Evet sayın MT üyeleri yanlış duymadınız,başım göğe erdi. Nasıl mı? 8 aydır motor kullanamadığım için günden güne eriyordu. Motorlu biri geçince yanımdan 70 yaşındaki nineler gibi iç geçiriyordum lakin bugün internette gördüğüm tvs Apache motoru beğendim,Hadımköy'den bastım Kağıthane'ye ufak bir sohbetten sonra KTM 990 kullanıcısının 2. motoru olan tvs apacheyi satın aldım.
2011 model, mat gri,shad 40 çanta ve bağlama demiri,irc lastikler,xenon far,garantisi devam ediyor 10bin bakımı yeni yapılmış.Sadece son 3 aydır dışarıda kaldığı için egzoz demirinde biraz paslanma mevcut(önerilerinizi bekliyorum),çok ufak bir kaza yapmış 2 gün önce kafa grenajı sinyal ve egzoz korumaları çok ufak şekilde çizilmiş bizim abi hepsini yeni taktırmış eskilerini de verdi neredeyse hiç bir şey yok(yedek grenaj lazım olursa Bkz. Djan).
Resimler yakında gelecek. Bugün yağmur ve fırtınada kullandım gayet beğendim fakat titriyor mu dediğinizi duyar gibiyim Evet titriyor özellikle 8000 devirden sonra. Ben pek rahatsız olmadım sonuçta ne kadar ekmek o kadar köfte. Paramız vardı da biz mi ktm 990 almadık
Forumdaşlarım bu yazıyı yazmayı düşünmüyordum sandığınız gibi artistliğine de yazmadım. Amacım motor alamayan arkadaşlarımıza sabretmesini tavsiye etmek(kısmetiniz orada bir yerde biraz daha sabır). Ben çok bekledim birazda siz bekleyin
Allah'tan herkese gönlündeki motoru vermesini niyaz ederim,büyüklerimin ellerinde küçüklerimin gözlerinden öperim(apaçiler hariç)