- Post added at 18:23 ---------- Previous post was at 18:20 ----------
uzun sure honda forumunda modluk yaptım kronık sorun yoktu frene bastıgınızda arabanın daha cok hızlanması dısında kendı cıvıc arabama 9500rpm gosterdım ne kol cıkardı ne yag yaktı honda bu yaa:D bırazda ondan bu marka ıstedım uretılen malda ne kdr az sorun musterı karsılamada o kadar az sıkıntı rahat calısmaa.
---------- Post added at 18:26 ---------- Previous post was at 18:23 ----------
tesekkurler yarın ılk ıs gunu heyecan bende de var ıns kayıt sıstemlerı kolaydır kasmaz:D
---------- Post added at 18:28 ---------- Previous post was at 18:26 ----------
kusura bakmayın ama 2.0ccde 240hp hemde atmosferık motorda dolu dolu 9000rpm her markanın yapabılecegı ıs deıl ondan yazmıstım ama 600rrda ovebılırım hepsı honda:D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)